Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri -wszystkiego najlepszego
Uluś87- gratulacje
A u mnie biel vizira i bolący brzuch na @, powinna przyjść dopiero w sobotę ale coś czuję że dziś lub jutro zawita...przez ten stres chyba mi się cykl rozlegulowałTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
dziewczyny, ja wczoraj zaspałam na progesteron, nie zrobiłam, w tym cyklu już przeleciało... za to dziś zrobiłam test, 10dpo, czułość 10, biel wizira... czekam na okres... planowo ma być w niedziele... a kurczę, miałam w tym miesiącu plamienia okołoowulacyjne....no i święta... i jeszcze mam dobre tsh podobno... no i takie nadzieje sobie robiłam... a tu dupa...10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.
-
nikira wrote:kiedy ja w końcu te 2 krechy zobaczę?((Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nikira wrote:dziewczyny, ja wczoraj zaspałam na progesteron, nie zrobiłam, w tym cyklu już przeleciało... za to dziś zrobiłam test, 10dpo, czułość 10, biel wizira... czekam na okres... planowo ma być w niedziele... a kurczę, miałam w tym miesiącu plamienia okołoowulacyjne....no i święta... i jeszcze mam dobre tsh podobno... no i takie nadzieje sobie robiłam... a tu dupa...
wiem co czujesz <przytulam> ale u Ciebie jest jeszcze nadzieja, bo to dopiero 10 dc, u mnie już 12 i temp leci w dółTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
A propos bezsenności, to właśnie chyba na nią cierpie.
Co do męża to już nie są żarty. Mamy inne pole widzenia na życie i udawanie chwilami że jesteśmy zgodni jest bezcelowe. Bo i tak wychodzi na wierzch prawda.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax... Ty tak serio z mężem? To może lepiej wstrzymać starania? Mówię Ci to ja - rozwódka szczęśliwa, że nie miała dzieci z byłym mężem.
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale nie wierzę, że już się uda, nie w tym roku:(( upiję się na święta i na sylwestra:((
Inna Ty masz syneczka już, nie? Faajnie:))
10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy. -
kajax wrote:A propos bezsenności, to właśnie chyba na nią cierpie.
Co do męża to już nie są żarty. Mamy inne pole widzenia na życie i udawanie chwilami że jesteśmy zgodni jest bezcelowe. Bo i tak wychodzi na wierzch prawda.
Może on potrzebuje właśnie czasu by się oswoić z tą myślą? Mężczyźni pewne decyzje ciężej znoszą i może Twój też potrzebuje chwili. Czasami są takie kryzysy że masz już wszystkiego dość... a później mija i zaczynasz rozumieć że nie wyobrażasz sobie życia bez tego człowieka. -
nikira wrote:kajax... Ty tak serio z mężem? To może lepiej wstrzymać starania? Mówię Ci to ja - rozwódka szczęśliwa, że nie miała dzieci z byłym mężem.
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale nie wierzę, że już się uda, nie w tym roku:(( upiję się na święta i na sylwestra:((
Inna Ty masz syneczka już, nie? Faajnie:))Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nikira - ja po informacji, że z mojej trefnej ciąży nic nie będzie, pierwsze co zrobiłam to się opiłam wina i była to chyba najlepsza rzecz jaką mogłam zrobić więc pij na zdrowie!
A my sobie wczoraj kupiliśmy z mężem na próbę Carlo Rossi truskawkowe i brzoskwiniowe Jakiś chyba świąteczny wypust Nie mogliśmy się zdecydować na jedno, więc wzięliśmy 2 butelki Więc możemy pić! A fasol jak chce to niech się pojawia może na alkoholu lepiej urośnie
kajax - co Ty tak pesymistycznie do tej relacji z mężem podchodzisz?? Teraz nagle tak się pozmieniało??
Aaa, mamuśka dalej męczy bigos a mi tak pachnie, że się głodna zrobiłam -
Hej dziewczynki:) z racji nadmiaru pracy rzadko tu coś pisze, ale staram się czytać was regularnie:P Miałam testować 18.12 i testowałam... Oczywiście biel vizira... a w dniu wczorajszym przyszła wredna @. Także kochane żegnam
świąteczne testowanie i tym którym się udało gratulacje!!! a za resztę trzymam gorąco kciuki i życzę, abyśmy w końcu zobaczyły te upragnione 2 kreski.mothylek -
nikira wrote:kajax... Ty tak serio z mężem? To może lepiej wstrzymać starania? Mówię Ci to ja - rozwódka szczęśliwa, że nie miała dzieci z byłym mężem.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Kaczorka wrote:
A my sobie wczoraj kupiliśmy z mężem na próbę Carlo Rossi truskawkowe i brzoskwiniowe Jakiś chyba świąteczny wypust Nie mogliśmy się zdecydować na jedno, więc wzięliśmy 2 butelki Więc możemy pić! A fasol jak chce to niech się pojawia może na alkoholu lepiej urośnie
Suri - sto lat i wymarzonego bobaska!
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Kaczorka wrote:W Carrefourze jest go mnóstwo Masz jakiś w okolicy??Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
innamorata88 wrote:Sto lat suri!
kajax na spokojnie mój M nie raz doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale na spokojnie da się znaleźć jakieś rozwiązanie. Ja mojego na 2 dziecko 4 lata namawiałam.
Dziewczyny, przepraszam, że zamęczam, ale u mnnie test owu to chyba jedyny, który pokazuje mi 2 kreski który ciemniejszy: górny czy dolny?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5f71fff131.jpg