Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy macie coś takiego jak czop śluzowy (w.google)otwierający "płodność" że tak to nazwe?bo ja dzisiaj miałam jakby czop i szyjka jest miękka i niżej niż 2 dni temu ale nie umiem jeszcze wyczaić czy otwarta czy zamknieta. Na owu za wcześnie bo to dopiero 10dc (test owu negatywny bez bladej kreski nawet) więc o co kaman???Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Dziewczyny czy macie coś takiego jak czop śluzowy (w.google)otwierający "płodność" że tak to nazwe?bo ja dzisiaj miałam jakby czop i szyjka jest miękka i niżej niż 2 dni temu ale nie umiem jeszcze wyczaić czy otwarta czy zamknieta. Na owu za wcześnie bo to dopiero 10dc (test owu negatywny bez bladej kreski nawet) więc o co kaman???
Ja miałam. Odejście czopu otwiera okres plodny, niebawem zacznie się śluz płodny a do owulacji jeszcze co najmniej parę dni. To sam początek dni plodnych.
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Justya85 wrote:Dziewczyny czy macie coś takiego jak czop śluzowy (w.google)otwierający "płodność" że tak to nazwe?bo ja dzisiaj miałam jakby czop i szyjka jest miękka i niżej niż 2 dni temu ale nie umiem jeszcze wyczaić czy otwarta czy zamknieta. Na owu za wcześnie bo to dopiero 10dc (test owu negatywny bez bladej kreski nawet) więc o co kaman???
Ja tez mialam dzis ogromne ilości bialego sluzu, do poludnia, az na czarnych gaciochach widac bylo. A tetaz jiz bialo-przezroczysty i zaczyna sie ciagac ^^ -
suri2016 wrote:kajax ale przecież staraliście się już w tym cyklu, więc jest szansa prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 04:42
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A u mnie znów zaczynają się góry i doliny.. chyba muszę sobie progesteron zbadać, bo może jest za niski i dlatego temperatura tak skacze.
Wczoraj wieczorem w ogóle to miałam 36,27℃ i jakieś dreszcze..
mycha - sprawdź testy jeszcze dziś może akurat Ci się owulacja przesunie. Ni chyba, że to jakiś cykl bezowulacyjny. Ponoć takie się zdarzają. Ale oby nie!! -
Witam się w ten ciemny poranek
U mnie żołnierzyki wysłane na wojnę, dziś wieczorem poślemy kolejnych dla pewności:) Dziś moje urodziny, więc niech jakiś się postara i zrobi mi prezent. Wczoraj miałam silny ból owulacyjny, więc myślałam, że już po owu, ale dziś nadal czuję jajnik- chyba, że to już zaczyna pracować ciałko żółte. Tak czy siak pójdę na monitoring pewnie jutro żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. No to zaczynam wielkie odliczanie do testowania Ostatnią Luteinę biorę w sobotę, więc kontrolnie zatestuję 1 stycznia.
Mycha nic się nie martw, zrób jeszcze jeden test, może owulka się opóźnia?
Kaczorka, zobacz na moją wczorajszą górę i dzisiejszą dolinę, to dopiero niezdecydowanie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri - no właśnie już Cię podejrzałam To jakiś najwyższy szczyt w Himalajach
I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana!! Życzę Ci tego jednego zwycięskiego plemniczka!!
Ja od wczoraj jakaś nerwowa jestem.. A najbardziej na nerwy to mi mąż działa Wczoraj wybraliśmy się na zakupy i zanim się zaczęły to już miałam ochotę wracać No ale jakoś się powstrzymałam Dzisiaj dalszy ciąg szukania prezentówsuri2016 lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Witam się w ten ciemny poranek
U mnie żołnierzyki wysłane na wojnę, dziś wieczorem poślemy kolejnych dla pewności:) Dziś moje urodziny, więc niech jakiś się postara i zrobi mi prezent. Wczoraj miałam silny ból owulacyjny, więc myślałam, że już po owu, ale dziś nadal czuję jajnik- chyba, że to już zaczyna pracować ciałko żółte. Tak czy siak pójdę na monitoring pewnie jutro żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. No to zaczynam wielkie odliczanie do testowania Ostatnią Luteinę biorę w sobotę, więc kontrolnie zatestuję 1 stycznia.
Mycha nic się nie martw, zrób jeszcze jeden test, może owulka się opóźnia?
Kaczorka, zobacz na moją wczorajszą górę i dzisiejszą dolinę, to dopiero niezdecydowanie
Suri wszystkiego najlepszego! oby najlepszym prezentem były dwie krechy:)suri2016 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:suri - no właśnie już Cię podejrzałam To jakiś najwyższy szczyt w Himalajach
I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana!! Życzę Ci tego jednego zwycięskiego plemniczka!!
Ja od wczoraj jakaś nerwowa jestem.. A najbardziej na nerwy to mi mąż działa Wczoraj wybraliśmy się na zakupy i zanim się zaczęły to już miałam ochotę wracać No ale jakoś się powstrzymałam Dzisiaj dalszy ciąg szukania prezentów
Ooo to chyba Twój mąż zgadal się z moim! Myślałam że zamorduje na miejscu. Jeszcze na parkingu w samochodzie chciałam go udusić gołymi rękoma. Dobrze ze sie opanowałam
Suri wszystkiego najlepszego! Wymarzonych dwóch kresek na teście
U mnie dziś znów delikatnie do góry ta temperatura ale generalnie to bardzo dziwnie się ona zachowuje .. nie wiem co jest grane. Martwię się czy jakieś hormony przypadkiem nie są złe... -
A może by.. - czasami chyba nawet najlepszy mąż pokazuje swoje rogi.. I jeszcze jakieś fochy pokazywał, mimo że to on mnie wkurzył A na koniec - już po załagodzeniu kryzysu - stwierdził, że mam szczęście, że jestem taka mądra i ładna, bo by mnie znielubił No łaskawca Powiedziałam mu tylko, że niech się cieszy, że jest moim mężem, bo inaczej bym go pogoniła
mycha - widzę, że dziś tempka odbiła, więc nie jest źle -
Dziewczyny co prawda testowałam nie 17.12 jak deklarowałam ale wczoraj w urodziny Myslałam że dupa jak zwykle a tu dwie grube krechy !!! Zrobiłam kolejny czekam na betę to sobie prezent zrobiłam A pomyśleć że zrobiam tylko po to by nie robić sobie nadziei - brzuch jak na @ rozdrażnienie byłam przekonana że znowu po prostu cykl mi się przeasunął o kilka dni.
-
Uluś87 wrote:Dziewczyny co prawda testowałam nie 17.12 jak deklarowałam ale wczoraj w urodziny Myslałam że dupa jak zwykle a tu dwie grube krechy !!! Zrobiłam kolejny czekam na betę to sobie prezent zrobiłam A pomyśleć że zrobiam tylko po to by nie robić sobie nadziei - brzuch jak na @ rozdrażnienie byłam przekonana że znowu po prostu cykl mi się przeasunął o kilka dni.
-
Sto lat suri!
kajax na spokojnie mój M nie raz doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale na spokojnie da się znaleźć jakieś rozwiązanie. Ja mojego na 2 dziecko 4 lata namawiałam.
Dziewczyny, przepraszam, że zamęczam, ale u mnnie test owu to chyba jedyny, który pokazuje mi 2 kreski który ciemniejszy: górny czy dolny?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5f71fff131.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Sto lat suri!
kajax na spokojnie mój M nie raz doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale na spokojnie da się znaleźć jakieś rozwiązanie. Ja mojego na 2 dziecko 4 lata namawiałam.
Dziewczyny, przepraszam, że zamęczam, ale u mnnie test owu to chyba jedyny, który pokazuje mi 2 kreski który ciemniejszy: górny czy dolny?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5f71fff131.jpg
Dolny jak nic👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️