Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie @ powinna przyjść w Sylwestra. Ale siknę sobie kontrolnie w Wigilię - byłby to 8 dzień po owulacji. Co ma być to będzie Aga masz urodziny 2 dni przede mną obyśmy miały miły urodzinowy prezent.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej, myślicie że jest sens jutro robić test jeśli przypadkiem by się okazało że 10dp było zagnieżdżenie??? podobno, żeby beta zaczęła się wytwarzać trzeba 48 h.
Ja dziś dla poprawy humoru umówiłam się do fryzjera:)
Agniechaaaa -trzymam mocno kciuki za ciebie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 12:52
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Mój mąż ma 27.12 urodziny 29 więc ciąża byłaby dla niego cudownym prezentem. Bardzo chce mieć na 30 dziecko. Taka "tradycja" u niego że pomiędzy dziadkiem a ojcem i nim jest dokładnie 30 lat :)to i syna by chciał mieć na 30 łatwo wtedy zapamiętać kto ile ma latTomasz 09.2018
Mada92 wrote:W czwartek mój Małżnek ma urodziny, moze bym zatestowała? Ale 10 dpo to chyba za wcześnie..
Ja bym zatestowała testem o czułości 10 a nuż już wykaże
i będzie prezentTomasz 09.2018
Przekazuję wiadomości z frontu jajnikowego, jajco nadal jest (ufff... ) i ma się dobrze- 20 mm. Co prawda inny lekarz i inna aparatura, więc wymiary mogą się nieznacznie różnić, generalnie powinien pęknąć dziś w nocy/jutro rano, więc dzisiaj wieczorem nie odpuszczę mojemu M. Okazuje się, że jestem żywym przykładem, że of nie radzi sobie aż tak dobrze we wszystkich obliczeniach, a skok temperatury może nastąpić przed owulacją
Ewi28 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Przekazuję wiadomości z frontu jajnikowego, jajco nadal jest (ufff... ) i ma się dobrze- 20 mm. Co prawda inny lekarz i inna aparatura, więc wymiary mogą się nieznacznie różnić, generalnie powinien pęknąć dziś w nocy/jutro rano, więc dzisiaj wieczorem nie odpuszczę mojemu M. Okazuje się, że jestem żywym przykładem, że of nie radzi sobie aż tak dobrze we wszystkich obliczeniach, a skok temperatury może nastąpić przed owulacją
to będzie się działosuri2016 lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Przekazuję wiadomości z frontu jajnikowego, jajco nadal jest (ufff... ) i ma się dobrze- 20 mm. Co prawda inny lekarz i inna aparatura, więc wymiary mogą się nieznacznie różnić, generalnie powinien pęknąć dziś w nocy/jutro rano, więc dzisiaj wieczorem nie odpuszczę mojemu M. Okazuje się, że jestem żywym przykładem, że of nie radzi sobie aż tak dobrze we wszystkich obliczeniach, a skok temperatury może nastąpić przed owulacją
suri2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:No to niech moc będzie z Tobą ja już dawno pisałam, że OF jest o kant stołu rozstrzaś z jego obliczeniami.
Szykuję grzane wino na powrót M. do domu, dziecko kładę wcześniej spać i nie ma zmiłuj się. Mój M. się śmieje, że jestem taka miła dziś i uczynna, że chyba coś od niego chcę (dokładnie wie co). Powiedział się, że zastanowi się czy do jutra mnie nie przeciągnąć, to jeszcze kilka rzeczy uda mu się dzięki temu zyskać
Of faktycznie o kant d... tym bardziej mierzenie temperatury. Zastanawiam się, na ile sens ma mierzenie, jeśli od 16 dc zaczynam brac luteinę, to wiadomo, że temp. będzie wysoka od niej...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Szykuję grzane wino na powrót M. do domu, dziecko kładę wcześniej spać i nie ma zmiłuj się. Mój M. się śmieje, że jestem taka miła dziś i uczynna, że chyba coś od niego chcę (dokładnie wie co). Powiedział się, że zastanowi się czy do jutra mnie nie przeciągnąć, to jeszcze kilka rzeczy uda mu się dzięki temu zyskać
Of faktycznie o kant d... tym bardziej mierzenie temperatury. Zastanawiam się, na ile sens ma mierzenie, jeśli od 16 dc zaczynam brac luteinę, to wiadomo, że temp. będzie wysoka od niej...Mikołaj 25.04.2011
-
Dlatego ja sobie sama ustaliłam, że owulacja była dziś w nocy a OF niech sobie to potwierdza lub nie :p
suri - powiedz mężowi, żeby nie był taki cwany, bo kiedyś sytuacja może się odwrócić niech lepiej szykuje swój sprzęt :p
U mnie termin chyba na 01.01. wypada więc może skuszę się na test w Sylwestra aczkolwiek nie spieszy mi się :p
A tymczasem jadę się za jakimś prezentem rozejrzeć mama dziś bigos odpaliła i w całym domu kapuchą z boczkiem jedzie - trzeba wiać :p