Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Gratuluję wam strasznie pozytywnych testów ciążowych pozytywnych testów owulacyjnych, chociaż tyle mnie cieszy:)Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Heh, a ja chciałam zorientować się w mojej szyjce i ledwo palucha wsadziłam do środka.. Jest tak nisko i tak ciasno, że jestem w szoku
A w ogóle to zauważyłam, że moje żyłki na sutkach z poprzedniej ciąży są widoczne. I teraz to już raczej nie będzie dla mnie oznaką zbliżającej się (kolejnej) ciąży. -
Kaczorka wrote:Heh, a ja chciałam zorientować się w mojej szyjce i ledwo palucha wsadziłam do środka.. Jest tak nisko i tak ciasno, że jestem w szoku
A w ogóle to zauważyłam, że moje żyłki na sutkach z poprzedniej ciąży są widoczne. I teraz to już raczej nie będzie dla mnie oznaką zbliżającej się (kolejnej) ciąży.
A może to już nowe a Ty tak negatywnie podchodzisz -
Kaczorka wrote:Heh, a ja chciałam zorientować się w mojej szyjce i ledwo palucha wsadziłam do środka.. Jest tak nisko i tak ciasno, że jestem w szoku
A w ogóle to zauważyłam, że moje żyłki na sutkach z poprzedniej ciąży są widoczne. I teraz to już raczej nie będzie dla mnie oznaką zbliżającej się (kolejnej) ciąży.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Ja przyszłam do lekarza po tabletki anty. Czy wy miałyście do czynienia z tabletkami? Jakie bralyscie? Mnie zależy zeby po nich nie puchnąć i nie tyc.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:Nie grzeb tam bo jak się udało to Eby czapka nie naruszyć xD
Nie grzebię Chciałam tylko skontrolować czy się tabletka dowcipna rozpuściła, bo wczoraj wieczorem jak aplikowałam to wyczułam, że jeszcze ta z poprzedniego dnia jest.
Ale kurde nic teraz nie poczułam, bo ledwo pół palucha udało mi się wetknąć
A tymczasem zbieram się na drugą rundkę przedświątecznych zakupów Oby dziś mój mąż był mniej wkurzający niż wczoraj!! -
kajax wrote:Ja przyszłam do lekarza po tabletki anty. Czy wy miałyście do czynienia z tabletkami? Jakie bralyscie? Mnie zależy zeby po nich nie puchnąć i nie tyc.
No niestety ja po anty miałam zwiększony apetyt A co za tym idzie - wzrost wagi. Często robiły mi się jakieś stany zapalne i moje libido było na żałosnym poziomie.
Lepiej się czułam jak brałam progestagen, ale to akurat nie w ramach antykoncepcji Chociaż wstrzymuje owulację -
Czekam na wizytę pod gabinetem. Zaplacilam jak za zboze więc podejrzewam że nie tylko będzie przepisanie tabletek ale również badanie. Wcześniej Robiłam cytologię i badanie krwi właśnie po to żeby można mi przepisać tabletki. Wyniki miałam dobre i właściwie to powinno być tylko wypisanie recepty ale zaplacilam tyle że chyba normalna wizyta będzie z USG.
Kłuje mnie prawy jajnik. Może jak mnie pani zbada to się okaże... Ale bym nie chciała. Nie po tym co się u mnie w życiu teraz dzieje.
Chciałam się was poradzić w sprawie tabletek bo może bym coś zasugerowała lekarzowi. Wiem że kazdy organizm reaguje inaczej na tabletki ale lucZe na jakieś wasze obserwacjeWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Daj znac kajax jak wizyta!
Ja juz chyba musze sobie zrobić znów detox odforum bo sie nakręcam za bardzo i zasmucam i myśle i myśle:(kajax lubi tę wiadomość
10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.