Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katik wrote:Ależ spokojnie, może Towj M dorośnie i "bedzie gotowy" albo fasolka Cie zaskoczy jak to się często dzieje.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Dziewczyny, jest mi smutno... Dostałam dzisiaj @, wg moich wyliczeń o 4 dni za wcześnie (wg Ovu - o 6 dni). Niemal nigdy nie zdarzało mi się wcześniej dostawać okresu, jak już to o1-2 dni później. A tu taka niemiła niespodzianka. Brzuch boli mnie skurczydrańsko, chyba się pochlastam. A miało być tak pięknie, miałam mnóstwo objawów "typowo ciążowych" i z radością myślałam o niedzielnym testowaniu. A tu klops:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:41
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, jest mi smutno... Dostałam dzisiaj @, wg moich wyliczeń o 4 dni za wcześnie (wg Ovu - o 6 dni). Niemal nigdy nie zdarzało mi się wcześniej dostawać okresu, jak już to o1-2 dni później. A tu taka niemiła niespodzianka. Brzuch boli mnie skurczydrańsko, chyba się pochlastam. A miało być tak pięknie, miałam mnóstwo objawów "typowo ciążowych" i z radością myślałam o niedzielnym testowaniu. A tu klops:(
Nie smuc sie, tez dzisiaj dostalam. Szybciej zaczynasz nowy cykl, ominęlo Cie rozczarowanie negatywnym testem. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że się uda w nowym cykluAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
kuki123 wrote:Nie smuc sie, tez dzisiaj dostalam. Szybciej zaczynasz nowy cykl, ominęlo Cie rozczarowanie negatywnym testem. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że się uda w nowym cyklu
Dziękuję za dobre słowa, jesteś dzielna, że z optymizmem patrzysz w przyszłość:)Ja się smucę, bo dla mnie ten dużo wcześniejszy okres jest jakimś sygnałem, ze coś chyba zaczyna mi szwankować w moim organizmie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 17:08
-
Więc tak ginekolog mnie oskubana z kasy a nie zrobiła mi nawet USG .miałam badanie wziernikiem i palpacyjne i ona powiedziała że jestem właśnie w trakcie owulacji ale zastanowiła mnie jedna rzecz bo jak Czekam pod gabinetem to czułam że jakaś fala mi wypływa i myślałam że to jest po prostu śluz owulacyjny ten wodnisty ale jak ściągnęłam gacie jak przygotowywałam się do badania to zauważyłam że ma to kolor brunatny. ona jednak jak mnie badała powiedziała że nic brunatnego nie widzi jestem na 100% pewna że nie Poleciało mi z innych dziurek xD
kuki123 lubi tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:Więc tak ginekolog mnie oskubana z kasy a nie zrobiła mi nawet USG .miałam badanie wziernikiem i palpacyjne i ona powiedziała że jestem właśnie w trakcie owulacji ale zastanowiła mnie jedna rzecz bo jak Czekam pod gabinetem to czułam że jakaś fala mi wypływa i myślałam że to jest po prostu śluz owulacyjny ten wodnisty ale jak ściągnęłam gacie jak przygotowywałam się do badania to zauważyłam że ma to kolor brunatny. ona jednak jak mnie badała powiedziała że nic brunatnego nie widzi jestem na 100% pewna że nie Poleciało mi z innych dziurek xD
Z tymi lekarzami jest beznadzieja. Ja nie mialam jak isc do swojej lekarki wiec w zeszlym miesiacu wybralam sie do enelmedu( moj maz ma z pracy dodatkowe ubezpieczenie). Mowie lekarce,ze staramy sie o dziecko i chcialam sprawdzic czy wszystko ok na to pani doktor,ze jak po roku nie bedziemy w ciazy to dopiero mam przyjsc nawet mnie nie zbadala mim, ze ostatnio badana bylam w listopadzie 2015.
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, jest mi smutno... Dostałam dzisiaj @, wg moich wyliczeń o 4 dni za wcześnie (wg Ovu - o 6 dni). Niemal nigdy nie zdarzało mi się wcześniej dostawać okresu, jak już to o1-2 dni później. A tu taka niemiła niespodzianka. Brzuch boli mnie skurczydrańsko, chyba się pochlastam. A miało być tak pięknie, miałam mnóstwo objawów "typowo ciążowych" i z radością myślałam o niedzielnym testowaniu. A tu klops:(
U mnie też @ się rozkręca, a miała przyjść dopiero w sobotęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
kuki123 wrote:Z tymi lekarzami jest beznadzieja. Ja nie mialam jak isc do swojej lekarki wiec w zeszlym miesiacu wybralam sie do enelmedu( moj maz ma z pracy dodatkowe ubezpieczenie). Mowie lekarce,ze staramy sie o dziecko i chcialam sprawdzic czy wszystko ok na to pani doktor,ze jak po roku nie bedziemy w ciazy to dopiero mam przyjsc nawet mnie nie zbadala mim, ze ostatnio badana bylam w listopadzie 2015.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie od wczoraj kłuje dość mocno prawy jajnik. Do @ jeszcze 8 dni, jeszcze nie zdażyło mi sie żeby bolał mnie jeden jajnik. Zawsze ale na dwa trzy dni przed @ bolał mnie cały brzuch. Zobaczymy czy cos z tego będzie ale nie nakręcam sie specjalnie....Mika
-
nick nieaktualnyIzabell2016 wrote:Mnie od wczoraj kłuje dość mocno prawy jajnik. Do @ jeszcze 8 dni, jeszcze nie zdażyło mi sie żeby bolał mnie jeden jajnik. Zawsze ale na dwa trzy dni przed @ bolał mnie cały brzuch. Zobaczymy czy cos z tego będzie ale nie nakręcam sie specjalnie....
-
Kobiety co to mogła być ta fala wyplywajaca? Okres miałam 10 grudnia. Pomarańczowo brunatna maZ wypłynęła a 10 min później lekarka na sYjce widziała tylko wodnisty czysty śluz owulacyjny. CzyBy u mnie też implantacja? Nie wiem jak wygląda plamienie implantacyjne.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualny
-
Izabell2016 wrote:Mnie od wczoraj kłuje dość mocno prawy jajnik. Do @ jeszcze 8 dni, jeszcze nie zdażyło mi sie żeby bolał mnie jeden jajnik. Zawsze ale na dwa trzy dni przed @ bolał mnie cały brzuch. Zobaczymy czy cos z tego będzie ale nie nakręcam sie specjalnie....Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna