Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już nie śpię
Mada92, póki nie ma @ nie można tracić nadziei, mogło być za wcześnie na test.
Miłego dnia wszystkim! -
Też myślę, że za wcześnie nie bardzo wierzyłam, że coś wyjdzie.
Siknę za 2 dni, a jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek w dniu @
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Cześć Dziewczynki ja juz jadę do pracy. W stolicy niestety trochę zimno, ale pocieszam się, że już dzisiaj czwartek to taki mały piątek👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
W Szczecinie też temperatura na minusie.. Ale na szczęście jeszcze nie muszę nigdzie jechać
A temp. ciała wróciła do poziomu sprzed 2 dni Czyli szału nie ma
I tak się zastanawiam jak OF sobie z tym poradzi, bo w pierwszej połowie cyklu miałam kilka razy dużo wyższe temperatury -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kaczorka tez sie zastanawiam jak to of sobie poradzi z moim wykresem :p w końcu to tylko komputer nieraz cuda w organizmie sie dzieją i moze tego nie ogarnac
Takie z nas skomplikowane przypadki
Hehe, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo
Niech OF sobie radzi
Też tak macie, że jak zmierzycie temperaturę z rana to już byście chciały, żeby był następny dzień i kolejny pomiar??kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mada92 wrote:Też myślę, że za wcześnie nie bardzo wierzyłam, że coś wyjdzie.
Siknę za 2 dni, a jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek w dniu @ -
Katik wrote:Hej, też zrobiłam test i biało:( ale się nie poddaję bo to dopiero 10dpo a test był chyba o czułośći 25 (pink test) wiec robie w wigilie rano (czułość 10) i potem we wtorek. A moja temp poszybowała dziś na 37.0°.
-
Witajcie dziewczynki:) Ja też już na nogach i w dobrym humorze, cieszę się, że już po starankach i wszystko poszło zgodnie z planem. Działaliśmy we wtorek wieczorem i wczoraj popołudniu a owu była w nocy z wtorku na środę lub wczoraj rano, tak jak mówiłam, w tym cyklu stawiam na jakość, hihi
Ja tym razem wyluzowuję z temperaturą, będę mierzyć, ale bez spiny, bo wiem, że owulacja była (potwierdzone monitoringiem), a do tego biorę luteinę, więc temp i tak wzrośnie. Staram się już teraz nastroić świątecznie i obiecałam sobie, że nie będę świrować, grzecznie czekam na testowanie
Karolina90 ja również pozdrawiam ze stolicy3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri - ja też grzecznie czekam zapewne do Sylwestra bo @ ma być gdzieś w okolicach 1-2.01. Tylko po prostu czasami chciałoby się, żeby ten czas jednak przyspieszył tak nawet z czystej ciekawości.
Hehe, mój mąż dzisiaj wyrusza na poszukiwania prezentu dla mnie - pewnie wróci z kiepskim humorze On się zawsze tak strasznie męczy przy tym.. Ale w sumie mu się nie dziwię, bo nawet ja sama miałabym problem z wymyśleniem co mi kupić -
nick nieaktualnyA ja powiedziałam M zeby mi nic nie kupował sama sobie kupie w tym roku w zeszłym roku trafił w 10 dostałam iPhone'a a w tym roku wiedziałam ze kupi mi frezarkę do paznokci ale ze nie zna sie na tym to sama wybrałam sobie model i juz od wczoraj mam ja w domu