Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
My już z M. ogarnęliśmy prezenty dobry tydzień wcześniej, także na szczęście chociaż tyle z głowy Ja dzisiaj robię zakupy jedzeniowe i jutro cały dzień gotuję
Nikira- 3 mam kciuki za pozytywny wynik nie stresuj się!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Cześć dziewczyny w kolejnym dniu oczekiwań. U mnie dziś znów delikatnie skok temperatury. Mimo że kładłam się spać z obawami jaka dziś będzie temperatura ponieważ koło północy byli 36.71 to dziś ładne 36.90. Dziwne to trochę że wieczorem niższa niż rano ale przyjmuje co mi los dał.
Z uwagi na temperaturę moje nadzieje dziś mają się lepiej i modlę się każdego dnia by ta fasoleczka już tam była. Mój mąż nawet coś tam do niej już mówił i to było takie miłe bo on tak dam z siebie. Pytał pierw kiedy będzie coś wiadomo i mówiłam że teraz to musi się zagniezdzic. To on zaczął ja zachęcać mówiąc że tata już na nią czeka. Nie sądziłam że w moim mężu taki człowiek jest również.
Więc Kaczorka, uwierz mi że czekam niesamowicie niecierpliwie na jutrzejszy dzień i jak zobaczę kolejny wzrost to chyba nie będę w stanie trzymać swoich nadziei w ryzach.. -
Hej, coś tu cicho z osobami które miały testować, czekam na dobre wieści, u mnie temp spada i plamienie jest więc jutro pewnie się rozkręci albo jeszcze dzisiaj... ale wczoraj ubraliśmy choinkę i tak miło było przytulić się do męża, lubę te święta...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Suri a może jesteśmy blisko siebie gdzie pracujesz?? ja siedzę w Central Tower na przeciwko MariotuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 08:58
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A może by.. - u mnie też temperatura wieczorem jest zdecydowanie niższa niż z rana. Najwyższa jest tak w okolicach południa.
I cholera wie czy to dobrze czy źle.
gg88 - te co miały testować to pisały, że na testach sama biel. Więc trzeba czekać dalej -
a mi wkońcu ciepło się zrobiło ten cykl był jakiś dziwny no nic przenoszę się do styczniówekTomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Kaczorka wrote:A może by.. - u mnie też temperatura wieczorem jest zdecydowanie niższa niż z rana. Najwyższa jest tak w okolicach południa.
I cholera wie czy to dobrze czy źle.
gg88 - te co miały testować to pisały, że na testach sama biel. Więc trzeba czekać dalej
Ja wcześniej tak nie miałam ale właśnie ten cykl jest jakiś wyjątkowo dziwny natomiast może być jeszcze konsekwencją mojej choroby i być może jakiegoś osłabienia organizmu -
gg88 wrote:a co u ciebie? powtórzyłaś test ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 09:37
-
channah wrote:No ja właśnie nie wiem co się tutaj dzieje czekam póki co.myslalam że dzisiaj z rana @ przyjdzie.bo wczoraj miałam lekko rozowy śluz. A tu psikus.moze jutro albo w Wigilię zrobię
Rób test nawet teraz, jeśli już po terminie @ to powinien wyjść3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
u mnie w ostatniej ciąży, przez 3 dni kreska wychodziła po długim czasie i to tak, że musiałam niemalże z latarką przy oknie się dopatrywać czekałam więc na @, która się nie pojawiła...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
channah wrote:Wczoraj rano robiłam i niestety negatyw.wole poczekać do jutra
A jaką masz temperaturę?? mierzysz w ogóle?
Trzymam kciuki ktoś musi przełamać ten wczorajszy krwawy dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 10:10
Tomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r