Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Dlatego ja zawsze wywalam odrazu test zeby juz na niego nie spojrzeć nigdy ale trzymam za Ciebie kciuki
Kochana, też wywalam, ale ile razy zdarzyło mi się już taki test ze śmietnika wyciągnąc...hihi:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri, to estrogen Ci się podnosi a spada progesteron, @ się zbliża... tak mi się zdaje przynajmniej:)
a ja czekam spokojnie na betę. Dzisiaj będzie. Dam Wam znać jak już będę 100% pewna, że nie jestem w ciąży:))
10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy. -
suri2016 wrote:Kochana, też wywalam, ale ile razy zdarzyło mi się już taki test ze śmietnika wyciągnąc...hihi:)
Nikira i magda -trzymam kciuki
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nikira wrote:suri, to estrogen Ci się podnosi a spada progesteron, @ się zbliża... tak mi się zdaje przynajmniej:)
a ja czekam spokojnie na betę. Dzisiaj będzie. Dam Wam znać jak już będę 100% pewna, że nie jestem w ciąży:))
raczej niemożliwe, bo owu była wczoraj i biorę luteine , więc progesteron nie spada...termin @ dopiero na 2 stycznia..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nikira wrote:suri, to estrogen Ci się podnosi a spada progesteron, @ się zbliża... tak mi się zdaje przynajmniej:)
Hehe, chyba nie, bo suri miała owulkę zdaje się wczoraj lub dzisiaj
A na wyniki bety czekamy -
no nic, może to dobry znak. teoretycznie dni płodne jeszcze są że 2-3 dni po owulacji, więc może dlatego..albo dobroczynny wpływ dawki uderzeniowej wiesiołka, która przyjęłam w tym miesiącu..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Ze mnie leje się jajo kurze+mam boleści macicy. Jakby wszystko było OK to można by popróbować bo akurat wczoraj lekarza oficjalnie potwierdził owulację. No ale....
Mogę się ewentualnie znizyc do poziomu ameby i udać że ma rację i że mu wybaczam i że go rozumiem. No ale to jest z kolei oszustwo xDWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Zaraz ci podam link do strony gdzie możesz sobie zamówić testy na przykład Bobo testy które normalnie kosztują 10 zł a tam w internecie kosztują 1 95Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Zaraz ci podam link do strony gdzie możesz sobie zamówić testy na przykład Bobo testy które normalnie kosztują 10 zł a tam w internecie kosztują 1 95
Taak tanio to ja zrobię też zapas i będę ciągle sikać - bo tak 8 zł to trochę mi szkoda w 10 dp tracić
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Agniechaaaa wrote:SURI ja myśle ze to dobry znak i tyle czekam na dzidzie u Ciebie
Kochana chciałabym tak myśleć, ale wiem, że potem łatwo o rozczarowanie. trochę mnie tylko zmartwil ten sluz, no bo przecież już po owulce... może to jakieś resztki że mnie lecą?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kochana chciałabym tak myśleć, ale wiem, że potem łatwo o rozczarowanie. trochę mnie tylko zmartwil ten sluz, no bo przecież już po owulce... może to jakieś resztki że mnie lecą?
suri - a może to skutek uboczny luteiny?? -
Kaczorka wrote:suri - a może to skutek uboczny luteiny??
niestety nie wiem, bo nigdy wcześniej nie brałam.. ale już jakoś na straty spisuję ten cykl jak tu taki cyrk się dzieje..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę