Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie na razie @ się wstrzymała może jednak poczeka do wigilii żeby mi nie rozregulować cyklów ;p Dziewczyny szacun z tak pracowitego dnia przy garach ja nadal w pracy - muszę jeszcze jeden temat skończyć bo jutro wigilia firmowa a miałam wyjść o 16 ehhhTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Kaczorka wrote:Świątecznie też się nabawię kompleksów
Kaczorka, nabawimy się obie bo ja nawet spaghetti nie zrobiłam. Umieram ze zmęczenia. Ledwie na oczy widzę. Wróciłam do domu i się położyłam. Ech.. Moje wyczyny kulinarne to dwie kanapki z szynką w dniu dzisiejszym. Niestety przede mną sernik, śledzie i chrzan do zrobienia, choinka u rodziców do ubrania i prezenty do zapakowania, a ja ledwie ciepła.. -
Kaczorka wrote:Zaproponowałabym wino ale nie wiem czy można
A masz jakieś przeczucia, objawy??11 cykl starań -
Uparciuszek wrote:Nie mam przeczuc , starań się sobie nic nie wmawiać, a z objawów dziwnych to ból brzucha ale to chyba po lęku - metforminie , chyba nie testuje tylko czekam na @ jak nie przyjdzie dłużej to wtedy zatestuje
-
Karolka12345 wrote:Cześć Dziewczyny
Można dołączyć?
To mój 8cs, mam już 4 letniego Synka (z nim w 2cs).
Dziś dostałam wyniki i TSH 2,5 więc już dzwoniłam, żeby umówić się do endo-gin.
Teraz jestem jakieś 7 dpo, a testuję 31.12
PozdrawiamTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Channah a ile dni masz do planowanej (tfu tfu) @?
Ja to jeszcze 9 dni więc mimo, że korci to i tak test nic nie da.
Powiem Ci, że w pierwszej ciąży zero objawów oprócz spóźniającej się @ (a może były, ale nie zwracałam uwagi).
Teraz do 7 cs nic - w 7 od 20dc kłucie w jajnikach, pieczenie w macicy, żyły na piersiach, pojawiły się znikąd wypustki na brodawkach i co? i jajco Wypustki zostały więc wychodzi na to, że organizm i fizjologia zmienia się całe życie
Teraz też pobolewanie w podbrzuszu i ból promieniujący do krzyża. Jak na okres, ale dużo za wcześnie. Aj ta psychika -
Karolka12345 wrote:
A wczoraj i dziś totalny spadek formy. Głowa mi pęka
To witaj w klubie - mi też właśnie głowę rozsadza..
A tak mi się spać chce od 3 godzin.
Nie wiem czy to nie spadek ciśnienia.
Dziewczyny a co do testowania to ja już się nie mogę doczekać Waszych wyników -
ja powinnam dostać wczoraj albo przed wczoraj . wczoraj mialam lekko zabarwiony sluz na rozowo.
z objawow to troche dzisiaj zapach pizzy u kolezanki mi nie lezał i dziwnie w brzuchu mi sie zakrecilo. poza tym od 2 dni bol jak na miesiaczke i bol lewego jajnika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 18:59
-
jak to ewelina napalona po lekarzu i dupa...ale cóż jutro rano wszystko się wyjaśni, no wiec dzis mam 26 dc i narazie okresu brak, gin powiedział ze progesteron w 21 dc mam super i zrobił mi usg przez powłoki brzuszne i niby endometrium dobre, pytam czy takie bardziej okresowe, a on że raczej takie sobie, później czegoś szukał i niby jakiegoś pecherzyka nie znalazł a to niby dobrze wróży...włąsnie testa zrobiła czułość 25 i nawet cienia nie ma...no cóż chyba za wczasu się napaliłam ech głupia jestem.leków żadnych nie dał w razie kolejnych starań..
-
channah wrote:Korci mnie by dzisiaj zatestować. ale walcze ze sobą. niby kupilam test 10mlU. a wczoraj z rana negatywny ze slabizna po czasie byl 25mlU oszaleje ze soba
Karolka trzymam kciuki za Ciebie
Test robiony rano jest zawsze wiarygodniejszy . Bądź twarda
Karolka12345 lubi tę wiadomość