Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka12345 wrote:Cześć Dziewczyny
Można dołączyć?
To mój 8cs, mam już 4 letniego Synka (z nim w 2cs).
Dziś dostałam wyniki i TSH 2,5 więc już dzwoniłam, żeby umówić się do endo-gin.
Teraz jestem jakieś 7 dpo, a testuję 31.12
Pozdrawiam
daj znać jakie leczenie Twój endo wdroży. Ja miałam 3,05 i dostałam wg mnie maleńką dawkę euthyroxu.. zobaczymy co Twój. Kiedy masz wizytę? -
gg88 wrote:Aaa...musze się wygadać...jak mnie wkurzył mąż ze aż się do siebie nie odzywamy... Super początek świat...Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A może by... wrote:Witaj ,
daj znać jakie leczenie Twój endo wdroży. Ja miałam 3,05 i dostałam wg mnie maleńką dawkę euthyroxu.. zobaczymy co Twój. Kiedy masz wizytę?
Wizyta będzie po Nowym Roku.
Mamy pakiet medyczny z Męża pracy - niby kilka placówek w Poznaniu, ale w tylko jednej mają endo-gin i grafik do niego będzie dopiero na początku stycznia.
Chcę właśnie od razu iść do endo-gin w jednej osobie, żeby potem nie latać od ginekologa do endo Jedna dziewczyna pisała, że wiesz gin prosił pytać o coś endo, a endo pytać gin I latała w te i we wte
Oczywiście dam znać -
Izabell2016 wrote:Ja dzisiaj 7 dzień po owulacji i bardzo mocne kłucie prawego jajnika. Oby to było zagnieżdżenie ...... 28.12 testuję
Ja dziś też 7dpo i rozrywa mnie od macicy po krzyż... Z jajnikami cisza...
Testuję 31.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 21:51
-
kajax wrote:Witaj w klubie
Dobranoc i z niecierpliwością czekam na poranne wynikiTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Uff... Udalo się pogrzebać topór wojenny. Mam nadzieję ze i twój po pozytywnym dniu w pracy jakos ci się wynagrodzi wieczorem.
Dobranoc i z niecierpliwością czekam na poranne wyniki
Haha. Ja nie wytrzymam presji i rzucilam w mojego smieciami ktorych nie wyniósł.
Kajax to moze do dziela^^
polecam wyslac mu mojego smsa ktorego wyslalam B. Wklejalam go w watku styczniowym wkleje i tu: ALTER.ALTER. Odnotowano na radarze dwie kreski, oznaczajace szybko zblizajcy sie wyrzut materialu genetycznego. Powtarzam. Czerwony alarm na radarze. Pilnie prosimy o wsparcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:49
-
mycha91 wrote:Haha. Ja nie wytrzymam presji i rzucilam w mojego smieciami ktorych nie wyniósł.
Kajax to moze do dziela^^
polecam wyslac mu mojego smsa ktorego wyslalam B. Wklejalam go w watku styczniowym wkleje i tu: ALTER.ALTER. Odnotowano na radarze dwie kreski, oznaczajace szybko zblizajcy sie wyrzut materialu genetycznego. Powtarzam. Czerwony alarm na radarze. Pilnie prosimy o wsparcie.
Ja dziś w swojego prawie śledziem miotnęłam więc luuuuziiikkkk No cóż, ale zasłużył odpowiednio.mycha91 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Heh, no to chyba będę mogła testować w Sylwestra :p OF wyznaczył owulację na ten sam dzień co ja
A jak tam dzisiejsze testowanie? Komu pogratulować?
A nie mówiłam, że OF w ciągu 1-2 dni wyznaczy super. Czyli rzeczywiście miałyśmy w tym samym dniu owulkę Też mam zamiar testować 31.12 o ile wcześniej @ nie przyjdzie, bo ten cykl jest nietypowy u mnie.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:A nie mówiłam, że OF w ciągu 1-2 dni wyznaczy super. Czyli rzeczywiście miałyśmy w tym samym dniu owulkę Też mam zamiar testować 31.12 o ile wcześniej @ nie przyjdzie, bo ten cykl jest nietypowy u mnie.
No w końcu się udało u mnie chyba cykl bez większych zmian mimo tego poronienia. Jeśli brać pod uwagę początek cyklu od dnia wydalenia jaja to owu była w 16 dc
Heh, to będzie długi tydzień :pmadlene88 lubi tę wiadomość
-
U mnie raczej nic z tego, bo biało i temperatura w dół..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 07:09
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
U mnie też raczej nic,temp spoko ale biało...niewiem co myśleć,test kory robiłam w nocy widać jakiś cień ale on wyszedł rano w nocy po 5 minutach nic nie bylo,a test z dzisiaj rana niema nic...Niewiem co robic! Jakas masakra może to za wcześnie...hmm Myślicie że jakbym zrobiła betę to by coś wyszło? Dziś 11 dpo chyba to tak zostawię i poczekam na temp lub okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 07:42
-
madlene88 wrote:U mnie też raczej nic,temp spoko ale biało...niewiem co myśleć,test kory robiłam w nocy widać jakiś cień ale on wyszedł rano w nocy po 5 minutach nic nie bylo,a test z dzisiaj rana niema nic...Niewiem co robic! Jakas masakra może to za wcześnie...hmm Myślicie że jakbym zrobiła betę to by coś wyszło? Dziś 11 dpo chyba to tak zostawię i poczekam na temp lub okres
No jeśli coś tam jest to w becie wyjdzie
A może po prostu jeszcze jest za wcześnie. Skoro zagnieżdżenie następuje zwykle między 6 a 12 dpo to jest czas
Jest szansa, że fasol szykuje rodzicom prezent na święta -
Kaczorka wrote:No jeśli coś tam jest to w becie wyjdzie
A może po prostu jeszcze jest za wcześnie. Skoro zagnieżdżenie następuje zwykle między 6 a 12 dpo to jest czas
Jest szansa, że fasol szykuje rodzicom prezent na świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 08:13