Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
wichrowe_wzgórza wrote:Mnie też było smutno kiedys na początku, ale....szybko minęlo.
Moja beta oczywiście na zerowym poziomie, cóż... jak się rok źle zaczął tak się kijowo kończy
Pamiętliwa bo jesteśmy w podobnej sytuacji. ja bete w poniedziałek robię.
Bardzo mi przykro:(
Mam nadzieję ze sie nie poddasz niedługo na pewno się uda:)
-
karm3lka wrote:Nałykałam się tych wirusków od grudniowych dziewczyn i zafasolkowało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b7dee2cb88a.jpggosiek25, karm3lka, Bocianiątko, Anettkki lubią tę wiadomość
-
Anettkki wrote:Normalnie nie mogę w to uwierzyć. W listopadzie podchodziłam do In vitro, lecz po punkcji dostałam hiperstymulacji. Razem z
mężem mieliśmy jechać do kliniki w styczniu na transfer a tu ból brzucha jak na @ i test ciążowy z druga krechą. -
nick nieaktualnyDziewczyny spytam Was bo juz sama wariuje...
Ostatnia miesiaczka 02.12
Owulacja 16.12 (potwierdzona)
28.12 (11dpo) beta 19,6
30.12 (13dpo) beta 46,4
W 12 i 13dpo dostalam lekkich plamien brazowych (w terminie spodziewanej miesiaczki), bylam w 13dpo u ginekologa, powiedzial mi ze on nie widzi ciazy, nie widzi pecherzyka ciazowego, ale widzi powiekszone endometrium. Powiedzial ze beta hcg nawet rosnie przed zagniezdzeniem zarodka i u mnie najprawdopodobniej jeszcze sie nie zagniezdzil. Dal mi profilaktycznie luteine. O co w tym wszystkim chodzi? Bylam pewna ze beta rosnie po zagniezdzeniu zarodka. Skad te jednorazowe plamienia? Czy normalne jest to ze on jeszcze nie widzial tego pecherzyka ciazowego? Ten lekarz mnie bardzo przestraszyl i odebral troche nadziei... -
Jula91 wrote:Dziewczyny spytam Was bo juz sama wariuje...
28.12 (11dpo) beta 19,6
30.12 (13dpo) beta 46,4
W 12 i 13dpo dostalam lekkich plamien brazowych (w terminie spodziewanej miesiaczki), bylam w 13dpo u ginekologa, powiedzial mi ze on nie widzi ciazy, nie widzi pecherzyka ciazowego, ale widzi powiekszone endometrium. Powiedzial ze beta hcg nawet rosnie przed zagniezdzeniem zarodka i u mnie najprawdopodobniej jeszcze sie nie zagniezdzil. Dal mi profilaktycznie luteine. O co w tym wszystkim chodzi? Bylam pewna ze beta rosnie po zagniezdzeniu zarodka. Skad te jednorazowe plamienia? Czy normalne jest to ze on jeszcze nie widzial tego pecherzyka ciazowego? Ten lekarz mnie bardzo przestraszyl i odebral troche nadziei...
Beta pięknie rosnie wiec wszystko jest dobrze! Plamienia w terminie okresu sie zdarzają często. Idz na wizyte za tydzień, bedzie pecherzyk, a za dwa zarodek za 3 serduszkomadlene88 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Jula91 wrote:Dziewczyny spytam Was bo juz sama wariuje...
28.12 (11dpo) beta 19,6
30.12 (13dpo) beta 46,4
W 12 i 13dpo dostalam lekkich plamien brazowych (w terminie spodziewanej miesiaczki), bylam w 13dpo u ginekologa, powiedzial mi ze on nie widzi ciazy, nie widzi pecherzyka ciazowego, ale widzi powiekszone endometrium. Powiedzial ze beta hcg nawet rosnie przed zagniezdzeniem zarodka i u mnie najprawdopodobniej jeszcze sie nie zagniezdzil. Dal mi profilaktycznie luteine. O co w tym wszystkim chodzi? Bylam pewna ze beta rosnie po zagniezdzeniu zarodka. Skad te jednorazowe plamienia? Czy normalne jest to ze on jeszcze nie widzial tego pecherzyka ciazowego? Ten lekarz mnie bardzo przestraszyl i odebral troche nadziei...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 09:47
-
nick nieaktualnymadlene88 wrote:Kochana na usg lekarz nie jest w stanie zobaczyć tak wczesnej ciąży,kontroluj betę.Sluszmie zauważył powiększone endometrium,bo to jeden z wielu wczesnych objawow ciąży wyczuwalny organoleptycznie przez badanie lekarza.Widocznie niechce ci potwierdzić ciąży skoro sam nie jest pewien.oMysle żebyś umówiła się za tydzień międzyczasie kontrolowana czy beta przerasta prawidłowo.beta rośnie w momencie zagnieżdżenia a raczej podwaja się co 2 dzień więc niewiem skąd on bierze takie wiadomości,zrób betę zaraz w poniedziałek zobaczysz czy przyrost ok.Co do plamień to półki są brązowe a nie zywoczerwone to jest ok.Niemartw się dasz radę.Wytrzymaj do poniedziałku z kolejną beta.Ja myślę że to na 100 ciąża, ale modlimy się o dobry przyrost hcg.Powodzenia, ściskam aha noi zmień lekarza!!!!!!!!Bo następnym razem znowu czegoś nie zobaczy i najesz się nerwów!
Uff... Beta niby przyrasta bo o 144% oby bylo tak dalej... -
nick nieaktualny
-
Jula91 wrote:A czy te luteine mam brac? W sumie to chyba nie zaszkodzi a pomoze prawda?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Izabell2016 wrote:Dziewczyny nie przejmujcie się od razu negatywnymi testami !! Mi wczoraj beta potwierdziła ciąże a dzisiejszy ranny test negatyw! Myślę że w przyszłości nie będę testowała tylko badanie krwi. Za dużo stresu !!
Oby tylko w moim przypadku bylo tak samo ja bete zrobie juz w nowym roku bo testy niestety negatywne.
-
witajcie dziewczyny:)
dziś ostatni dzień naszego wątku. Pobiłyśmy poprzednie ilością wpisów w wątku. to był intensywny czas i miło mi, że wszystkie razem się tu wspieralysmy, z Wami jest łatwiej.
Z tego miejsca chciałabym pogratulować wszystkim, które ujrzały wymarzone II kreski na tescie, a tym, którym się nie udało bądź jeszcze czekają życzę żeby Nowy Rok przyniósł tylko dobre wieści
do zobaczenia na styczniówkach!Katik, gosiek25, zubii, Princesska, Izabell2016, Sarna84 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Izabell2016 wrote:Dziewczyny nie przejmujcie się od razu negatywnymi testami !! Mi wczoraj beta potwierdziła ciąże a dzisiejszy ranny test negatyw! Myślę że w przyszłości nie będę testowała tylko badanie krwi. Za dużo stresu !!
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Anettkki wrote:Normalnie nie mogę w to uwierzyć. W listopadzie podchodziłam do In vitro, lecz po punkcji dostałam hiperstymulacji. Razem z
mężem mieliśmy jechać do kliniki w styczniu na transfer a tu ból brzucha jak na @ i test ciążowy z druga krechą. -
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych przyszłych mam.Ja odpadam temperatura spadła i już plamie.Niestety @ upomniała się o swoje:(
Dziewczyny bawcie się wspaniale dzisiejszej nocy i życzę wszystkim owocnego Nowego Roku:)Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1