X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • Anettkki Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie nie mogę w to uwierzyć. W listopadzie podchodziłam do In vitro, lecz po punkcji dostałam hiperstymulacji. Razem z
    mężem mieliśmy jechać do kliniki w styczniu na transfer a tu ból brzucha jak na @ i test ciążowy z druga krechą.

karm3lka, Sarna84, zubii, bertha, gosiek25, Flowwer, Izabell2016, kaha, olciabos, 100krotka30 lubią tę wiadomość

Anetkki
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettkki wrote:
    Normalnie nie mogę w to uwierzyć. W listopadzie podchodziłam do In vitro, lecz po punkcji dostałam hiperstymulacji. Razem z
    mężem mieliśmy jechać do kliniki w styczniu na transfer a tu ból brzucha jak na @ i test ciążowy z druga krechą.

Rewelacja :D
    Los bywa przekorny :)
    GRATKI!

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wichrowe_wzgórza wrote:
    jeeeej jak fajnie <3

Wichrowe_wzgórza dzięki za wsparcie wczoraj, beta się podwoiła, jestem już spokojniejsza (było 118, po 48h 244.4)

karm3lka, wichrowe_wzgórza, bertha, Izabell2016 lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetkki gratulacje! Niesamowita historia :-)

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Anettkki Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba i tak pójdę na badanie krwi bo nie mogę uwierzyć. Tysiąc myśli :)))

Anetkki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już się nie "staram". Przez pierwsze miesiące jeszcze jakoś się do tego chciałam przygotować, kwas foliowy jod, jakieś witaminy i wogóle... pełne zaangażowanie, a teraz poprostu mi się nie chce. Dobrze, że wszystkie testy mi się skończyły. Człowiek się niepotrzebnie nakręca i traci czas na głupoty.Jedynie biorę euthyrox i nic więcej. Jakoś straciłam nadzieję. Nawet badań mi się nie chce robić. Coś czuję, że będziemy w gronie tych, którym nie wychodzi bo za bardzo chcą.
    Temperatura też mi wariuje, bo nigdy nie miałam poniżej 26,60 a teraz jakieś dziwne wyniki 36,45... Niech się dzieje co ma się dziać i tyle.

Wszystkim zafasolkowanym gratuluję :)

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 ja zaczełam podchodzić do tego podobnie, to nasz ostatni cykl i bedzie co ma byc...ale nie nastawiam sie na pozytyw..

gratki dziewczyny :)

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    Izape91 ja zaczełam podchodzić do tego podobnie, to nasz ostatni cykl i bedzie co ma byc...ale nie nastawiam sie na pozytyw..

gratki dziewczyny :)

ileż można się tym ekscytować i żyć tym... wolę się kiedyś zaskoczyć, niż czekać w napięciu, a wiem, że z takiego czekania nie wychodzi nic. Szkoda nerwów. Zachodzenie w ciąże jest jak loteria, dlatego mnie to już męczy, bo ja lubię sobie coś planować. A wiadomo jak jest :p To nie na moje nerwy hhaha;p

zubii lubi tę wiadomość

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    ileż można się tym ekscytować i żyć tym... wolę się kiedyś zaskoczyć, niż czekać w napięciu, a wiem, że z takiego czekania nie wychodzi nic. Szkoda nerwów. Zachodzenie w ciąże jest jak loteria, dlatego mnie to już męczy, bo ja lubię sobie coś planować. A wiadomo jak jest :p To nie na moje nerwy hhaha;p

wiem że dopiero 4 cykl sie staram ale jakoś psychicznie dało mi to w kość. zresztą mój mąż wyjezdza w polowie stycznia na dłuższy czas wiec dajemy sobie na wstrzymanie, wróci to wrócimy do tematu

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Kociarra Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro mam date planowanego okresu, narazie nic go nie zapowiada na szczęście no ale martwię się bo test ciążowy wczoraj późnym wieczorem negatywny, owulacyjny pozytywny, dzis z porannego moczu pojawila sie delikatna drugs różowa kreseczka, byłam z samego rana na badaniu beta i otrzymałam już wynik 50,3 U/l ale nie mam pojecia jak to zinterpretować.. Niestety nie umiem wstawić zdjecia badania

kaha lubi tę wiadomość

• gosiek25 Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To 50to przeciez już duzo moim zdaniem pozytyw. Chyba GRATULACJE :-) ale duzo tych grudniowych mamus sie idało oby i mi tez wyszlo :-)

Kociarra lubi tę wiadomość

• wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Wichrowe_wzgórza dzięki za wsparcie wczoraj, beta się podwoiła, jestem już spokojniejsza (było 118, po 48h 244.4)

Pięknie,oby tak dalej! :)

Moja znajoma, też nieco problematyczna, poroniła wtedy co ja ale w 5tc też zaciążyła w grudniu :)

Anettkki, rewelacja :) Czasem w takich momentach cos w głowie odpuszcza i dzieje się!

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociarra wrote:
    Dziewczyny jutro mam date planowanego okresu, narazie nic go nie zapowiada na szczęście no ale martwię się bo test ciążowy wczoraj późnym wieczorem negatywny, owulacyjny pozytywny, dzis z porannego moczu pojawila sie delikatna drugs różowa kreseczka, byłam z samego rana na badaniu beta i otrzymałam już wynik 50,3 U/l ale nie mam pojecia jak to zinterpretować.. Niestety nie umiem wstawić zdjecia badania

jak nic COŚ się zadziało, to zdecydowanie pozytyw :)

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociarra wrote:

Można zacząć gratulować :)
    Piękny wynik

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Kociarra Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny! Jesteście niezadwodne, po nowym roku musze powtórzyć badanie.. :)

• zubii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettkki wrote:

Jesteś już 5 osoba która zaszła przed in vitro :D gratuluje !

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • gosiek25 Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wichrowe wzgórze a czy ty robilas dzis ta bete?

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiek25 wrote:
    Wichrowe wzgórze a czy ty robilas dzis ta bete?

Jaka dociekliwa i pamiętliwa ;)
    No robiłam, czekam. Zaraz się przekręcę ze zmęczenia, już przysnąć zdążyłam...Analizowałam wyniki z zeszłego roku, ile miałam, którego dnia... Ale to bez sensu. Czekam tylko na potwierdzenie z rana :(

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę pakować się na mieszkanie -to będzie pierwsza nocka na swoim ! :) zabieram wińsko :P
    strasznie mi smutno z drugiej strony bo całe zycie z rodzicami mieszkałam, ale kiedyś trzeba...

Wysłany: 30 grudnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też było smutno kiedys na początku, ale....szybko minęlo.

Moja beta oczywiście na zerowym poziomie, cóż... jak się rok źle zaczął tak się kijowo kończy :(

Flowwer lubi tę wiadomość

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ