Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
wichrowe_wzgórza przyszła @ ?
Karolka dziękuje mam nadzieję ze się mylą.
Chociaż każdy test negatywny jest tak strasznie dołujący. a kiedy temperatura spada? w dniu przyjścia @? czy dzień przed? jak to jest bo jeżeli chodzi o pomiar temperatury jestem w tym ciemna. -
Owu miałam 16.12, wtedy też IUI. Dostaję okres zwykle równiutko 2 tygodnie po, czasem jest 1 dzień przesunięcia, czyli powinno być dziś lub jutro.
ALE pierwszy raz brałam luteinę - 2 dni po owu przez 12 dni, faktycznie plamienia zwiastujące u mnie @ na 3-4 dni wcześniej zniknęły w 100%, ale teraz nie wiem czy przyjdzie punktualnie, czy nie... Nie wiem jak ta luteina zadziałała na wszystko...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Owu miałam 16.12, wtedy też IUI. Dostaję okres zwykle równiutko 2 tygodnie po, czasem jest 1 dzień przesunięcia, czyli powinno być dziś lub jutro.
ALE pierwszy raz brałam luteinę - 2 dni po owu przez 12 dni, faktycznie plamienia zwiastujące u mnie @ na 3-4 dni wcześniej zniknęły w 100%, ale teraz nie wiem czy przyjdzie punktualnie, czy nie... Nie wiem jak ta luteina zadziałała na wszystko...
To skoro nie dostalas @ to co sie lamiesz!!! Bedzie dobrze! -
gosiek25 wrote:Dokładnie tym bardziej że jeden dzień przesunięcia jest. A jak po luteinie nie przyjdzie to prawie pewne. Jak masz możliwość zrob bete ja ide w poniedziałek.
Trzeba bym dobrej myśli!!!!!
To może zrobię dziś po pracy... mam obok Damiana, do 17 pobierają. CHociaż jestem pewna, że to bez sensu.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
gosiek25 wrote:Ja tez mam negatywne juz 4 testy. A ciagle wierzę okres powinien byc wczoraj. Ciagle mam nadzieję że nie przyjdzie.
Zawsze wtedy myślę o znajomej, której dopiero usg wykazało, że coś jest Nie wiem jakim cudem ZADEN test nie dział tyle tygodni Ona już myślała, że się jej hormony zwaliły A teraz dzieciak ma kilka lat9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Dziewczyny, wiecie jak w takich wypadkach działa luteina? Gdybym nie była w ciąży, a dalej ją brała, to hamowałaby okres? To już z ciekawości czystej pytam.
Mi moj ginekolog mowil ze jezeli jestem w ciazy luteina ciążę podtrzymuje a jezeli nie to wywoluje @ .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 09:15
-
wichrowe_wzgórza wrote:Zawsze wtedy myślę o znajomej, której dopiero usg wykazało, że coś jest Nie wiem jakim cudem ZADEN test nie dział tyle tygodni Ona już myślała, że się jej hormony zwaliły A teraz dzieciak ma kilka lat
Widzisz to mamy dobry przykład tego ze nie wolno sie poddawac kiedy jak nie na nowy rok mamy sie spodziewać dobrej nowiny