Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka.
Izabell gratuluję A nie mówiłam
Ja dzisiaj byłam na usg umówionym wcześniej (torbiel jajnika) i jest pęcherzyk Na razie wiadomo bardzo młoda ciąża (14dpo) także widać tylko to Ale jest
Zrobiłam betę ale to już była 15 i wyniki jutro, no może jeszcze dziś wieczorem.Izabell2016, zubii, gosiek25, mycha91, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Dziekuję dziewczyny za gratulacje !! To niesamowite uczucie, którego życzę każdej z Was!! Nie chcę uchodzić za nawiedzoną ale czuję że moja błagalna modlitwa, taka szczera aż ze łzami w oczach do Matki Bożej pomogła
Co do objawów to dwa dni temu przez jeden dzień czułam jakby mnie jajaś grupa łapała...
Nie mogę wyjść e szoku, zapisałam się do lekarza na 12 styczeńMika -
Karolka12345 wrote:Hejka.
Izabell gratuluję A nie mówiłam
Ja dzisiaj byłam na usg umówionym wcześniej (torbiel jajnika) i jest pęcherzyk Na razie wiadomo bardzo młoda ciąża (14dpo) także widać tylko to Ale jest
Zrobiłam betę ale to już była 15 i wyniki jutro, no może jeszcze dziś wieczorem.
Karolka ja jestem 14 dpo. Jedziemy na tym samym wózku heheh
Karolka12345 lubi tę wiadomość
Mika -
nick nieaktualny
-
Karolka GRATULACJE:)
ja miałam @ 3,12 ale jeszcze nic nie wiem a wy już jesteście pewne ;(
A dzis podczas obiadu musiałam biegnąć do łazienki tak bardzo chciało mi się wymiotować ale pooddychałam i przeszło. A powiedzcie mi dziewczyny ile kosztuje beta i ile trzeba na nią czekać?
Trzeba ją robic rano?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 20:55
-
gosiek25 wrote:Karolka GRATULACJE:)
ja miałam @ 3,12 ale jeszcze nic nie wiem a wy już jesteście pewne ;(
A dzis podczas obiadu musiałam biegnąć do łazienki tak bardzo chciało mi się wymiotować ale pooddychałam i przeszło. A powiedzcie mi dziewczyny ile kosztuje beta i ile trzeba na nią czekać?
Trzeba ją robic rano?
A testy jakieś robiłaś?
BHCG może być wykonana o każdej porze. U mnie w Certusie w Poznaniu 45 zł...Ale, że mam pakiet u męża w pracy to będąc dzisiaj na USG poprosiłam o dwa skierowania (w tym pakiecie bez skierowania też bym płaciła) -
Izabell2016 wrote:Dziekuję dziewczyny za gratulacje !! To niesamowite uczucie, którego życzę każdej z Was!! Nie chcę uchodzić za nawiedzoną ale czuję że moja błagalna modlitwa, taka szczera aż ze łzami w oczach do Matki Bożej pomogła
Co do objawów to dwa dni temu przez jeden dzień czułam jakby mnie jajaś grupa łapała...
Nie mogę wyjść e szoku, zapisałam się do lekarza na 12 styczeńIzabell2016 lubi tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Melduję beta 14dpo 248
Ogromne GRATLACJE !!!
który to cykl starań ?madlene88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄