Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
ew101 wrote:Dzieki dziewczyny za gratulacje, ja jestem nadal w szoku, nigdy nie miałam tak długiego cyklu i owu w okolicach 39dc
wg ovu dziś mam 15dpo i u mnie krecha wyraźna już wyszła a robiłam test AMIL
szczerze mówiąc wczoraj myślałam że przyjdzie @ bo mnie tak podbrzusze lekko bolało, jak na @
Izabel ja też widzę kreskę!
Gosiek25 ja temp mierzę w ustach
Udostepnij prosze wykres
Gratulacje za wszystkie II kreski.
Ja testuje w sobote o ile tempka nie zacznie spadac...a w pon bedzie wszystko jasne bo to termin @
-
Sarna84 wrote:Dziewczyny moja beta z wczoraj 118,4, to 18 dpo, w pierwszej ciąży o tej porze było kilkaset, powtarzam jutro aby sprawdzić przyrost, bardzo się boję...
Ja w pierwszej mniej więcej 19 dpo miałam raptem 212 A 3 dni później już chyba z 600coś. Dopiero w 8 tygodniu się zrąbało wszystko
Nie martw się
Sarna84 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
bertha wrote:U mnie temp bardzo wysoko, jak na 2 dpo, ale to z powodu choroby.. ta grypa żołądkowa jednak jeszcze swoje robi. Teraz mam wrażenie ze mi na zatoki siada. Głowa ciężka, cała noc sie pociłam...
mam nadzieje ze to potencjalnej fasolce nie zaszkodzi..
Oluchna jak u ciebie?
Suri, twój wykres wyglada obiecująco! Pokaz te testy poowitrellowe, obiektywnie ocenimy czy ciemnieje!
Bertha nie robiłam niestety zdjęć, a po czasie niestety kiepsko to wygląda jutro rano zrobię znowu i cyknę od razu fotkę, jeśli będzie czego oczywiście. W zeszłym miesiącu 11 dni po zastrzyku była biel vizira. Wiem, że jeśli jutro również ujrzę jakiś ślad, to moja nadzieja skocz do +1000, a z drugiej strony na zdrowy rozsądek to będzie dopiero 9/10 dpo..bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Moja @ mimo wszystko przybyła, i rozgościła się już na dobre. Ten cykl był bardzo na luzie bez mierzenia temp itp. Mimo iż znów się nie udało trzeba znów się wziąć w garść i nie poddawać. Trzymam za was dziewczyny kciuki a ja przenoszę się już do stycznia powodzenia:))
-
Isabell GRATULUJE! Moim zdaniem wszystko będzie dobrze zobaczysz
Wróciłam z pracy po nocnej zmianie i po 6 godzinach snu zmierzylam temperaturę i mam 37.2 ale nigdy wcZeśniej nie mierzylam to nie wiem czy moge się na nim opierać.
Szyszunnia tak mi przykro wiem.co czujesz jestem z Toba i zobaczysz uda się trzeba wierzyć i probowac.Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Izabell2016 wrote:Dziewczyny beta 13,5 jestem w ciąży !!! Mąż nie wie jadę do domu, kupiłam smoczek dam mu w prezencie
Też tak zrobiłam - to bardzo fajny pomysł, usiadł z wrażenia i nie wiedział co powiedzieć. Smoczek leży do teraz w szafce i czeka na przyszłego właściciela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 15:14
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle to wczoraj miałam "ciekawe" doświadczenie. Nakładałam obiad i jak otwarłam garnek z ziemniakami to poczułam smród karpia, dokładnie się przyglądnęłam czy to aby na 100% ziemniaki ale tak. Po nałożeniu na talerz i skosztowaniu było jeszcze gorzej. Smakowały tłuszczem z karpia, ohyda. Myślałam że nie zjem obiadu i podziękuję. A w ciąży nie jestem co dziś potwierdziłam testem.
-
cześć dziewczyny
zdarzyło Wam się, że bobo test był uszkodzony?
Ja już któryś kupiłam i jest pęknięty przez środek. Nie wiem czy to od zimna czy nie. Jeden z apteki, drugi z rossmana, a dzisiejszy z allegro. Jeżeli jest to z zimna, to może wpłynąć na wiarygodność, dobrze myślę? -
Ja już sama nie wiem. Wszystkie badania dobre i moje i m. Aktualnie 19 cykl starań.Jestem na stymulacji chociaż nie wiem dlaczego, bo mam własną owulację. Nawet po CLO jak nie dostałam ovitrelle raz to i tak wszystkie ładnie pękły a były 4. Endometrium pięknie rośnie mimo stymulacji. Progesteron wysoki. Klinika rozkłada ręce. Jeszcze jeden cykl na Clo i inseminacja...
Załamać się człowiek chce. Żeby chociaż była przyczyna, to byśmy z nią walczyli.
Eh, tak mnie wzięło na smutki.