Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam chciałam się poradzić dziś jest 3 dzien jak spuznia mi się miesiączka. Zrobiłam test lecz nie z porannego moczu tylko przed chwilą i wyszła blada druga kreska po ok 2 minutach jak mam to odebrać?
Ewi28, karm3lka, Karolka12345, madlene88 lubią tę wiadomość
Tyska2 -
panan12 wrote:A mi jest tak przykro ... dziś mam 70 dc a owulacji nadal brak... 0,3 ng/ml progesteron ja chyba nie będe miałą dzieci
Panan, byłaś u jakiegoś dobrego lekarza? Progesteron można szybko poprawić. Bez monitoringu, sprawdzenia hormonów i odpowiedniego prowadzenia przez lekarza, ciężko liczyć, że się poprawi. Nie piszę tego, żeby Cię zdołować, ale uważam że każdy cykl jest cenny i im prędzej trafisz pod dobrą opiekę tym szybciej ujrzysz upragnione dwie kreseczki. Życzę Ci tego z całego serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 16:27
panan12 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dzisiaj powinnam dostać @ a tu żadnych objawów ani plamienia ani bólu brzucha, temp min. 37. Mogłabym jutro zatestować ale się boję. Kilka cykli temu uroiłam sobie ciąże i mój cykl który zawsze trwa regularnie 24 dni przedłużył sie do 31 dni. Mam nadzieję że teraz sobie nic nie uroiłam i okres mi sie spóźnia z tego powodu. Czuje sie trochę tak jakby mnie coś łapało i pocę się. Poczekam jeszcze troche....dzis 13dpo ale odpuszczam testowanie boje sie strasznieMika
-
Izabell2016 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj powinnam dostać @ a tu żadnych objawów ani plamienia ani bólu brzucha, temp min. 37. Mogłabym jutro zatestować ale się boję. Kilka cykli temu uroiłam sobie ciąże i mój cykl który zawsze trwa regularnie 24 dni przedłużył sie do 31 dni. Mam nadzieję że teraz sobie nic nie uroiłam i okres mi sie spóźnia z tego powodu. Czuje sie trochę tak jakby mnie coś łapało i pocę się. Poczekam jeszcze troche....dzis 13dpo ale odpuszczam testowanie boje sie strasznie
Nie ma co się bać - trzeba sikać
I tak nic nie zmienisz tym, że będziesz czekać. Jak ciąża jest to Ci ulży, a jak jej nie ma to od czekania i tak się nie pojawi.Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Nie ma co się bać - trzeba sikać
I tak nic nie zmienisz tym, że będziesz czekać. Jak ciąża jest to Ci ulży, a jak jej nie ma to od czekania i tak się nie pojawi.
Dzięki Kaczorka !! Masz rację ! Ale jutro jeszcze przeczekam.... a jak nic się nie pojawi to w piątek sikne same wiecie dziewczyny jak rozczarowanie boli, a każdy kolejny dzień kiedy @ nie przyjdzie daje większą nadzieję....Mika -
Karolka12345 wrote:Jula jak Twoja beta?
Ja pojadę jutro (wezmę skierowanie)
Co tam u reszty?
Madlene?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:55
-
nick nieaktualny
-
Jula91 wrote:Dziekuje bardzo za wszystkie gratulacje i kciuki! Beta potwierdzona 19,6 (11 dpo)
Gratulację jeszcze raz!Pokolorowanaa lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
madlene88 wrote:Dziękuję że pytasz.U mnie przyszła wczoraj @.Po łyzeczkowaniu śmie wnioskować że mam obfite i bolesne @.2 dni przed bolaly jajniki i pół pleców.Dzis 2 dzień @ i dalej ledwie godze się z myślą że się w tym cyklu nieudalo...fałszywie dodatni test w 10 dpo dał mi nadzieję która wczoraj upadła.No tak bardzo cieszyłam się poprzednia ciążą że teraz ciężko mi godzić się z kolejną porażka ech...
Tulę Kochana.
Kurcze testy bardzo rzadko mylą się w tę stronę, prawda?
A ile się starasz jeśli to nie tajemnica? -
Witam jestem na forum po raz pierwszy, ale potrzebuje porady, bo chyba sama ze sobą zaczynam wariować.
Staram się z mężem o drugie dziecko cykl mam przeważnie miedzy 27/29 dni. Planowo okres powinnam mieć dziś ale od około tygodnia dziwnie się czuje.
Jest mi ciągle niedobrze czuje taka gule w gardle, mam napady gorąca chodź zawsze mi wiecznie było zimno, oprócz tego przez 4 dni czułam się jak balon na szczęście przeszło. przed wczoraj bolał mnie bardzo brzuch myślałam że na miesiączkę ale przeszło a co dziwne zawsze przed okresem bolały mnie piersi a teraz w ogóle tylko takie pełniejsze są, a i straciłam apetyt w ogóle nie chce mi się jeść i ból kręgosłupa na dole straszny:( Robiłam dwa testy oba negatywne jutro zrobię jeszcze jeden ale po prostu nie wiem co mam myśleć z pierwszym dzieckiem od razu wiedziałam ze jestem w ciąży i nic podobnego się nie działo tylko bolały piersi a teraz nie wiem czy mogę się cieszyć bo te testy wychodzą negatywnie. CO myślicie? panikuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 04:36
-
Gosiek25 może jeszcze za wcześnie i nie wykryły testy? robiłaś rano? nie wiem, a jak tempka mierzysz? dalej wysoko? może ew zrób bete to będziesz miała pewność
Dziewczyny a ja nie mogłam już nad ranem spać, ten brak @ mi nie dawał spokoju, wczoraj kupiłam w aptece test, stwierdziłam, że jak rano będę miała dalej wyższą tempkę, to zatestuję, no i o godz 6 zmierzyłam, tempka z tych wyższych, no to siknęłam i jestem w wielkim szoku bo jak nic 2 krechy, pozytyw, nie mogę w to uwierzyć, ale co prawda miałam/mam typowe objawy ciążowe, jednak chyba uwierzę dopiero, jak zobaczę na usg.
eMM, monikase, karm3lka, bertha, Dreamy, Kociarra lubią tę wiadomość
-
ew101 wrote:Gosiek25 może jeszcze za wcześnie i nie wykryły testy? robiłaś rano? nie wiem, a jak tempka mierzysz? dalej wysoko? może ew zrób bete to będziesz miała pewność
Dziewczyny a ja nie mogłam już nad ranem spać, ten brak @ mi nie dawał spokoju, wczoraj kupiłam w aptece test, stwierdziłam, że jak rano będę miała dalej wyższą tempkę, to zatestuję, no i o godz 6 zmierzyłam, tempka z tych wyższych, no to siknęłam i jestem w wielkim szoku bo jak nic 2 krechy, pozytyw, nie mogę w to uwierzyć, ale co prawda miałam/mam typowe objawy ciążowe, jednak chyba uwierzę dopiero, jak zobaczę na usg.
Tak jak obiecałam to piszę rano, zatestwałam i trzeci raz biel (10,12 i 17dpo) temp się podniosła lekko. We wtorek ide do gin i powie co sie dzeje.