Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka a i owszem
Od owu kłucia w jajnikach naprzemiennie (tak miałam dopiero drugi cykl)
7dpo totalna niemoc, normalnie chodziłam z kąta w kąt. nie zrobiłam nic (2 dni przed świętami, gdzie roboty po pachy:)
9dpo (Wigilia) katar jak stąd do Burkina Faso Nie nadążałam z chusteczkami (po cichu liczyłam, że osłabienie organizmu). Po katarze już nie ma śladu.
10 dpo mega ciągnięcie w brzuchu, ale takie, że aż do odbytu. Takie skurcze, bolało.
W międzyczasie kłucie jajników, pieczenie w macicy i taki ból ciągnący na pachwiny i uda.
Ależ mi gorąco Dziewczyny
Słuchajcie wiecie co Wam powiem. Wiadomo, choć gdzieś tam głęboko w środku chciałam, żeby się udało to mimo wszystko nie liczyłam w tym cyklu. Gdyż - dowiedziałam się, że moje TSH to 2,5 (wyczytałam, że za wysokie do starania się). Po drugie mój Mąż w czasie owu bra k antybiotyk na ząb i generalnie ciężko było postawić żołnierza do pionu Także myślałam, że żołnierzyki będą słabsze.
A tak w ogóle myślicie, że antybiotyk może wpłynąć niekorzystnie na Dzidzię? -
cykle mam 28-30 dni
okres teraz powinien być 31 grudnia
od wigilii dwa dni plamiłam leciutko na brązowo
potem mnie zakłuł brzuch i zaczęła kapać krew
mniej jak w okres, ale już taka żywa
lewy jajnik czasem ciągnie
ale teraz jedna podpaska w dzień schodzi
no i 4 dni...to już nie implantacja
i piłam zioła sroki nie wiem po co pewnie narobiły mi bigosuCiąża to byłby cud..może Bóg da........ -
nick nieaktualnyJa dopiero gratulacje bede zbierala jak mi potwierdza to jutrzejszy test i beta najsmieszniejsze jest to ze jestesmy z mezem w Zakopanem na nartach wiec jutro szukam blisko Krupowek laboratorium oczywiscie dam Wam znac o wyniku
Izabell2016, karm3lka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izabell szału nie ma Tzn na pewno jest bardziej wilgotno, ale nie leje się jak z niektórych dziewczyn Śluz określiłabym jako wodnisto-kremowy. Tzn w samej pochwie wodnisty, przezroczysty, a przy samej szyjce już biały o konsystencji kremu.
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabell2016 wrote:Dziewczyny a napiszcie jak z Waszym śluzem .....
11dpo (dzisiaj) sluz wodnisty. W inne dni nie zwracalm na to uwagi.
Po 16 dc (owulacja) do dzisiaj (26 dc) codziennie byl slad bialego sluzu na bieliznie.
Tak naprawde to gdyby nie ten cien na tescie to w zyciu nie pomyslalabym ze jestem w ciazy (jesli w ogole jestem). Dlatego jeszcze nie skacze z radosci, mam nadzieje ze jutro sobie poskacze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 22:10
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Karolka i Jula gratki mimo ze jeszcze nie przyjmujecie
Wstawcie proszę zdjęcia.... dajcie oczy nacieszyć. Karolka wrzuć i test owu i ciążowy!
A jaka macie szyjkę? Nisko, wysoko, twarda zamknięta, jaka?zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)