Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
U mnie temperatura troche spadla, ale wciaz utrzymuje sie "ponad linia". Dzis jest 11dpo i nie wytrzymalam i zrobilam test. Wyszedl negatywnyKociarra lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
stay wrote:Melduję się z wynikiem bety 26
Malutko bo bardzo wcześnie jest. Mam nadzieję że za dwa dni będzie ładny przyrost
gratuluję Piękny wynik, ile to dpo? Niech przyrastastay lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Ja dzisiaj jak ten głupek o 14:30 zrobiłam test ciążowy 6 dpo i 8 dni po ovitrelle. Wyszedł pozytywny, nie trzeba się dopatrywać drugiej kreski. Wiem, że to nic nie oznacza, bo wynik może być fałszywie dodatni, ale w zeszłym cyklu taką kreskę miałam 6 dni po zastrzyku z porannego moczu, więc zaczęłam sobie robić nadzieję...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
stay Gratuluję
stay lubi tę wiadomość
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Hej kobietki.
U mnie też spadkowo,jest 9 dpo i w tym cyklu druga faza (oprócz zakłóceń chorobowych )to dość nisko w porównaniu do poprzednich cykli.Łudze się że to znak.Ehh jak Ja bym chciała...Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
stay wrote:Melduję się z wynikiem bety 26
Malutko bo bardzo wcześnie jest. Mam nadzieję że za dwa dni będzie ładny przyrost
Super gratulacje :* na pewno będzie wysoka beta !
Te czekanie na testowanie jest najgorsze...Ją w tym cyklu nie mam w ogóle ochoty testować...stay lubi tę wiadomość
-
Kompletnie nie rozumiem tego testu owulacyjnego pozytywnego w 27dc...
Katik u mnie też dziwnie. Przed chwilą musiałam uciąć sobie drzemkę bo zasypiałam na stojąco.
Do @ 4 dni, normalnie już jakieś lekkie plamienie się zaczynało. Teraz cisza. Oby to był dobry znak -
2 cykl z rzedu 5 dpo mam ochotę na kwas. Specjalnie spawdziłam - wtedy w poniedziałek popijałam kiszoną kapustę sokiem pomarańczowym, teraz wypiłam koktajl z soku pom., kwaśnego kiwi i marakuji...
-
mycha91 wrote:2 cykl z rzedu 5 dpo mam ochotę na kwas. Specjalnie spawdziłam - wtedy w poniedziałek popijałam kiszoną kapustę sokiem pomarańczowym, teraz wypiłam koktajl z soku pom., kwaśnego kiwi i marakuji...
Mnie zasmakowała słona zupa a ja NIE solę - nic, nawet ziemniaków jak gotuję. a teraz nagle słone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:40