Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Masz rację tyle że radzę betę zrobić w dniu @ .Ja robiłam w 11 dpo i teraz myślę że to była głupota i niepotrzebne klucie...Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Myślisz czy faktycznie okazało się że niepotrzebnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 00:34
-
No to laski dawać znać jak tam Wasze testy
U mnie jeszcze4 dni nudy w tym temacie
Ale za to dziś pierwszy dzień po poronieniu idę do pracy i mam małego stresa..
Spać nie mogłam za bardzo - częściowo przez stres a częściowo przez pogodę. Tak lało i wiało całą noc.. zresztą do teraz tak jest.
Fajnie macie, że coś Was ciągnie i boli, bo ja nie czuję nic specjalnego. Nawet sobie nic wmówić nie mogę :pmadlene88 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Święta, święta i po świętach Ależ się objadłam
Kajax - ja miałam dokładnie to samo z bólem aż do tyłka Pisałam o tym parę dni temu. Teraz ustało.
W Wigilię dostałam taki katar, że nie nadążałam z chusteczkami, masakra jakaś.
U mnie do testowania jeszcze 4 dni. W tym cyklu postanowiłam być twarda i czekać do terminu @.
Miłego dnia! -
Zrobiłam test. Jest jakiś cień cienia ale naprawdę ledwo cokolwiek widać. Poszłam na betę.To dziwne uczucie w macicy nie daje mi spokoju. Po południu będę miała wynik.
11dpo u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 10:24
Nadusia
-
Karolka12345 wrote:Stay - trzymam kciuki za wyniki bety, daj znać co i jak
Madlene przykro mi
Katik może jeszcze nie wszystko stracone. Trzymam kciuki, żeby spadek temp nie oznaczał @
Patrząc na mój wykres raczej nie można się spodziewać czegoś innego niż @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 10:51
-
U mnie to sama nie wiem jak jest :(Po nocy wkładka czysta. Dopiero przy siusiu ciut poleciało. Nadal plamienie żywą krwią Na szczęście niewiele. Czwarty dzień dziś 11dpo. Temp 37.7 pochwowo po przebudzeniu denerwuję się bardzoCiąża to byłby cud..może Bóg da........
-
Ośmiorniczka wrote:U mnie to sama nie wiem jak jest :(Po nocy wkładka czysta. Dopiero przy siusiu ciut poleciało. Nadal plamienie żywą krwią Na szczęście niewiele. Czwarty dzień dziś 11dpo. Temp 37.7 pochwowo po przebudzeniu denerwuję się bardzo
Ośmiorniczka może przestań już te zioła pić! Może przez nie masz te plamieniaMika -
U mnie dziś szyjka średnio wysoko bo jeszcze mogę ją sięgnąć palcem. Nie jest na maksa twarda ale też nie jest jak usta. I jest uchylona bo paznokieć mogłam wsunac. I na palcu zostało mi dużo kremowego białego sluzu. Czyli chyba taki normalny stan poowulacyjny, zgadza się?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:U mnie dziś szyjka średnio wysoko bo jeszcze mogę ją sięgnąć palcem. Nie jest na maksa twarda ale też nie jest jak usta. I jest uchylona bo paznokieć mogłam wsunac. I na palcu zostało mi dużo kremowego białego sluzu. Czyli chyba taki normalny stan poowulacyjny, zgadza się?
Kajax Ty za dużo palcem nie majstruj przy tej szyjce! Bo jeśli się coś tam rozwija to łatwo uszkodzić, a już szczególnie jak ma sie paznokcie!
Mika -
Izabell2016 wrote:Kajax Ty za dużo palcem nie majstruj przy tej szyjce! Bo jeśli się coś tam rozwija to łatwo uszkodzić, a już szczególnie jak ma sie paznokcie!
Izabell2016 lubi tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
emi2016 wrote:Mnie franca bierze z zaskoczenia w tym miesiącu - temperatura wysoko, spóźnia się wredota, ale beta negatywna
Oj przykro mi ! Ja też coś czuje że u mnie pomału lipa. Zawsze przed @ boli mnie głowa i zaczyna mnie suszyć.... wlasnie mam tak dzisiajMika