Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie mam pojęcia co jest grane...Jestem 4 dpo od bardzo długa badam szyję przez cały cykl zawsze po owu jest wysoko twarda i zamknięta a tu tym razem jakiś dziwna rzecz szyjka jest nisko zamknięta i twarda...Miała któraś tak ? Test najszybciej w Sylwestra.
-
zubii wrote:Dziewczyny nie mam pojęcia co jest grane...Jestem 4 dpo od bardzo długa badam szyję przez cały cykl zawsze po owu jest wysoko twarda i zamknięta a tu tym razem jakiś dziwna rzecz szyjka jest nisko zamknięta i twarda...Miała któraś tak ? Test najszybciej w Sylwestra.
U mnie po owulacji szyjka była bardzo nisko. Do tego było masakrycznie ciasno. Miałam wtedy do zaaplikowania tabletkę dowcipną i ledwo udało mi się ją tam wepchnąć..
Więc to chyba nie jest jakieś dziwne -
Kaczorka wrote:U mnie po owulacji szyjka była bardzo nisko. Do tego było masakrycznie ciasno. Miałam wtedy do zaaplikowania tabletkę dowcipną i ledwo udało mi się ją tam wepchnąć..
Więc to chyba nie jest jakieś dziwne
A od jak dawna badasz szyjke i jaka jest po owu ? Bo ja nigdy od 3 lat nie miałam po owu nisko ! Zawsze ale to zawsze jest wysoko więc dla mnie dziwne
Może źle sprecyzował pytanie...Czy osoba która od zawsze ma po owu wysoko szyjkę może od tak mieć nisko czy któreś z was to się zdarzyło że zawsze miała wysoko a tu w jakimś cyklu nisko ? Pytam bo mam nadzieję, że to nie @ bo przed @ to normalne ale parę dni po owu zawsze miałam w górze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 16:06
-
No niestety nie miałam okazji za długo badać szyjki, bo w poprzednim cyklu od razu zaszłam w ciążę. A teraz z kolei jest mój pierwszy cykl po poronieniu. I jak zaraz po owu aplikowałam sobie tabletkę to aż w szoku byłam, że szyjka jest tak nisko i że jest tak ciasno (i twardo).
zubii - a może to po prostu jest dobry znak -
Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Wystarcza jedna na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległość Wizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Kaczorka wrote:No niestety nie miałam okazji za długo badać szyjki, bo w poprzednim cyklu od razu zaszłam w ciążę. A teraz z kolei jest mój pierwszy cykl po poronieniu. I jak zaraz po owu aplikowałam sobie tabletkę to aż w szoku byłam, że szyjka jest tak nisko i że jest tak ciasno (i twardo).
zubii - a może to po prostu jest dobry znak
Rozumiem i bardzo mi przykro :* w tamtym cyklu dostałam @ 6 dpo i wyglądał jak bezowulacyjny więc boję się że i teraz tak będzie
-
Ośmiorniczka ile masz lat? Pierwsze plamienie mogło być związane z owulacją, a kolejne plamienia 23 .12 z implantacją. Nie raz dziewczyny pisały ze zamiast okresu miewały plamienia kilkudniowe. Życzę Ci żeby to był objaw ciąży...
Ośmiorniczka lubi tę wiadomość
Mika -
Kurcze coś dużo tych @ w tym miesiącu !! Chyba los chce żebyśmy to dopiero Nowy Rok rozpoczęły z dobrą nowiną ! !
Ośmiorniczka moja znajoma 3 miesiące temu urodziła dziecko w wieku 44 lat. A fajnie że masz już jedno dziecko więc na drugie masz większe szanse niż kobiety które nie miały jeszcze !!Ośmiorniczka lubi tę wiadomość
Mika -
Hej dziewczyny.Jak mijają Wam święta?U nas było fantastycznie.Cudowny czas z rodziną i przyjaciółmi.Tak też nie miałam czasu wczuwać się w ciało.Ale martwi mnie ze po owulacji moja temperatura nie powala.Pierwszy cykl tak mam.Dodam ze w tym cyklu miałam pierwszy raz pozytywny test owulacyjny.A jakieś 4 dpo miałam późno wieczorem dużo białego śluzu.Piersi dopiero teraz zaczęły boleć.2x miałam skok 37 stopni bo cos przeziębiłam się.Testować mam zamiar 31.12 no chyba że...Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Izabell2016 wrote:Kurcze coś dużo tych @ w tym miesiącu !! Chyba los chce żebyśmy to dopiero Nowy Rok rozpoczęły z dobrą nowiną ! !
Ośmiorniczka moja znajoma 3 miesiące temu urodziła dziecko w wieku 44 lat. A fajnie że masz już jedno dziecko więc na drugie masz większe szanse niż kobiety które nie miały jeszcze !!
To prawda. A Twoja znajoma naturalnie czy wspomagała?Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Izabell2016 wrote:Moja znajoma zaszła w ciąże naturalnie była to tzw. wpadka
Może i ja jestem w tej ciąży............chociaż zero objawów oprócz plamienia i temperatury żebym tak choć raz rzygła hahaha a tu nicIzabell2016, madlene88 lubią tę wiadomość
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........