Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
a wiesz, że mnie też lewy trochę ciągnie?
a w dniu kiedy poleciała mi krew tak mnie zakłuło w brzuchu, że aż się na mieście zgięłam z bólu..a w domu ta krew..pobolała macica pierwszą dobę i teraz spokój jak ręką odjął.
A Ty masz jakieś objawy?Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Ośmiorniczka wrote:a wiesz, że mnie też lewy trochę ciągnie?
a w dniu kiedy poleciała mi krew tak mnie zakłuło w brzuchu, że aż się na mieście zgięłam z bólu..a w domu ta krew..pobolała macica pierwszą dobę i teraz spokój jak ręką odjął.
A Ty masz jakieś objawy?
Ja miałam dwa dni po owulacji takie chwilowe ale bardzo intensywne kłucia prawego jajnika, później spokój. A od wczoraj ciągnięcie lewego jajnika, ból promieniujący do krzyża. Dzisiaj 11 dpo i zauważyłam plamkę kwi na bieliźnie. Po za tym nic. Chciałabym zeby to były objawy ciąży ale one mogą być objawem @ Oby NIE! Acha temperatura też min 37Mika -
Kłuje mnie jajnik i macica przy samym tyłku. Tak wgłąb. Szyjka średnio wysoko zamknięta twarda. Śluz nadal wodnisty. Hmmm...Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Kłuje mnie jajnik i macica przy samym tyłku. Tak wgłąb. Szyjka średnio wysoko zamknięta twarda. Śluz nadal wodnisty. Hmmm...
-
Hej dziewczyny ! Siedzę jak na szpilkach, wypatruję @, dziś termin ale jeszcze wredna nie przyszła ! Jak do jutra nie dostanę to z rańca samego robię betę Cycki bolą, swędzą, jajniki kłują, ale miałam chwilę dziś i wczoraj że brzuch zabolał okresowo - ale szybko minęło - sama nie wiem co o tym myśleć trwało to może 1 min ;/ Trzymajcie kciuki !!!
-
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Siedzę jak na szpilkach, wypatruję @, dziś termin ale jeszcze wredna nie przyszła ! Jak do jutra nie dostanę to z rańca samego robię betę Cycki bolą, swędzą, jajniki kłują, ale miałam chwilę dziś i wczoraj że brzuch zabolał okresowo - ale szybko minęło - sama nie wiem co o tym myśleć trwało to może 1 min ;/ Trzymajcie kciuki !!!
-
madlene88 wrote:ja też od rana mnie boli z przerwami,normalnie dziś termin @ a tu nic,ja jutro kupie test rano o ile w nocy potok mnie nie zaskoczy:)
Oby nas obie zaskoczyły 2 kreski a nie morze czerwone Trzymam kciuki jeszcze bardziej skoro jesteśmy na tym samym etapie -
emi2016 wrote:Oby nas obie zaskoczyły 2 kreski a nie morze czerwone Trzymam kciuki jeszcze bardziej skoro jesteśmy na tym samym etapie
-
Boże jakie to byłoby szczęście jakby się okazało że się jednak udało:) pamiętam że rok temu w sylwestra upadłam na zlodowaconym parkingu przy samochodzie i upadlam na fotel kierowcy tak, że uderzyłam żebrami o próg samochodu. A 2 tyg później test pokazał 2 kreski. Ciekawe co sobie polamie w tym roku w ramach dobrej wróżby xD
Oluchna lubi tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Siedzę jak na szpilkach, wypatruję @, dziś termin ale jeszcze wredna nie przyszła ! Jak do jutra nie dostanę to z rańca samego robię betę Cycki bolą, swędzą, jajniki kłują, ale miałam chwilę dziś i wczoraj że brzuch zabolał okresowo - ale szybko minęło - sama nie wiem co o tym myśleć trwało to może 1 min ;/ Trzymajcie kciuki !!!Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
madlene88 wrote:szczerze to mnie tak kłła w ciąży więc masz duże szanse,wprost ból promieniował na tyłek.Pamiętam to dobrze.To taki inny ból...Zobaczymy niebawem co z nami halo
Do rzeczy: nie sądzę żebym po tych dwóch przyulankach zaszła tak szybko w ciążę. Chyba za wcześnie na objawy.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:Jasna sprawa. Lepiej od razu na betę iść, nie marnować kasy na testy które pokazują na chybił trafił daj znać jak wyniki.
-
madlene88 wrote:Masz rację tyle że radzę betę zrobić w dniu @ .Ja robiłam w 11 dpo i teraz myślę że to była głupota i niepotrzebne klucie...
Ja niby dziś jestem w dniu @, więc jutro powinna być wiarygodna, kurcze będzie rozczarowanie jak znowu nic z tego