Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam po beznadziejnych światach... mój bardzo dobry kolega popełnił samobójstwo o czym zostałam poinformowana w wigilie masakra
Ale widzę, ze tu dobre wieści gratuluje kolejnych fasolek
Ja nadal oczekuje a temp wariuje u mnie na maxa... owu znowu uparcie twierdzi, ze owu była wcześniej pomimo monitoringów :p ten miesiąc jakiś dziwny wszystko wariuje ;/stay lubi tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj boli głowa a @ ma przyjść jutro lub pojutrze ..... modlę sie zeby to nie było to! Normalnie boli mnie tez podbrzusze a dzisiaj nic cisza jak makiem zasiał..... naczytałam sie ze w ciąży tez boli głowa bo hormony szaleją, czy zwiększa się ilość krwi. Zobaczymy ci to będzie....Mika
-
Izabell2016 wrote:Dziewczyny a boli Was głowa przed @ i macie suchość e ustach ?
Zawsze mnie boli przed @, często migrena 3 dniowa, w tym miesiącu tez tak było, a tymczasem jestem w ciąży! Czyli boli zarówno na spadek progesteronu jak i na wzrost, nie ma reguły, każde hormonalne zachwiania mogą się przekładać na ból głowy.Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Izabell2016 wrote:Dziewczyny a boli Was głowa przed @ i macie suchość e ustach ?
Ją tak miałam z córką w w ciąży jeszcze z pierwszych objawów miałam jakby pieczenie w pochwie, uczucie jakby mnie choroba brała i dużo kremowego śluzu którego nigdy nie mam przed @. A po imo to myślałam, że przyjdzie @ test zrobiłam bo miałam dziwne bóle w nocy które mnie budziły.Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
stay wrote:Melduję się z wynikiem bety 26
Malutko bo bardzo wcześnie jest. Mam nadzieję że za dwa dni będzie ładny przyrost
Gratulacje i rośnijcie zdrowo:)stay lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Zawsze mnie boli przed @, często migrena 3 dniowa, w tym miesiącu tez tak było, a tymczasem jestem w ciąży! Czyli boli zarówno na spadek progesteronu jak i na wzrost, nie ma reguły, każde hormonalne zachwiania mogą się przekładać na ból głowy.
Sarna Twoja wypowiedź jest krzepiąca !!Sarna84 lubi tę wiadomość
Mika -
zubii wrote:Ją tak miałam z córką w w ciąży jeszcze z pierwszych objawów miałam jakby pieczenie w pochwie, uczucie jakby mnie choroba brała i dużo kremowego śluzu którego nigdy nie mam przed @. A po imo to myślałam, że przyjdzie @ test zrobiłam bo miałam dziwne bóle w nocy które mnie budziły.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Mnie to szlag trafia bo ja i siebie nie potrafię zdiagnozować objawów ciąży. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. A dowiedziałam się o niej takim "przypadkiem" że aż niewiarygodne. I patrAc na mój przebieg ciąży to pewnie zorientowała bym się w 5 miesiącu xD
Miałaś nieregularne @ że nie zauwazylabys ciąży?Nadusia
-
kajax wrote:Mnie to szlag trafia bo ja i siebie nie potrafię zdiagnozować objawów ciąży. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. A dowiedziałam się o niej takim "przypadkiem" że aż niewiarygodne. I patrAc na mój przebieg ciąży to pewnie zorientowała bym się w 5 miesiącu xD
To super że tak fajnie przeszlas ciążę u mnie źle nie bylo ale lekkie objawy owszem najlepsze jest to, że zawsze są jakieś objawy i człowiek się nakręca a później przychodzi @ a w tym szczęśliwym cyklu czułam że się udało ale skrecalam sobie że to moja wyobraźnia znowu działa. -
Dziewczyny!
Ten pozytywny test owulacyjny nie dawał mi spokoju. Nie wytrzymałam i zrobiłam ciążowy - jest druga kreska! Nawet nie cień cienia Może nie tak mocna jak kontrolna, ale jest! Mąż też widział także omamy nie wchodzą w grę
Dziś 12dpo.Kociarra, Gdziejestmieszko, zubii, stay, kaha, Izabell2016, karm3lka, MamaFabianka, Ośmiorniczka, Sarna84, eMM lubią tę wiadomość
-
zubii wrote:To super że tak fajnie przeszlas ciążę u mnie źle nie bylo ale lekkie objawy owszem najlepsze jest to, że zawsze są jakieś objawy i człowiek się nakręca a później przychodzi @ a w tym szczęśliwym cyklu czułam że się udało ale skrecalam sobie że to moja wyobraźnia znowu działa.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Karolka12345 wrote:Dziewczyny!
Ten pozytywny test owulacyjny nie dawał mi spokoju. Nie wytrzymałam i zrobiłam ciążowy - jest druga kreska! Nawet nie cień cienia Może nie tak mocna jak kontrolna, ale jest! Mąż też widział także omamy nie wchodzą w grę
Dziś 12dpo.
E no to super !
Gratuluję
A co Cię tak dręczyło, że zrobiłaś owulacyjny?? -
Karolka12345 wrote:Dziewczyny!
Dziś 12dpo.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualny
-
Kociarra nie dziękuję dopóki wiadomo lekarz, serduszko etc
Kaczorka - gdzieś mi śmignęło, że dziewczynom w ciąży wychodziły czasem pozytywne testy owu. I sobie mówię dzisiaj - a spróbuję - w końcu to nie ciążowy to jak będzie negatyw to nie będzie zawodu. Tymczasem był pozytywny i to mi cały dzień żyć nie dało
Kajax jestem z Wami drugi cykl W listopadzie właściwie byłam tylko na "pierwsze objawy" bo czułam się inaczej niż zwykle, ale @ przyszła.
Także teraz 2 cykl na OWU, ale ogólnie to był 9cskarm3lka lubi tę wiadomość
-
Jula91 wrote:Wlasnie zatesowalam. 10dpo, jest cien zobaczymy jutro rano czy kreska bedzie ciemniejsza
Hehe, zaczyna się wysyp
Gratluję i trzymam kciuki, żeby krecha była jutro wyraźna
Karolka - ale jakieś objawy Cię skłoniły do testów??