Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Przykro mi a który to dpo? może za wcześnie?
Teraz juz sama nie wiem ktory do dpo... nie mierzylam temp. Przez caly cykl. Bazowalam tylko na objawah i tescie owu. 19.11 pokazal sie pozytywny, wczesniej i pozniej negaty... wiec najwczesniej dzisij rano bylo 10dpo. Bole brzucha pojawily sie dopiero w 8dpo. Robilam bete w 6dpo (mam badania za darmo po prostu i wyszla <0,1, dzisiaj <1,2 ale to nadal negat nie? -
Ja też dzisiaj planuję napić się winka, a co tam
Postanowiłam, że nie mogę żyć wiecznie do połowy miesiąca, a w drugiej połowie leżeć plackiem i najlepiej nie powodować żadnych drgań, nie mówiąc już o piciu...bertha, Oluchna lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Jula91 wrote:Teraz juz sama nie wiem ktory do dpo... nie mierzylam temp. Przez caly cykl. Bazowalam tylko na objawah i tescie owu. 19.11 pokazal sie pozytywny, wczesniej i pozniej negaty... wiec najwczesniej dzisij rano bylo 10dpo. Bole brzucha pojawily sie dopiero w 8dpo. Robilam bete w 6dpo (mam badania za darmo po prostu i wyszla <0,1, dzisiaj <1,2 ale to nadal negat nie?
Rownie dobrze dzisiaj moze byc 9dpo, wiec jeszcze masz czas!! powtorz za pare dni
PS. ale bym chciala miec bete za darmo!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Ewcia88 wrote:Dziewczyny, test negatywny :'( ide sprzątać i przewozić rzeczy
Kurcze, miał być plus..
Ewcia, to chodź z nami na wino!
A jak @ się nie rozkręci to zrobisz jeszcze raz. Albo przed Sylwestrem zobaczysz, że będziesz świętować nowy rok przy Piccolobertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Ja też dzisiaj planuję napić się winka, a co tam
Postanowiłam, że nie mogę żyć wiecznie do połowy miesiąca, a w drugiej połowie leżeć plackiem i najlepiej nie powodować żadnych drgań, nie mówiąc już o piciu...
A to i ja się napije zwłaszcza że mam niecne plany wobec męża. Przez ostatnie dni drżałam coby implementacji potencjalnej nie zaburzyć ale kurde. Nie przesadzajmy jużsuri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybertha wrote:a w tym samym lab robilas? bo to takie zastanawiajace dlaczego nagle 1,2 podaja a wczenisje 0,1... moze jednak cos tam zaczyna kielkowac?...
Rownie dobrze dzisiaj moze byc 9dpo, wiec jeszcze masz czas!! powtorz za pare dni
PS. ale bym chciala miec bete za darmo!!
robiłam w innym laboratorium niestety ale oznacza to mimo wszystko brak ciąży. No nic, w takim razie ja dziś się napiję wina -
Ależ zapoczątkowałam winopicie Bardzo dobrze bo przynajmniej nie będę z tym sama Grunt to towarzystwo Jakie winka moje drogie pijecie? Ja bardzo lubię cabernet sauvignon chilijskie Pyszne i cenowo tanie
Ewcia, przykro mi ale to rób jutro jeszcze test z rana, chyba że to plamienie się rozkręci czego Ci nie życzę Głowa do góry! Cały grudzień jeszcze przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:52
-
Ja też bym się chętnie napiła ale mąż nie pozwala. Nie wytrzymałam i zrobiłam test jednak dzisiaj i ani cienia. Niby nie mam żadnych objawów na @, więc na razie czekam ma być jutro albo pojutrze. Bije się tylko w głowę, że mogłam zrobić rano bo z porannego moczu może by coś jednak wyszło.
-
Kaczorka wrote:Wino dobre na wszystko przynajmniej na chwilę :p
A że dzisiaj jest "magiczny" dzień to wznośmy toasty za pozytywne testy
Ojj gdybym miała silniejszą głowę to bym po kolei wznosiła kieliszki za pozytywny test każdej z Was, bo jestem przekonana, że dzieciaczki powinny się rodzić parom które ich tak mocno pragną jak Wy, ale że niestety moja głowa mogłaby nie podołać to każdy łyk za każdą jedną Musicie wybaczyć jak to będą maleńkie łyki, ale obiecuję, że każda swój dostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:57
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja najbardziej lubię Carlo Rossi Pink Moscato ale na dzisiaj mam jakieś białe półwytrawne - California (aż poszłam sprawdzić :p).
A może by.. myślę, że mogłoby Ci wina zabraknąć gdybyś tak za każdą po lampce piła :p
Co do słabej głowy to mnie siekło ostatnio przy pierwszej lampce. Ale fakt, że mamy takie wielkie - chyba z pół litra by weszło a mąż nalał ponad połowę :p -
nick nieaktualnysylvia94 wrote:Ja też bym się chętnie napiła ale mąż nie pozwala. Nie wytrzymałam i zrobiłam test jednak dzisiaj i ani cienia. Niby nie mam żadnych objawów na @, więc na razie czekam ma być jutro albo pojutrze. Bije się tylko w głowę, że mogłam zrobić rano bo z porannego moczu może by coś jednak wyszło.
-
nick nieaktualny