Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samsaramsa wrote:W wigilię będzie pozytywny bo to będzie prezent dla wszystkich
Oby oby oby ja jakoś mam wewnętrzne przeczucie, że będzie dobrze
Ogólnie ja zawsze wszystko kracze w związku z tym gadałam ostatnio Mojemu M, że znając życie to w przyszłym roku nie pójdziemy na żadne wesele (a mamy aż 3:)) bo będę miała termin porodu ale wolę zdecydowanie dzidzie👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
-Monika- wrote:Ja oficjalnie okres powinnam dostać na WIGILIĘ !!!
Ale bym się cieszyła gdybym zaciążyła!!!
Jednak znając moje szczęście w październiku myślałam że bedzie to mój prezent urodzinowy, w listopadzie prezent dla męża na jego urodziny, więc pewnie i wigilia nie będzie sprzyjająca.
U mnie tak było dwa lata temu:-)
Ehhh dzieeczyny, zaczęły się dni płodne, a ja nie mam już testów owukacyjnych, z tego stresu zapomniałam kupić a teraz to już za późno:-/ odkąd mam śluz płodny to mam jakieś brązowe plamienia, pewnie w tym cyklu nici. Stres na szczęście już trochę zelżał, w piątek księgowa i w końcu będzie ogarnięte... Ale cykl spisuję na straty, nawet leków nie brałam regularnie bo nie myślałam o niczym tylko o Skarbówce:-pPiotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Ewcia88 wrote:A ja zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić testu jednak dzisiaj po pracy...
Zgadzam się Ewcia z Moniką. Zatestuj dziś i jak nic nie wyjdzie to jutro rano, chociaż trzymam kciuki by już dziś była widoczna kreska.
Monika myślę że wigilia może być jednak tym magicznym dniem dając Co ogromną radość. Serdecznie Ci tego życzę bo to taki rodziny i magiczny czas.
-
Ewcia88 wrote:No dobra. Po pracy testuję. DAM ZNAĆ!
KCIUKI!!! )Ewcia88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
sylvia94 wrote:U mnie 5 testów leży w szufladzie spokojnie i też testuje jutro rano;)
U mnie od wczoraj leżą bobotesty, ale obiecałam sobie, że będą grzecznie czekać do przyszłego tygodnia Tylko jeden zrobię w sobotę, żeby upewnić się, że ovitrelle już wyparowało3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:Oby!
Mam nadzieje ze to co się źle zaczyna to się dobrze kończy.
Trzymam Ewcia za Ciebie kciuki, i za jutrzejsze dziewczyny które będą testować!Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Kaczorka jaki gustowny avatar
Moja nowa choinka wprowadzam się w nastrój od dzisiaj
A moje jajo chyba powoli szykuje się do wyklucia. Pojawił się śluz zabarwiony krwią i zaczynam odczuwać lekkie bóle w krzyżuEwcia88 lubi tę wiadomość
-
Ostatnio US ma jakiś napad na kontrole. Od nas beneficjentów od dotacji sprawdzają nagminnie. Po prostu masakra jakaś.
Kaczorka, jakbyś mogła i mi wykrakac małego fasola w tym miesiącu, to byłabym ci bardzo wdzięczna i na pewno bym ci to sowicie wynagrodziła.