Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Moja nowa choinka wprowadzam się w nastrój od dzisiaj
A moje jajo chyba powoli szykuje się do wyklucia. Pojawił się śluz zabarwiony krwią i zaczynam odczuwać lekkie bóle w krzyżu
To super, oby przebiegło to bezboleśnie.
Ja dopiero w kolejny weekend będę ubierała choinkę marzy mi się taka biało srebrna tak już się mogę doczekać, bo w marcu tego roku przeprowadziliśmy się z mężem do upragnionego, własnego domku i to będzie nasz pierwsza choinka "na swoim"bertha lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:To super, oby przebiegło to bezboleśnie.
Ja dopiero w kolejny weekend będę ubierała choinkę marzy mi się taka biało srebrna tak już się mogę doczekać, bo w marcu tego roku przeprowadziliśmy się z mężem do upragnionego, własnego domku i to będzie nasz pierwsza choinka "na swoim" -
Oluchna wrote:Karolina, a myślałam że tylko ja mam niezły plan ubrać choinkę tak wcześnie u mnie już świeczniki i świąteczny bieżnik jest
Ale ja już się doczekać ogólnie nie przepadam za świętami,bo udawać, że się każdego lubi święta nie mają już teraz takiej magii jak kiedyś. Mam nadzieję, że zmieni się to, jak zostaniemy rodzicami
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Oluchna - Tobie bez krakania wyjdzie pozytyw
Hehe, a u siebie to od lipca powtarzałam, że w październiku będę w ciąży :p Ale w lipcu nie chciałam rodzić. Może to dlatego nie wyszło
Choinka u nas niebiesko-srebrna tylko światełka kolorowe.
My w tamtym roku kupiliśmy pierwszą wspólną - fajne przeżycia i wspomnienia :)ale my to się z wszystkiego cieszymy :p -
Kaczorka trzymam kciuki żeby jajo się w końcu wykluło i żeby przebiegło to szybko i bezboleśnie..
Ja też mam plan ubrać w tym roku choinkę przynajmniej tydzień przed świętami, żeby poczuć trochę ten klimat. Wolę się cieszyć choinką przed wigilią, bo po świętach to nie to samo, mogłabym od razu rozebrać. U mnie w domu już wszędzie porozstawiane świąteczne świeczki i poisencje3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
My chcemy żywą choinkę więc żeby dożyła świąt to ubierzemy ją dzień przed Wigilią
A co do skarbówki to boję się że mi niezapowiedzianą kontrolę zrobią zanim mi księgowa pomoże ogarnąć cyrk w papierach... Ale mam nadzieję że nie bo wtedy masakra.
Na dobitkę babcia mojeho męża umiera... Była u niej karetka bo spadła z łóżka i nie mogła wstać, a załoga karetki jej nie zabrała bo nie widzieli podstaw. Dziś leży zaintubowana podlaczona do aparatury podtrzymujacej życie. Zapalenie płuc i nerki już nie pracują. Czekamy na śmierć tak naprawdę(( niefajny ten grudzień dla mnie...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:My chcemy żywą choinkę więc żeby dożyła świąt to ubierzemy ją dzień przed Wigilią
A co do skarbówki to boję się że mi niezapowiedzianą kontrolę zrobią zanim mi księgowa pomoże ogarnąć cyrk w papierach... Ale mam nadzieję że nie bo wtedy masakra.
Na dobitkę babcia mojeho męża umiera... Była u niej karetka bo spadła z łóżka i nie mogła wstać, a załoga karetki jej nie zabrała bo nie widzieli podstaw. Dziś leży zaintubowana podlaczona do aparatury podtrzymujacej życie. Zapalenie płuc i nerki już nie pracują. Czekamy na śmierć tak naprawdę(( niefajny ten grudzień dla mnie...
Przykro mi z powodu babci -
Suri - obawiam się, że nie będzie to bezbolesne. Ale mogę w końcu wziąć coś przeciwbólowego
Mavis - dużo siły na najbliższe dni. Mi babcia zmarła w ten sam dzień co dowiedziałam się, że jestem w ciąży.
A choinkę lubię mieć szybko przyjemniej się na sercu robi -
Z US to zawsze są jakieś cyrki - ja się próbuje dodzwonić do nich od 3 dni i nie mogę a zapomniałam zapłacić podatku w tym miesiącu bo też prowadzę dg
U nas w rodzinie - grudzień to miesiąc pogrzebów - ja już miałam 2 w ostatnim tygodniu ale ja wychodzę z założenia, że jakieś życie musi odejść, żeby mogło powstać nowe życie staram się patrzeć na to optymistycznie👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kaczorka wrote:Oluchna - Tobie bez krakania wyjdzie pozytyw
Hehe, a u siebie to od lipca powtarzałam, że w październiku będę w ciąży :p Ale w lipcu nie chciałam rodzić. Może to dlatego nie wyszło
Choinka u nas niebiesko-srebrna tylko światełka kolorowe.
My w tamtym roku kupiliśmy pierwszą wspólną - fajne przeżycia i wspomnienia :)ale my to się z wszystkiego cieszymy :p
my tak samo pierwszą wspólną w zeszłym roku i też jesteśmy głupki i się cieszymy z każdej własnej dorosłej rzeczy która robimy poraz pierwszy razem
-
U mnie święta bardzo rodzinne i jest nas cała gromada na święto. Koło 16 osób i jest wesoło radośnie. Przeraża mnie ze kiedyś kogoś zabraknie przy tym naszym wigilijnym stole. Wiadomo że każdy w rodzinie ma swoje wady i my też ale głęboko wierzę że każdy mam życzy jak najlepiej.
Choinka u nas też zawsze żywa. W tym roku pierwszy raz w domu ale nasze pierwsze święta mieliśmy w naszym mieszkaniu jeszcze w czasie remontu i były niesamowicie szczęśliwe jeszcze jako świeżo narzeczeni. Zazdroszczę tego przeżycia bo chętnie bym wróciła do tamtej beztroski.
Kaczorka ja też poproszę wykrakanie fasolki! Kracz ile trzeba by był sukces -
Kaczorka, nie dziękuję mavis ja się zgadzam z Karoliną. Poza tym, takie smutne wydarzenia niosą za sobą jednak szczęście, więc musicie być silni właśnie dla tego szczęścia, które później nastąpi.
-
Póki co micha mi się cieszy, że jajo się szykuje do drogi
A może by.. co do Ciebie to mam przeczucia, że długo na bobasa nie będziesz czekać
W ogóle wszystkie musimy zajść w ciążę najpóźniej do kwietnia, żeby w przyszłym roku zostać mamusiami
Dziewczyny a planujecie dziś lać wosk? Ja już brata namówiłam. Jeszcze męża muszę przekonaćA może by... lubi tę wiadomość
-
Ja lałam wosk w sobotę mi wyszła kura, a mojemu Mężowi kogut
Oluchna lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Jula91 wrote:Beta <1,2 ;(
Przykro mi a który to dpo? może za wcześnie?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Ewcia88 wrote:A ja zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić testu jednak dzisiaj po pracy...
A może by... wrote:Ja chyba nie mam jak dziś tego wosku lać u nas ciągle robotnicy więc sami jesteśmy po 21.. myślicie że mogę się jeszcze dziś jakby co napić wina czy to kiepski pomysł. Mam na nie ogromną ochotę.
Tylko winko musze zakupic...A może by..., Oluchna lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)