X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

Szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam!
    Mam takie pytanie jak to jest z tą szyjka macicy ? Od 2 dni spóźnia mi się okres a szyjka jest non stop wysoko ale raz jest zamknięta a raz otwarta . Pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi ale tak raczej delikatnie. Czy to może być ciaza ? Mam zamiar iść w poniedziałek na bete . Dodam, że w 19dc (cykle 30/31) miałam jednorazowe plamienie.

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na podstawie szyjki to ciężko coś powiedzieć, trochę loteria. Generalnie powinna być zamknięta. Idź na betę, my Ci raczej nie wywróżymy :-D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ