Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

Szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam!
    Mam takie pytanie jak to jest z tą szyjka macicy ? Od 2 dni spóźnia mi się okres a szyjka jest non stop wysoko ale raz jest zamknięta a raz otwarta . Pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi ale tak raczej delikatnie. Czy to może być ciaza ? Mam zamiar iść w poniedziałek na bete . Dodam, że w 19dc (cykle 30/31) miałam jednorazowe plamienie.

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na podstawie szyjki to ciężko coś powiedzieć, trochę loteria. Generalnie powinna być zamknięta. Idź na betę, my Ci raczej nie wywróżymy :-D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ