X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

Szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam!
    Mam takie pytanie jak to jest z tą szyjka macicy ? Od 2 dni spóźnia mi się okres a szyjka jest non stop wysoko ale raz jest zamknięta a raz otwarta . Pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi ale tak raczej delikatnie. Czy to może być ciaza ? Mam zamiar iść w poniedziałek na bete . Dodam, że w 19dc (cykle 30/31) miałam jednorazowe plamienie.

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na podstawie szyjki to ciężko coś powiedzieć, trochę loteria. Generalnie powinna być zamknięta. Idź na betę, my Ci raczej nie wywróżymy :-D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ