X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

Szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam!
    Mam takie pytanie jak to jest z tą szyjka macicy ? Od 2 dni spóźnia mi się okres a szyjka jest non stop wysoko ale raz jest zamknięta a raz otwarta . Pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi ale tak raczej delikatnie. Czy to może być ciaza ? Mam zamiar iść w poniedziałek na bete . Dodam, że w 19dc (cykle 30/31) miałam jednorazowe plamienie.

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na podstawie szyjki to ciężko coś powiedzieć, trochę loteria. Generalnie powinna być zamknięta. Idź na betę, my Ci raczej nie wywróżymy :-D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ