X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy, wczesna obserwacja
Odpowiedz

Szyjka macicy, wczesna obserwacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Awokado:) Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2024, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak to jest z szyjka macicy? Gdyż zauważyłam u siebie, bardzo wysoko szyjkę macicy, ledwo co sięgam. Dodatkowo na końcu czuję pod palcem tą zwaną „kropeczkę” wyczuwalną jest, więc teoretycznie zaliczyć ja do twardej szyjki macicy?
    Dodatkowo, śluz występuje kremowy, biały. Nie jest to jakoś bardzo wodnisty śluz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ