Test
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata Gratuluję! Juz ktorys raz z kolei czytam ze.para odpuszcza i im sie udaje i chyba tak zrobię jak do 12 czerwca nie bedzie fasolki
AgataN. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dolaczam do wsa bo mam wiele watpliwosci. Wiec od poczatu, staramy sie z mezem o dzidzie juz prawie 4 lata i jakos nic nie wychodzi w lutym tego roku mialam laparoskopie i wszystko ok hormony tez wpozadku. Maz robil badania i wyniki nasienia nie sa zachwycajace ale lekarz powiedzial ze nie ma patologii i trzeba sie starac. Moje cykle sa rozne raz mam co 26, 28 a niekiedy 32 wiec cieko jest mi okreslic dni plode. Zakupilam mikroskop owulacyjny i zaczelam testowanie.Od 1 dnia cyklu byly kropki zadnych paprotek a w 14 dniu cyklu zobaczylam paprotki, zrobilam test owulacyjny tez byl pozytywny ale nie zauwazylam sluzu typowo plodnego tzn byl mokry ale bialy a nie jak bialko jaja kurzego. temperatura wzrosla do 36,8 i nadal sie utrzymuje. Ostatni cykl trwal 31 dni a teraz jest 29 dc i temperatura utrzymuje sie wyzsza do tego stracilam apetyt, boli mnie w krzyzu, mam bialy sluz, piersi jak zawsze przed okresem bolaly albo sutki albo cale tak teraz nie bola. Bol taki jak na miesiaczke juz od kilku dni i sama nie wiem co o tym myslec chcialabym zrobic test ale boje sie jednej krechy i rozczarowania. Co Wy o tym myslicie czy moze wkoncu sie udalo??? Z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie robie wykresu niestety nie mam jak mierzyc o jednej porze bo pracuje na 3 zmiany wiec nie wstaje codziennie o rownej porze. Mierze tem od pierwszego dnia cyklu, przed owu wzrosla do 36,8 36,9 i opd tamtego czasu sie utrzymuje wiem ze moze ona skakac w roznych porach dnia no ale niestety nie ma innej mozliwosci mierzenia
-
nick nieaktualnyto jak rozne pory to niestety do smieci mozna te temperatury dac... To powinna byc popoludnia albo wieczorem stala pora i po godzinnym biernym odpoczynku i najlepiej w pochwie.... mnie sie wahala w ciagu dnia po odpoczynku od 37,2-27,5 a rano zawsze bylo ponizej 37 wiec Twoja temperatura nie jest wysoka, najlepiej zmierz sobie jutro rano, a jak cos to testuj nie ma innego wyjscia.
-
nick nieaktualny
-
No tak,ale to chyba u wszystkich starajacych sie przychodzi taki moment ze trzeba a niekoniecznie sie chce...dla szczescia trzeba sie poswiecic,nawet o kilka razy wiecej a sie w koncu uda.dzis na usg prawidlowy pecherzyk ciazowy,zarodek powinien w nim byc za 2tygodnie,czekam z niecierpliwoscia i staram sie nie stresowac.biore duphaston zapobiegliwie bo narazie wszystko ok na tym etapie:)
-
nick nieaktualnyTo fajnie:) A mnie dwa czy trzy dni pobolewal prawy jajnik ale nie jakos bardzo a teraz nagle i to mega boli mnie lewy.... sluz mam dziwny taki ze jak zbiore z wejscia do pochy wydaje sie przezroczysty jak zlacze palce gnauluje sie w kremowy ale nie jest rociagliwy.
Pol tamtego cykly mnie tamten lewy jajnik bolal i to bardzo teraz tez sie tego boje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny