Test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej,z porannego moczu pozytyw,druga blada kreska,jutro wynik beta hcg.odebralam dzis wynik poziomu tsh i wzrosl z 2,6na 4,75,a bralam euthyrox 25(z przerwa tygodniowa).juz nie wiem co myslec ,czy brak okresu bo hormoby tarczycy za wysokie(przeciwciala spadly)...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biore od dzis euthyrox 50na zbicie tsh,mam skierowanie na badania krwi,ktore musze wykonac jak najszybciej??pracuje i boje sie zeby nic sie nie stalo a z moim ginek.bede sie widziec po majowce..tez jestem szczesliwa ale nadal nie dociera to dp mnie:)1,5roku staran a tu maz stal sie plodny na tyle ze jednak sie udalo,trzymajcie kciuki,ja za Was tez trzymam kobietki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiby tak. Ale ja bym odpuscila gdyby w moim zwiazku bylo wiecej a tak to wszystko co jest moze poza jednym w miesiacu jest z powodu chceci dziecka a nie skoku libida. Wiec ja musze to liczyc i znac by sie udalo bo dzieci z powietrza sie nie biora.
-
ciri22 wrote:Niby tak. Ale ja bym odpuscila gdyby w moim zwiazku bylo wiecej a tak to wszystko co jest moze poza jednym w miesiacu jest z powodu chceci dziecka a nie skoku libida. Wiec ja musze to liczyc i znac by sie udalo bo dzieci z powietrza sie nie biora.
-
nick nieaktualny