Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Test

Oceń ten wątek:
  • AgataN. Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie test owulacyjny zrobilam z ciekawosci i wyszedl pozytywny,chyba musze skonsultowac to koniecznie z lekarzem albo orgamizm plata figla,oby tak nie bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem owulacyjny wychodzi pozytywny w ciazy ;) sproboj jutro ciazowy zrobic;)

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie napewno ito z porannego moczu i pojde na beta z krwi,moze cos juz bede wiedziec napewno.dzieki za "rozmowe":)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko spoko :) Trzymam kciuki i daj znac jak sie zakonczyła sprawa ;)

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,z porannego moczu pozytyw,druga blada kreska,jutro wynik beta hcg.odebralam dzis wynik poziomu tsh i wzrosl z 2,6na 4,75,a bralam euthyrox 25(z przerwa tygodniowa).juz nie wiem co myslec ,czy brak okresu bo hormoby tarczycy za wysokie(przeciwciala spadly)...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak krecha blada jest to moze ciaza ;) choc ja tez w niedziele mialam kreche blada rozmazana a we wtorek plamienie sie zaczelo. Ale badz dobrej mysli ;)

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wariuje od tego,za duzo czytam i sie denerwuje..,dam znac jak beta wyjdzie i Tobie zycze powodzenia i owocnego starania

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam mnadzieje do samego konca nawet jak pojawilo sie krwawienie bo bylo inne niz zwykle ale temperatura powiedxiala sama za siebie przed krwawieniem bylo 36,8 a potwm 26,4.

Nie mozesz ic zrobic tylko czekac ale powodzenia ;)

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebralam beta hcg i wynik 440,to oznacza 4tydzien ciazy?!nie moge uwierzyc,placz i smiecj na przemian:)))ide do gina musi mnie przyjac,bo tsh musze zbic z 4,75..

Presja czasu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnie ;) gratuluje !

• Mała_blondyneczka88 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje :) Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży :)

AgataN. lubi tę wiadomość

2grdp3oc7vyobd36.png
  • AgataN. Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore od dzis euthyrox 50na zbicie tsh,mam skierowanie na badania krwi,ktore musze wykonac jak najszybciej??pracuje i boje sie zeby nic sie nie stalo a z moim ginek.bede sie widziec po majowce..tez jestem szczesliwa ale nadal nie dociera to dp mnie:)1,5roku staran a tu maz stal sie plodny na tyle ze jednak sie udalo,trzymajcie kciuki,ja za Was tez trzymam kobietki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysylaj wiruski ;) bo mnie bardzo sie przydadza ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Agata!! :)

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ide na usg do mojego gina uff,ciekawa jestem co zobacze i boje sie zarazem,dam znac jutro,dzieki za wsparcie,to mile ale nadal nie moge uwierzyc,chyba to szok:))

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslij mi to szczescie bym w maju dwie kreseczki xabaczla i daj znc co i jak jutro.

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri trzymam kciuki,zobaczysz uda sie,ja wczesniej planowalam liczylam,mierzylam temp.a w kwietniu nawet temp nie mierzylam,nie wiem kiedy owu konkretnie byla hehe a tu bęc,po poludniu dowiem sie co zobacze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tak. Ale ja bym odpuscila gdyby w moim zwiazku bylo wiecej <3 a tak to wszystko co jest moze poza jednym <3 w miesiacu jest z powodu chceci dziecka a nie skoku libida. Wiec ja musze to liczyc i znac by sie udalo bo dzieci z powietrza sie nie biora.

• Angel28 Koleżanka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Niby tak. Ale ja bym odpuscila gdyby w moim zwiazku bylo wiecej <3 a tak to wszystko co jest moze poza jednym <3 w miesiacu jest z powodu chceci dziecka a nie skoku libida. Wiec ja musze to liczyc i znac by sie udalo bo dzieci z powietrza sie nie biora.
    U mnie dokladnie tak samo to wyglada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jest najgorsze bo nie ma mozliwosci sie odstresowac i kochac tylko wtedy kiedy ma sie na to ochote...

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ