Test 10 dni po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Brrykiety wrote:dziś 9 dzien po owulacji i od wczoraj czasami w ciagu dnia pojawiaja sie mini zylki krwawe w śluzie, ktorego nie jest duzo ale zwykle bylo jednak sucho przed okresem. Ciekawe co tym razem jest ze mna nie tak bo na ciaze nie liczę07.12.19 - Zuzanna ❤️
24.07.24 - 11 tc - Marcelina🪽💔 -
natsad wrote:Ja mam dziś 12 dzień po owulacji, śluzu jak na owulację, ból brzucha jak na okres, czuję że piersi mnie bolą coraz bardziej ale również czuję że okres zbliża się wielkimi krokami… wiem co czujesz 🥺
Dziś juz temperatura spadła, jeszcze nie do bazowej ale spadla wiec mysle ze okres pewnie przyjdzie za 2-3 dni. Mam ostatnio tak wysokie libido, ze ja pierdziele 😂 a teraz mimo fazy lutealnej jest takie wysokie, że chce wierzyc ze cos dobrego sie dzieje, ale racjonalnie wiem ze nie. Po wdrożonej suplementacji ciazy nie ma ale humor mi sie tak zmienil ze troceh przestalam sie tym przejmować -
Brrykiety wrote:Dziś juz temperatura spadła, jeszcze nie do bazowej ale spadla wiec mysle ze okres pewnie przyjdzie za 2-3 dni. Mam ostatnio tak wysokie libido, ze ja pierdziele 😂 a teraz mimo fazy lutealnej jest takie wysokie, że chce wierzyc ze cos dobrego sie dzieje, ale racjonalnie wiem ze nie. Po wdrożonej suplementacji ciazy nie ma ale humor mi sie tak zmienil ze troceh przestalam sie tym przejmować07.12.19 - Zuzanna ❤️
natsad wrote:Ja mam dziś 12 dzień po owulacji, śluzu jak na owulację, ból brzucha jak na okres, czuję że piersi mnie bolą coraz bardziej ale również czuję że okres zbliża się wielkimi krokami… wiem co czujesz 🥺
-
Pulsik wrote:To mam tak samo test biel wizira 11 dpo
Zostały mi dwa dni do okresu, w sumie to jutro tylko, bo w piątek powinien przyjść to tyle to już się jakoś wytrzyma 🤦♀️
Ja też w 11dpo miałam biel wizira, ale czytałam u którejś dziewczyny post że owu miała 17/18.03, ja 21/22.03 i teraz ma betę 260 (czy jakoś tak).
Wczoraj mnie bardzo bolał brzuch i już myślałam że po wszystkim, a dziś totalna cisza, jedynie zakłuje bardziej jak się zerwę. Więc… bądźmy cierpliwe 🥹07.12.19 - Zuzanna ❤️