X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciazowy:]
Odpowiedz

Test ciazowy:]

Oceń ten wątek:
  • Magda_O Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2024, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec;) wrote:
    Ja też rano poleciałam na betę, nie będę się domyślać 😅
    To też dawaj znać jak będą wyniki! Bo widzę, że we trzy mamy podobną sytuację 🙂 Ja już czekam do poniedziałku, najpierw zrobię facelle z Rossmanna, a jak wyjdzie lepsza druga kreska to na pewno nie wytrzymam i też pójdę na betę
    Trzymam za nas wszystkie i nawet za siebie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2024, 11:35

👩32l &🧔‍♂️33l
    ▪️Starania od 11.2023
    ▪️04.24 cb
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2024, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec;) wrote:
    Hej ;)
    Powtórzyłam wieczorem, tym razem test quix...i już sama nie wiem co myśleć

https://zapodaj.net/plik-PfgaaSpcVg
    Na tym już troszku widać, teraz HCG czas robić i patrzeć przyrost powodzenia 🙂

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄 waga 3210 💞 poród SN.
    event.png
    event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2024, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oxinia wrote:
    tak🥹 póki co stres mnie troszkę paraliżuje, cały czas zastanawiam się czy wszystko jest okej🫢

a wizyta dopiero 30 kwietnia, odliczam dni…❤️

To mamy bardzo podobnie!
    Ja akurat test zrobiłam 8 kwietnia, 4 dni przed miesiączka, ale czułam już objawy i byłam niemalże pewna, że wyjdzie pozytywny… i zobaczyłam dwie wyraźne kreski 😳
    Pierwsza wizyta również 30.04, czas się dłuży niemiłosiernie, tym bardziej, że nikomu jeszcze nic nie powiedzieliśmy.

• Likela Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_O wrote:
    Daj znać jaki wynik bety, ja miałam wczoraj rano facelle cien cienia, poszłam na betę od razu i już wczoraj miałam wynik 4.2 czyli dalej nic nie wiem...

Beta 158
    Progesteron 20
    Udało się! 😍
    Wyniki chyba w porządku, ale z racji że robiłam w piątek to nie zrobiłam kolejnego po 48h. Dzisiaj nie miałam możliwości pojechać, więc zrobię jutro ponownie betę, żeby sprawdzić przyrost - czyli po czterech dniach 🙂
    A jak u Was dziewczyny?

27 👫 31

18.04.24 ⏸️
    19.04 Beta HCG 158, progesteron 20
    23. 04 Beta 930
    16.05 CRL 1,5
    06.06 4 cm fasolki

19.06 🩺 prenatalne
    20.06 🩺 lekarz prowadzący

preg.png
  • Kat. Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😊 Przeglądam ten wątek, bo podejrzewam, że mogę być w drugiej ciazy. W pierwszej od samego początku czułam, że się udało mimo negatywnych testów. Zamiast @ było długie krwawienie implantacyjne, test pozytywny dopiero 4 tygodnie po plamieniu, czyli po terminie spodziewanej miesiączki. Beta kilka dni później 470. Tym razem podobna sytuacja, tyle ze się nie staraliśmy, wiec nie wyczekiwałam objawów 😄 Plamienie było, tyle ze krótsze niż wtedy, ale objawów mam trochę więcej. Beta na razie wychodzi <0,2, a planowana @ za półtora tygodnia, także zobaczymy. Z każdym negatywnym testem jest mi coraz bardziej przykro, ale pocieszam się, ze w tamtej ciazy tez tak długo testowałam, a po tylu nerwach wyszło na to, ze miałam racje. Szczerze mówiąc teraz tez dałabym sobie 99%, ze ja mam 😆 chociaż trochę taka niepewność ze z bety coś powinno już wyjść. No nic, zobaczymy.

Powodzenia dla Was!

preg.png
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2024, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oxinia wrote:
    tak🥹 póki co stres mnie troszkę paraliżuje, cały czas zastanawiam się czy wszystko jest okej🫢

a wizyta dopiero 30 kwietnia, odliczam dni…❤️

Jak się czujesz kochana?? Wszystko w porządeczku? <3 🥹

Powodzenia wszystkim <3
    Trzymam za was kciuki !
  • Mary765 Nowa

Wysłany: 16 maja 2024, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, ja dopiero zaczynam swoją przygodę ale już mną nerwy kierują… nie mam cierpliwości.
    Pierwszy cykl, stosunek 5 i 7.05, owu wyliczona przez kalendarzyk na 7.05. Jutro się zapisałam na betę bo z tego co rozumiem, wynik wyjdzie wcześniej niż test na mocz. Z moczu nic nie wyszło ani wczoraj ani dzisiaj. Nie wiem czy to za wcześnie…

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ