Test ciazowy:]
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec;) wrote:Ja też rano poleciałam na betę, nie będę się domyślać 😅
Trzymam za nas wszystkie i nawet za siebie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 11:35
👩32l &🧔♂️33l
▪️Starania od 11.2023
▪️04.24 cb -
Rudzielec;) wrote:Hej
Powtórzyłam wieczorem, tym razem test quix...i już sama nie wiem co myśleć
https://zapodaj.net/plik-PfgaaSpcVg🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Oxinia wrote:tak🥹 póki co stres mnie troszkę paraliżuje, cały czas zastanawiam się czy wszystko jest okej🫢
a wizyta dopiero 30 kwietnia, odliczam dni…❤️
To mamy bardzo podobnie!
Ja akurat test zrobiłam 8 kwietnia, 4 dni przed miesiączka, ale czułam już objawy i byłam niemalże pewna, że wyjdzie pozytywny… i zobaczyłam dwie wyraźne kreski 😳
Pierwsza wizyta również 30.04, czas się dłuży niemiłosiernie, tym bardziej, że nikomu jeszcze nic nie powiedzieliśmy. -
Magda_O wrote:Daj znać jaki wynik bety, ja miałam wczoraj rano facelle cien cienia, poszłam na betę od razu i już wczoraj miałam wynik 4.2 czyli dalej nic nie wiem...
Beta 158
Progesteron 20
Udało się! 😍
Wyniki chyba w porządku, ale z racji że robiłam w piątek to nie zrobiłam kolejnego po 48h. Dzisiaj nie miałam możliwości pojechać, więc zrobię jutro ponownie betę, żeby sprawdzić przyrost - czyli po czterech dniach 🙂
A jak u Was dziewczyny? -
Hej dziewczyny 😊 Przeglądam ten wątek, bo podejrzewam, że mogę być w drugiej ciazy. W pierwszej od samego początku czułam, że się udało mimo negatywnych testów. Zamiast @ było długie krwawienie implantacyjne, test pozytywny dopiero 4 tygodnie po plamieniu, czyli po terminie spodziewanej miesiączki. Beta kilka dni później 470. Tym razem podobna sytuacja, tyle ze się nie staraliśmy, wiec nie wyczekiwałam objawów 😄 Plamienie było, tyle ze krótsze niż wtedy, ale objawów mam trochę więcej. Beta na razie wychodzi <0,2, a planowana @ za półtora tygodnia, także zobaczymy. Z każdym negatywnym testem jest mi coraz bardziej przykro, ale pocieszam się, ze w tamtej ciazy tez tak długo testowałam, a po tylu nerwach wyszło na to, ze miałam racje. Szczerze mówiąc teraz tez dałabym sobie 99%, ze ja mam 😆 chociaż trochę taka niepewność ze z bety coś powinno już wyjść. No nic, zobaczymy.
Powodzenia dla Was! -
Hej Dziewczyny, ja dopiero zaczynam swoją przygodę ale już mną nerwy kierują… nie mam cierpliwości.
Pierwszy cykl, stosunek 5 i 7.05, owu wyliczona przez kalendarzyk na 7.05. Jutro się zapisałam na betę bo z tego co rozumiem, wynik wyjdzie wcześniej niż test na mocz. Z moczu nic nie wyszło ani wczoraj ani dzisiaj. Nie wiem czy to za wcześnie… -