X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test na ciąże
Odpowiedz

test na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa... związku z czym chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test ciążowy? jestem cztery dni przed okresem ale mam dziwne objawy a mianowicie kłuje mnie lewy jajnik i do tego mam zawroty głowy i ogromny ból piersi.

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniu spodziewanej @, jeśli się nie pojawi. to nie są dziwne objawy, tylko często normalne w tej fazie cyklu.

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chodzi o to ze nigdy nie miałam podobnych objawów.. stad moje pytanie

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie mów nigdy :) tak naprawdę każdy cykl może być inny, tak samo objawy. mnie po prawie 2 latach starań organizm potrafi zaskoczyć ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, czesto moze nas cos zakoczyc:) bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreseczki:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ