Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test na ciąże
Odpowiedz

test na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa... związku z czym chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test ciążowy? jestem cztery dni przed okresem ale mam dziwne objawy a mianowicie kłuje mnie lewy jajnik i do tego mam zawroty głowy i ogromny ból piersi.

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniu spodziewanej @, jeśli się nie pojawi. to nie są dziwne objawy, tylko często normalne w tej fazie cyklu.

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chodzi o to ze nigdy nie miałam podobnych objawów.. stad moje pytanie

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie mów nigdy :) tak naprawdę każdy cykl może być inny, tak samo objawy. mnie po prawie 2 latach starań organizm potrafi zaskoczyć ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, czesto moze nas cos zakoczyc:) bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreseczki:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ