X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test na ciąże
Odpowiedz

test na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzia23 Debiutantka

Wysłany: 16 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa... związku z czym chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test ciążowy? jestem cztery dni przed okresem ale mam dziwne objawy a mianowicie kłuje mnie lewy jajnik i do tego mam zawroty głowy i ogromny ból piersi.

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniu spodziewanej @, jeśli się nie pojawi. to nie są dziwne objawy, tylko często normalne w tej fazie cyklu.

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Debiutantka

Wysłany: 16 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chodzi o to ze nigdy nie miałam podobnych objawów.. stad moje pytanie

• dotik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie mów nigdy :) tak naprawdę każdy cykl może być inny, tak samo objawy. mnie po prawie 2 latach starań organizm potrafi zaskoczyć ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nadzia23 Debiutantka

Wysłany: 16 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, czesto moze nas cos zakoczyc:) bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreseczki:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ