X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 18 marca 2022, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻
    Gratulacje :)

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Kares01 Znajoma

Wysłany: 19 marca 2022, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...juz pisane tez na innym forum...
    Otóż chciałabym się poradzić. Od stycznia staram się o dziecko wraz z mężem. Od lutego zaczęłam stosować clo i chyba owulacja mi się przesunął kilka dni (wnioskuje z testów owu. ) ,natomiast teraz w marcu już spóźnia mi okres kilka dni. Nie wiem co myśleć , ponieważ powinnam okres dostać we wtorek, bóle zwiastujac miesiączke miałam od zeszłej soboty i byłam pewna że albo przyjdzie @ albo następuje implantacja ale Poprostu bez plamienia. Zrobiłam dzień przed @ test negatywny, wczoraj również negatywny. Nie wiem co myśleć , ponieważ miałam w poniedziałek wizytę u gin i twierdzi że słabe mam endometrium bo tylko 8mm i ciaza nie mozliwa jest, zwłaszcza że w styczniu zdiagnozowala u mnie pcos ale teraz po tym ostatnim usg było widać znaczną poprawę. Jest sens robić jeszcze test ? Czy iść i prosić o luteine na wywolanie miesiaczki ? Jestem mamą bliźniaków i pamiętam że wtedy test mi wyszedł tydzień po spodziewanej miesiączce A druga kreska była bardzo ale to bardzo blada

• Diana19899 Nowa

Wysłany: 12 marca 2024, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 18:33

• Nadzieja99 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2024, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻
    Gratulacje ♥️♥️

Starania od 01.2023, stymulacja pełna od 02.2024
    Ona👰🏻‍♀️24l.
    PCOS
    Leki w ciąży:
    2x Progesteron benis 100 1 tab.,
    1X Cyclogest 400 1 glob.,
    3x2 Rutinoscorbin,
    Witaminy,
    Acard 150 od 14 tyg. raz dziennie
    On🤵🏽‍♂️24l.
    Badania nasienia w porządku
    "Wiara i nadzieja umierają ostatnie"
    06.05 progesteron 43
    08.05 ⏸️, HCG 24.20
    10.05 HCG 93.19
    16.05 wizyta u gin 👩🏼‍⚕️
    31.05 widzieliśmy twoje serduszko ♥️
    1.07 krwiaczek
    15.07 Pierwsze prenatalne, ślicznie rośniesz maluszku <3
    05.09 💙💙
  • weronikawoj Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2024, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, chciałam się poradzić was
    okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie?

• Oczekujaca Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikawoj wrote:
    hej, chciałam się poradzić was
    okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie?
    Ja tak mam. Spóźnia się dwa dni, zero innych objawów, a test negatywny.

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Ja tak mam. Spóźnia się dwa dni, zero innych objawów, a test negatywny.
    Owulacja mogła się przesunąć, wtedy i okres się przesuwa.

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Oczekujaca Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2024, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    Owulacja mogła się przesunąć, wtedy i okres się przesuwa.
    Czyli poczekać jeszcze parę dni czy iść na betę?

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym pewnie poczekała, ale jak nie daje Ci to spokoju to idz na bete jutro

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Oczekujaca Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2024, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce świrować mówiąc szczerze i wolę poczekać aż sytuacja sama się rozwiąże, bo jestem wręcz pewna, że w ciąży nie jestem. To byłby jakiś cud 🫣

• MamaJedynaka Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...

Diancia99 lubi tę wiadomość

• Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
    Też się dziwnie czuję od paru dni ale pewnie znając moje szczęście znowu się nie udało a staramy się 5 miesiąc 🙈 czekam na termin żeby testować

Wysłany: 21 stycznia, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Też się dziwnie czuję od paru dni ale pewnie znając moje szczęście znowu się nie udało a staramy się 5 miesiąc 🙈 czekam na termin żeby testować

Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦

• Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦
    Ja dzisiaj straciłam nadzieję bo złapałam jakiegoś doła 🙄 nie łudziła bym się jakby nie dużo wcześniejsze objawy niż zawsze czyli tydzień przed ale chyba wyjdzie jak zwykle, aż się boje robić testu że będzie jeszcze gorsze dobicie leżącego 😂

MamaJedynaka lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Ja dzisiaj straciłam nadzieję bo złapałam jakiegoś doła 🙄 nie łudziła bym się jakby nie dużo wcześniejsze objawy niż zawsze czyli tydzień przed ale chyba wyjdzie jak zwykle, aż się boje robić testu że będzie jeszcze gorsze dobicie leżącego 😂

Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie ;)

• Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie ;)
    Dzięki 🤗 a nie byłaś u lekarza z tym jak już ponad rok się staracie? Nie wiem jak to jest z drugim bo ja o pierwsze się staram i mi kazała po roku przyjść jak się nie uda 🤔

Wysłany: 21 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam nie raz 🤦 wszystko jest oki nie widzi nic niepokojącego 🤦 strać się i jeszcze raz się strać tak brzmią zawsze jej słowa 🤦

• Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Byłam nie raz 🤦 wszystko jest oki nie widzi nic niepokojącego 🤦 strać się i jeszcze raz się strać tak brzmią zawsze jej słowa 🤦
    Masakra 🤦🏻‍♀️ to po co mówią że dają rok jak idziesz a oni i tak dalej nic nie wiedzą 🤦🏻‍♀️ przecież jakiś powód musi być 🤷🏻‍♀️ podejście lekarzy mnie dobija dlatego chociaż do nich w ostateczności 🙄 tak jak mi powiedziała na mój krytyczny stan witaminy D że jest okey, pani wyjdzie na słońce to się nadrobi 😂 biorę nie słuchając jej

MamaJedynaka lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, chodzę do niej raz na 3 msc więc jestem często a za każdym razem słyszę te same słowa + za każdym razem coraz inne witaminy bo może coś pomogą 🤷🤦

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ