Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 18 marca 2022, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻
    Gratulacje :)

Monika061291 lubi tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Kares01 Znajoma

Wysłany: 19 marca 2022, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...juz pisane tez na innym forum...
    Otóż chciałabym się poradzić. Od stycznia staram się o dziecko wraz z mężem. Od lutego zaczęłam stosować clo i chyba owulacja mi się przesunął kilka dni (wnioskuje z testów owu. ) ,natomiast teraz w marcu już spóźnia mi okres kilka dni. Nie wiem co myśleć , ponieważ powinnam okres dostać we wtorek, bóle zwiastujac miesiączke miałam od zeszłej soboty i byłam pewna że albo przyjdzie @ albo następuje implantacja ale Poprostu bez plamienia. Zrobiłam dzień przed @ test negatywny, wczoraj również negatywny. Nie wiem co myśleć , ponieważ miałam w poniedziałek wizytę u gin i twierdzi że słabe mam endometrium bo tylko 8mm i ciaza nie mozliwa jest, zwłaszcza że w styczniu zdiagnozowala u mnie pcos ale teraz po tym ostatnim usg było widać znaczną poprawę. Jest sens robić jeszcze test ? Czy iść i prosić o luteine na wywolanie miesiaczki ? Jestem mamą bliźniaków i pamiętam że wtedy test mi wyszedł tydzień po spodziewanej miesiączce A druga kreska była bardzo ale to bardzo blada

• Diana19899 Nowa

Wysłany: 12 marca 2024, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 18:33

• Nadzieja99 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2024, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻
    Gratulacje ♥️♥️

Starania od 01.2023, stymulacja pełna od 02.2024
    Ona👰🏻‍♀️24l.
    PCOS
    Leki w ciąży:
    2x Progesteron benis 100 1 tab.,
    1X Cyclogest 400 1 glob.,
    3x2 Rutinoscorbin,
    Witaminy,
    Acard 150 od 14 tyg. raz dziennie
    On🤵🏽‍♂️24l.
    Badania nasienia w porządku
    "Wiara i nadzieja umierają ostatnie"
    06.05 progesteron 43
    08.05 ⏸️, HCG 24.20
    10.05 HCG 93.19
    16.05 wizyta u gin 👩🏼‍⚕️
    31.05 widzieliśmy twoje serduszko ♥️
    1.07 krwiaczek
    15.07 Pierwsze prenatalne, ślicznie rośniesz maluszku <3
    05.09 💙💙
  • weronikawoj Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2024, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, chciałam się poradzić was
    okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie?

• Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikawoj wrote:
    hej, chciałam się poradzić was
    okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie?
    Ja tak mam. Spóźnia się dwa dni, zero innych objawów, a test negatywny.

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Ja tak mam. Spóźnia się dwa dni, zero innych objawów, a test negatywny.
    Owulacja mogła się przesunąć, wtedy i okres się przesuwa.

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    Owulacja mogła się przesunąć, wtedy i okres się przesuwa.
    Czyli poczekać jeszcze parę dni czy iść na betę?

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym pewnie poczekała, ale jak nie daje Ci to spokoju to idz na bete jutro

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie

2/02/2025:
    Prolaktyna 7
    Tsh 1.39
    Kortyzol 13.30

13dc - monitoring po letrozolu
    2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
    Endometrium 9mm
    15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
    20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
    23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
    24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
    26/02 beta 150, progesteron 22.60
    01/03 beta 686 progesteron 25.70
    04/03 beta 3404 progesteron 25.40

Zostań ze mną kropeczko 🍀

preg.png
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce świrować mówiąc szczerze i wolę poczekać aż sytuacja sama się rozwiąże, bo jestem wręcz pewna, że w ciąży nie jestem. To byłby jakiś cud 🫣

• MamaJedynaka Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...

Diancia99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
    Też się dziwnie czuję od paru dni ale pewnie znając moje szczęście znowu się nie udało a staramy się 5 miesiąc 🙈 czekam na termin żeby testować

Maura lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Też się dziwnie czuję od paru dni ale pewnie znając moje szczęście znowu się nie udało a staramy się 5 miesiąc 🙈 czekam na termin żeby testować

Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦
    Ja dzisiaj straciłam nadzieję bo złapałam jakiegoś doła 🙄 nie łudziła bym się jakby nie dużo wcześniejsze objawy niż zawsze czyli tydzień przed ale chyba wyjdzie jak zwykle, aż się boje robić testu że będzie jeszcze gorsze dobicie leżącego 😂

MamaJedynaka lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Ja dzisiaj straciłam nadzieję bo złapałam jakiegoś doła 🙄 nie łudziła bym się jakby nie dużo wcześniejsze objawy niż zawsze czyli tydzień przed ale chyba wyjdzie jak zwykle, aż się boje robić testu że będzie jeszcze gorsze dobicie leżącego 😂

Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie ;)
    Dzięki 🤗 a nie byłaś u lekarza z tym jak już ponad rok się staracie? Nie wiem jak to jest z drugim bo ja o pierwsze się staram i mi kazała po roku przyjść jak się nie uda 🤔

Wysłany: 21 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam nie raz 🤦 wszystko jest oki nie widzi nic niepokojącego 🤦 strać się i jeszcze raz się strać tak brzmią zawsze jej słowa 🤦

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Byłam nie raz 🤦 wszystko jest oki nie widzi nic niepokojącego 🤦 strać się i jeszcze raz się strać tak brzmią zawsze jej słowa 🤦
    Masakra 🤦🏻‍♀️ to po co mówią że dają rok jak idziesz a oni i tak dalej nic nie wiedzą 🤦🏻‍♀️ przecież jakiś powód musi być 🤷🏻‍♀️ podejście lekarzy mnie dobija dlatego chociaż do nich w ostateczności 🙄 tak jak mi powiedziała na mój krytyczny stan witaminy D że jest okey, pani wyjdzie na słońce to się nadrobi 😂 biorę nie słuchając jej

MamaJedynaka lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, chodzę do niej raz na 3 msc więc jestem często a za każdym razem słyszę te same słowa + za każdym razem coraz inne witaminy bo może coś pomogą 🤷🤦

• NADZIEJA Znajoma

Wysłany: 24 stycznia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Dokładnie, chodzę do niej raz na 3 msc więc jestem często a za każdym razem słyszę te same słowa + za każdym razem coraz inne witaminy bo może coś pomogą 🤷🤦

Z doświadczenia wiem i żałuje, że nie zrobiłam tego wcześniej. Moja ginekolog też tak mówiła.
    Zgłoś się do kliniki niepłodności. Ja zmarnowałam czas.
    Trzeba zbadać hormony, drożność i partnera.
    Klinika mi pomogła i w ciągu pół roku leczenia zostałam mamą ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia, 22:39

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ