Test negatywny a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Kruluwna wrote:Sorki za ciszę.
Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻 -
Witam...juz pisane tez na innym forum...
Otóż chciałabym się poradzić. Od stycznia staram się o dziecko wraz z mężem. Od lutego zaczęłam stosować clo i chyba owulacja mi się przesunął kilka dni (wnioskuje z testów owu. ) ,natomiast teraz w marcu już spóźnia mi okres kilka dni. Nie wiem co myśleć , ponieważ powinnam okres dostać we wtorek, bóle zwiastujac miesiączke miałam od zeszłej soboty i byłam pewna że albo przyjdzie @ albo następuje implantacja ale Poprostu bez plamienia. Zrobiłam dzień przed @ test negatywny, wczoraj również negatywny. Nie wiem co myśleć , ponieważ miałam w poniedziałek wizytę u gin i twierdzi że słabe mam endometrium bo tylko 8mm i ciaza nie mozliwa jest, zwłaszcza że w styczniu zdiagnozowala u mnie pcos ale teraz po tym ostatnim usg było widać znaczną poprawę. Jest sens robić jeszcze test ? Czy iść i prosić o luteine na wywolanie miesiaczki ? Jestem mamą bliźniaków i pamiętam że wtedy test mi wyszedł tydzień po spodziewanej miesiączce A druga kreska była bardzo ale to bardzo blada
-
Kruluwna wrote:Sorki za ciszę.
Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻Starania od 01.2023, stymulacja pełna od 02.2024
Ona👰🏻♀️24l.
PCOS
Leki w ciąży:
2x Progesteron benis 100 1 tab.,
1X Cyclogest 400 1 glob.,
3x2 Rutinoscorbin,
Witaminy,
Acard 150 od 14 tyg. raz dziennie
On🤵🏽♂️24l.
Badania nasienia w porządku
"Wiara i nadzieja umierają ostatnie"
06.05 progesteron 43
08.05 ⏸️, HCG 24.20
10.05 HCG 93.19
16.05 wizyta u gin 👩🏼⚕️
31.05 widzieliśmy twoje serduszko ♥️
1.07 krwiaczek
15.07 Pierwsze prenatalne, ślicznie rośniesz maluszku
05.09 💙💙 -
hej, chciałam się poradzić was
okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie?
-
weronikawoj wrote:hej, chciałam się poradzić was
okres mi się spóźnia 3 dni pobolewa mnie brzuch ale nie mam obrzękniętych piersi tak jak zawsze miałam przy okresie, robiłam test w dniu spodziewanego @ i praktycznie codziennie robię i nie mam dwóch kresek? ktoś miał podobnie? -
Oczekujaca wrote:Ja tak mam. Spóźnia się dwa dni, zero innych objawów, a test negatywny.
-
Ja bym pewnie poczekała, ale jak nie daje Ci to spokoju to idz na bete jutroLuźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
Diancia99 lubi tę wiadomość
-
MamaJedynaka wrote:Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
-
Diancia99 wrote:Też się dziwnie czuję od paru dni ale pewnie znając moje szczęście znowu się nie udało a staramy się 5 miesiąc 🙈 czekam na termin żeby testować
Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦Diancia99 lubi tę wiadomość
-
MamaJedynaka wrote:Jestem ciekawa co z tego wyjdzie 🤦 ja co msc sprawdzam i co miesiąc nic także teraz już też straciłam nadzieję 🤦
MamaJedynaka lubi tę wiadomość
-
Diancia99 wrote:Ja dzisiaj straciłam nadzieję bo złapałam jakiegoś doła 🙄 nie łudziła bym się jakby nie dużo wcześniejsze objawy niż zawsze czyli tydzień przed ale chyba wyjdzie jak zwykle, aż się boje robić testu że będzie jeszcze gorsze dobicie leżącego 😂
Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za CiebieDiancia99 lubi tę wiadomość
-
MamaJedynaka wrote:Znam Twój ból... Też czekam z kolejnym testem do piątku i nie mam nawet ochoty już nic robić bo straciłam nadzieję xd i tak z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie
-
MamaJedynaka wrote:Byłam nie raz 🤦 wszystko jest oki nie widzi nic niepokojącego 🤦 strać się i jeszcze raz się strać tak brzmią zawsze jej słowa 🤦
MamaJedynaka lubi tę wiadomość
-