X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Kirra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2022, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga12 wrote:
    Dostałam wczoraj @ a dziś miałam mieć wizytę u ginka
    Ooo to przynajmniej Ci się wyjaśniło. Ja dalej nie mam @ a testy negatywny. Dziś 35 dc. Umówiłam się na jutro do gina

🧡 🧡 🧡
    On: podstawowe badania w normie

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

sono HSG - oba jajowody drożne ✅
  • Giga12 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    Ooo to przynajmniej Ci się wyjaśniło. Ja dalej nie mam @ a testy negatywny. Dziś 35 dc. Umówiłam się na jutro do gina
    Podobnie było u mnie 35 i nic dzwonię do gink i on mówi we wtorek wizyta na 18 a ja w poniedziałek koło 22 mnie zalało kolejny cykl.strqcony do tego się jeszcze wydłużył daj znać co u cb po wizycie

• Banelova Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdarzyło przy pierwszej ciąży że test w dniu miesiączki był negatywny, biel wizira 14dpo a po 3 dniach 17dpo była delikatna kreska przy becie 300 🙂 a jestem z tych co wypatrują kreski pod światło 🤣

Kirra, Rohwyn, Plisia, Gucik, Lilinka, Abcdeka lubią tę wiadomość

• Kirra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś rano byłam na becie bo już mam dosyć. Testy negatywne a okres spóźnia się 6 dni. Dziś mój 36 dc.

Lierin lubi tę wiadomość

🧡 🧡 🧡

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

• Giga12 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    Ja dziś rano byłam na becie bo już mam dosyć. Testy negatywne a okres spóźnia się 6 dni. Dziś mój 36 dc.
    Masz wynik już

• Kirra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga12 wrote:
    Masz wynik już
    mam negatywny - prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny dlatego tak długo nie mam @

🧡 🧡 🧡

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

• Aagonia Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2022, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli testu nie warto robić za wcześnie. Trzymajcie kciuki, żeby mój był pozytywny. Dlaczego przy kąpieli jak spóźnia mi się miesiączka bola mnie jajniki

• Giga12 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2022, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    mam negatywny - prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny dlatego tak długo nie mam @
    Tak mogło być może i u mnie .

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2022, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita1991 wrote:
    Cześć dziewczyny, ostatni okres miałam 21 grudnia cykle mam nadzieje 26-28 dni. Na ten moment nadal nie mam okresu 😳robiłam dziś rano test rossmanowski niby czuły 10 lecz niestety negatywny 😭. Nie miałam w ostatnim czasie żadnych stresów, chorób i nic podobnego, w sumie to już 8 dni spoznienia a ja dopiero dwa dni temu się zorientowałam, że się spóźnia. Jakie macienopinie na temat tych testów z Rossmanna? Czy jeszcze mam szanse?

Mam tak samo jak ty cykle co 26-28 dni w poniedziałek robiłam test wyszedł negatywny dziś powinien być 5 dzień miesiączki ale nadal jej nie ma, troszkę boję się robić kolejnego testu bo nie chce kolejny raz się rozczarować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 03:38

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2022, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻‍♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Hej Dziewczyny!
    Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻‍♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 00:29

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/[/QUOTE

To trzymam kciuki za nas 💪🏻
    Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test.

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Daria__ wrote:
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/[/QUOTE

Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test.
    Też trzymam za na kciuki. Ja planuje w sobotę zrobić test

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Daria__ wrote:

U mnie lipa właśnie @ dostałam :/ ale za Ciebie będę mocno trzymać kciuki :)

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    U mnie lipa właśnie @ dostałam :/ ale za Ciebie będę mocno trzymać kciuki :)

Oby w następnym cyklu się udało! 💪🏻❤️

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Oby w następnym cyklu się udało! 💪🏻❤️
    Mam dzieje że się uda :), a w niedziele daj znać jak wyszedł test :)

Kruluwna lubi tę wiadomość

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2022, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    Mam dzieje że się uda :), a w niedziele daj znać jak wyszedł test :)

Test negatywny, @ brak 😂 Już sama nie wiem. 44dc. Może jestem w tej grupie co nie rośnie hcg 🙈 Mam gina w środę. Zobaczymy. Dalej czekam ;)

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Test negatywny, @ brak 😂 Już sama nie wiem. 44dc. Może jestem w tej grupie co nie rośnie hcg 🙈 Mam gina w środę. Zobaczymy. Dalej czekam ;)
    To czekamy do środy :)

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    I jak? Co tam wyszło u ginekologa?

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2022, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻

Skorpionka91 lubi tę wiadomość

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ