Test negatywny a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Giga12 wrote:Dostałam wczoraj @ a dziś miałam mieć wizytę u ginka🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra wrote:Ooo to przynajmniej Ci się wyjaśniło. Ja dalej nie mam @ a testy negatywny. Dziś 35 dc. Umówiłam się na jutro do gina
-
Mi się zdarzyło przy pierwszej ciąży że test w dniu miesiączki był negatywny, biel wizira 14dpo a po 3 dniach 17dpo była delikatna kreska przy becie 300 🙂 a jestem z tych co wypatrują kreski pod światło 🤣
Kirra, Rohwyn, Plisia, Gucik, Lilinka, Abcdeka lubią tę wiadomość
-
Ja dziś rano byłam na becie bo już mam dosyć. Testy negatywne a okres spóźnia się 6 dni. Dziś mój 36 dc.
Lierin lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Giga12 wrote:Masz wynik już🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Anita1991 wrote:Cześć dziewczyny, ostatni okres miałam 21 grudnia cykle mam nadzieje 26-28 dni. Na ten moment nadal nie mam okresu 😳robiłam dziś rano test rossmanowski niby czuły 10 lecz niestety negatywny 😭. Nie miałam w ostatnim czasie żadnych stresów, chorób i nic podobnego, w sumie to już 8 dni spoznienia a ja dopiero dwa dni temu się zorientowałam, że się spóźnia. Jakie macienopinie na temat tych testów z Rossmanna? Czy jeszcze mam szanse?
Mam tak samo jak ty cykle co 26-28 dni w poniedziałek robiłam test wyszedł negatywny dziś powinien być 5 dzień miesiączki ale nadal jej nie ma, troszkę boję się robić kolejnego testu bo nie chce kolejny raz się rozczarować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 03:38
-
Hej Dziewczyny!
Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?
-
Kruluwna wrote:Hej Dziewczyny!
Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 00:29
-
Daria__ wrote:Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku [/QUOTE
To trzymam kciuki za nas 💪🏻
Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test. -
Kruluwna wrote:Daria__ wrote:Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku [/QUOTE
Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test. -
Kruluwna wrote:Daria__ wrote:Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku [/QUOTE
Sorki za ciszę.
Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻Skorpionka91 lubi tę wiadomość