X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Kirra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2022, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga12 wrote:
    Dostałam wczoraj @ a dziś miałam mieć wizytę u ginka
    Ooo to przynajmniej Ci się wyjaśniło. Ja dalej nie mam @ a testy negatywny. Dziś 35 dc. Umówiłam się na jutro do gina

🧡 🧡 🧡
    On: podstawowe badania w normie

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

sono HSG - oba jajowody drożne ✅
  • Giga12 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    Ooo to przynajmniej Ci się wyjaśniło. Ja dalej nie mam @ a testy negatywny. Dziś 35 dc. Umówiłam się na jutro do gina
    Podobnie było u mnie 35 i nic dzwonię do gink i on mówi we wtorek wizyta na 18 a ja w poniedziałek koło 22 mnie zalało kolejny cykl.strqcony do tego się jeszcze wydłużył daj znać co u cb po wizycie

• Banelova Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdarzyło przy pierwszej ciąży że test w dniu miesiączki był negatywny, biel wizira 14dpo a po 3 dniach 17dpo była delikatna kreska przy becie 300 🙂 a jestem z tych co wypatrują kreski pod światło 🤣

Kirra, Rohwyn, Plisia, Gucik, Lilinka, Abcdeka lubią tę wiadomość

• Kirra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś rano byłam na becie bo już mam dosyć. Testy negatywne a okres spóźnia się 6 dni. Dziś mój 36 dc.

Lierin lubi tę wiadomość

🧡 🧡 🧡

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

• Giga12 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    Ja dziś rano byłam na becie bo już mam dosyć. Testy negatywne a okres spóźnia się 6 dni. Dziś mój 36 dc.
    Masz wynik już

• Kirra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga12 wrote:
    Masz wynik już
    mam negatywny - prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny dlatego tak długo nie mam @

🧡 🧡 🧡

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

• Aagonia Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2022, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli testu nie warto robić za wcześnie. Trzymajcie kciuki, żeby mój był pozytywny. Dlaczego przy kąpieli jak spóźnia mi się miesiączka bola mnie jajniki

• Giga12 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2022, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    mam negatywny - prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny dlatego tak długo nie mam @
    Tak mogło być może i u mnie .

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2022, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita1991 wrote:
    Cześć dziewczyny, ostatni okres miałam 21 grudnia cykle mam nadzieje 26-28 dni. Na ten moment nadal nie mam okresu 😳robiłam dziś rano test rossmanowski niby czuły 10 lecz niestety negatywny 😭. Nie miałam w ostatnim czasie żadnych stresów, chorób i nic podobnego, w sumie to już 8 dni spoznienia a ja dopiero dwa dni temu się zorientowałam, że się spóźnia. Jakie macienopinie na temat tych testów z Rossmanna? Czy jeszcze mam szanse?

Mam tak samo jak ty cykle co 26-28 dni w poniedziałek robiłam test wyszedł negatywny dziś powinien być 5 dzień miesiączki ale nadal jej nie ma, troszkę boję się robić kolejnego testu bo nie chce kolejny raz się rozczarować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 03:38

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2022, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻‍♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Hej Dziewczyny!
    Ja też już trochę chodzę po ścianach. Mam cykle +/- 32 dni. Ostatnia miesiączka 25 grudnia. Dzisiaj 41dc i @ dalej brak. Zrobiłam dwa testy 2 i 6 dni po terminie @ - oba negatywne. Owulacja teoretycznie była 12 stycznia. Z objawów pobolewa mnie podbrzusze, odbija mi się po prawie każdym posiłku 🤦🏻‍♀️, mam biały śluz. Nawet badałam sobie szyjkę macicy - wysoka i jakby zamknięta czopem śluzowym. Staram się ogarnąć betę ale mieszkam za granicą i trochę ciężko mi to idzie. Jak myślicie? Jest szansa?
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 00:29

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/[/QUOTE

To trzymam kciuki za nas 💪🏻
    Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test.

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Daria__ wrote:
    Mam podobnie tak jak Ty tylko że w tamtym tygodniu był śluz a w tym tygodniu wgl nie ma. Czytałam też inne artykuły i dziewczyny miały gorsze objawy a później się okazało że dostawy @ więc tego najbardziej się boję, że będzie tak w moim przypadku :/[/QUOTE

Teoretycznie mogła mi się przesunąć owulacja.. Czekam do niedzieli i robię kolejny test.
    Też trzymam za na kciuki. Ja planuje w sobotę zrobić test

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Daria__ wrote:

U mnie lipa właśnie @ dostałam :/ ale za Ciebie będę mocno trzymać kciuki :)

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    U mnie lipa właśnie @ dostałam :/ ale za Ciebie będę mocno trzymać kciuki :)

Oby w następnym cyklu się udało! 💪🏻❤️

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2022, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Oby w następnym cyklu się udało! 💪🏻❤️
    Mam dzieje że się uda :), a w niedziele daj znać jak wyszedł test :)

Kruluwna lubi tę wiadomość

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2022, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria__ wrote:
    Mam dzieje że się uda :), a w niedziele daj znać jak wyszedł test :)

Test negatywny, @ brak 😂 Już sama nie wiem. 44dc. Może jestem w tej grupie co nie rośnie hcg 🙈 Mam gina w środę. Zobaczymy. Dalej czekam ;)

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    Test negatywny, @ brak 😂 Już sama nie wiem. 44dc. Może jestem w tej grupie co nie rośnie hcg 🙈 Mam gina w środę. Zobaczymy. Dalej czekam ;)
    To czekamy do środy :)

• Daria__ Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruluwna wrote:
    I jak? Co tam wyszło u ginekologa?

• Kruluwna Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2022, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za ciszę.
    Miałam cykl bezowulacyjny i @ przyszła w środę z rana. Ale ale! Teraz w środę zrobiłam test bo okres znowu się spóźniał a do nas goście na tydzień i chciałam sprawdzić czy mogę pić a tu dwie grube krechy ♥️ żadnych objawów 🙈
    Teraz mnie cycki bolą i brzuch ciągnie, ale na USG jeszcze za wcześnie bo to 4 tydz wychodzi. Także oby było dobrze 🤞🏻

Skorpionka91 lubi tę wiadomość

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ