Test owulacyjny, a ciąża
-
Przepraszam, ze zakładam osobny temat, ale nie chce w temacie " jesienne fasolki..." przerywać Waszych rozmów ( które czytam na bieżąco )
Mam problem, 13 ma przyjść @, ale ostatnio sie dziwnie czuje, boli mnie brzuch itp i chcialam zrobic test ciążowy, ale miałam taki badziewny o sredniej czulosci z Allegro i wyszedł negatywny, ale tez gdzies czytałam, ze testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciazy, wiec postanowiłam go zrobic i wyszedł pozytywny, druga kreska była blada, ale była. Możecie napisać cy któraś z Was sie z tym spotkała ?? Co moze byc powodem tego ? Owulacje miałam na pewno 28/29 września, bo byłam u ginekologa i był jeden pecherzyk 20 mm, wiec niemożliwe chyba zeby była to 2 owulacja. Pomóżcie -
Aaeemm wrote:Dzięki i przepraszam za powtarzanie sie
Kochana nie przepraszaj Ale bez zaglądania w ten wątek mogę ci powiedzieć że niektórym wychodzą a niektórym nie. To jest po prostu uzależnione od czegoś innego i nawet jak nie ma ciąży to czasem owulacyjne wychodzą. Przeszukałam już dziesiątki postów bo też tak kiedyś myślałam. Ale teraz już wiem że to mit. Kup sobie lepszy test albo idź na betę. One powiedzą ci prawdę Życzę dwóch kreseczek i wysokiego wynikuAaeemm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaeemm wrote:Przepraszam, ze zakładam osobny temat, ale nie chce w temacie " jesienne fasolki..." przerywać Waszych rozmów ( które czytam na bieżąco )
Mam problem, 13 ma przyjść @, ale ostatnio sie dziwnie czuje, boli mnie brzuch itp i chcialam zrobic test ciążowy, ale miałam taki badziewny o sredniej czulosci z Allegro i wyszedł negatywny, ale tez gdzies czytałam, ze testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciazy, wiec postanowiłam go zrobic i wyszedł pozytywny, druga kreska była blada, ale była. Możecie napisać cy któraś z Was sie z tym spotkała ?? Co moze byc powodem tego ? Owulacje miałam na pewno 28/29 września, bo byłam u ginekologa i był jeden pecherzyk 20 mm, wiec niemożliwe chyba zeby była to 2 owulacja. Pomóżcie
I co Ci wtedy te pozytywy zwiastowaly? Ciążę?Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.
Oligoasthenoteratospermia grudzień2018 -