Test owulacyjny ✅ po owulacji?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, owulacja była u mnie 03.08 (potwierdzenie testami i obserwacją śluzu). 6 dni po owulacji zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Planowaną miesiączkę mam mieć na 16.08. W poprzednim cyklu po owulacji zrobiłam kolejny test owulacyjny ale w 7 dniu i wyszedł negatywny. Czy ten cykl mógłby zwiastować coś dobrego? . W tym cyklu odrazu po owulacji mam ból prawego jajnika -boli i kuje czasami wybudzam się w nocy przez niego. Nie czuję się jak na okres, nie boli mnie podbrzusze jak zawsze tydzień przed.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia, 08:46
-
Hej, ja też nie wiem co jest z tymi testami 😂 podobnie jak u Ciebie- testy owu pozytywne 2.08 więc owulacja pewnie 3-4 i robię testy od 1.08. dalej mam widoczne kreski choć już mniej niż przez wcześniejsze dni, miałam bardzo mocne te kreski. Miesiączka też planowana niby na 15,16,17 sama nie wiem. Wczoraj 23 dc miałam cały dzień kłucie, dziwne uczucie w lewym jajniku z którego była owulacja. Pozostało tylko czekać 😃
Natalie111 lubi tę wiadomość
-
Anikaa, mam nadzieję że ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy, dzisiaj zrobiła test bardzo bardzo mało wyraźna kreska (nie robiłam z porannego moczu) zrobię jeszcze we wtorek i dzień po planowanej miesiączce. Trzymam kciuki za ciebie jak coś to pisz ❤️
Anikaa lubi tę wiadomość
-
Natalie111 wrote:Anikaa, mam nadzieję że ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy, dzisiaj zrobiła test bardzo bardzo mało wyraźna kreska (nie robiłam z porannego moczu) zrobię jeszcze we wtorek i dzień po planowanej miesiączce. Trzymam kciuki za ciebie jak coś to pisz ❤️
Anikaa lubi tę wiadomość
-
Natalie111 wrote:Anikaa, mam nadzieję że ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy, dzisiaj zrobiła test bardzo bardzo mało wyraźna kreska (nie robiłam z porannego moczu) zrobię jeszcze we wtorek i dzień po planowanej miesiączce. Trzymam kciuki za ciebie jak coś to pisz ❤️
-
Natalie111 wrote:https://zapodaj.net/plik-PD3tnnHw4w
coś tam delikatnie widać ale nie chcę się nakręcać. @ mam dostać 16.08 -
Schuyler wrote:Rzeczywiście coś tam przebija… trzymam kciuki. Kiedy teraz testujesz?
Anikaa, Schuyler lubią tę wiadomość