Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Test PINK

Oceń ten wątek:
  • Didi147 Znajoma

Wysłany: 28 września, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ja tylko sobie wmawiam ze tam jest druga kreska ? 😭 https://zapodaj.net/plik-FTDYb3JjAw

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 28 września, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi147 wrote:
    Dziewczyny czy ja tylko sobie wmawiam ze tam jest druga kreska ? 😭 https://zapodaj.net/plik-FTDYb3JjAw

Ja raczej tam nic nie widzę 😕 ale może na żywo lepiej widać 🩷 a który to dpo?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi147 wrote:

Hej,
    Ja też niestety nie widzę 😔
    Ile właśnie jesteś dpo?

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 28 września, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi147 wrote:
    Ja widzę że coś tam majaczy. Ale ja jestem mistrzem odnajdywania cieni, często pinki oszukują kreską fabryczną więc najlepiej powtórz... Trzymam kciuki 🍀

7u22flw1vl3i5lsf.png
  • Didi147 Znajoma

Wysłany: 28 września, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jvvliett wrote:
    Ja raczej tam nic nie widzę 😕 ale może na żywo lepiej widać 🩷 a który to dpo?

Zrobiłam innej firmy i pozytyw 🙈 jutro powtórzę i w poniedziałek lecę na betę! Ile dpo to nie wiem bo miałam zwariowany czas 🙈 szczerze myślałam ze będę skakać pod sufit, mamy juz jedno dziecko i wiecie jestem przerażona 😭 z jednej storny meeeega się cieszę z drugiej boje się reakcji ludzi.. jestem na umówię zlecenie wiec w zasadzie nic mi się nie należy, mąż super zarabia ale mino wszystko, do tego nasza sytuacja mieszkaniowa jest skomplikowana bo mieszkamy narazie u rodziców aż wybudujemy się do konca i zaczelam się po prostu bać komukolwiek mówić o 2 ciąży… narazie wstrzymuje się z informowaniem nawet męża bo chce być pewna i zorbic mi fajna niespodziankę, ale całej reszty jestem przerażona i w totalnej rozsypce🫣 a przecież tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, tak bardzo o nie prosiłam a teraz nie umiem się odnaleźć.

PS. Przepraszam ale musiałam się gdzieś wygadać..

Miamonia lubi tę wiadomość

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 28 września, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi147 wrote:
    Zrobiłam innej firmy i pozytyw 🙈 jutro powtórzę i w poniedziałek lecę na betę! Ile dpo to nie wiem bo miałam zwariowany czas 🙈 szczerze myślałam ze będę skakać pod sufit, mamy juz jedno dziecko i wiecie jestem przerażona 😭 z jednej storny meeeega się cieszę z drugiej boje się reakcji ludzi.. jestem na umówię zlecenie wiec w zasadzie nic mi się nie należy, mąż super zarabia ale mino wszystko, do tego nasza sytuacja mieszkaniowa jest skomplikowana bo mieszkamy narazie u rodziców aż wybudujemy się do konca i zaczelam się po prostu bać komukolwiek mówić o 2 ciąży… narazie wstrzymuje się z informowaniem nawet męża bo chce być pewna i zorbic mi fajna niespodziankę, ale całej reszty jestem przerażona i w totalnej rozsypce🫣 a przecież tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, tak bardzo o nie prosiłam a teraz nie umiem się odnaleźć.

Uszy do góry. Ciąża trwa 9miesiecy, może sytuacja mieszkaniowa się polepszy:)
    Jeśli na umowie zlecenie opłacasz sobie składki to możesz iść nawet na L4(tylko musisz się dogadać z pracodawcą żeby Cię nie zwalniał- jemu to nie robi różnicy bo na zleceniu i na zwolnieniu jesteś od razu w kosztach zusu) i tak samo należy Ci się wtedy macierzyński. Mam nadzieję że wszystko się ułoży i Mąż będzie miał super niespodziankę;)

7u22flw1vl3i5lsf.png
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 28 września, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi147 wrote:

W takim razie gratuluję Kochana !! ♥️ Pewnie wszystko samo się ułoży, leć na betę i daj nam znać 🌸

• Didi147 Znajoma

Wysłany: 1 października, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jvvliett wrote:
    W takim razie gratuluję Kochana !! ♥️ Pewnie wszystko samo się ułoży, leć na betę i daj nam znać 🌸

Beta wczoraj 13,2 progesteron 1,8… szybko do lekarza, dał mi progesteron dopochwowo i jutro lecę sprawdzić czy beta rośnie ✊🏻

• kasssia Autorytet

Wysłany: 2 października, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, ja zawsze tylko używałam tych testów PINK i teraz dopiero odnalazłam ten wątek, a nigdy nie miałam tak, żeby tej kreski ewidentnie nie było widać...hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października, 21:33

08.2021 👶35 t. 2500g

03.2024 początek starań o Bobo nr 2 🤞

04.2024 ⏸😢

30.09 ⏸
    01.10 hcg 147,2 prog. 31,70 (15 dpo)
    03.10 hcg 294,4
    07.10 hcg 2678,6
    09.10 hcg 5243,4 prog. 33,40
    11.10 hcg 9509,8 + usg GS 5,3 Hbd
    14.10 hcg 19024,4
    17.10 CRL 5,8 mm ⭐
    07.11 CRL 28 mm⭐
    27.11 Pappa

preg.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 3 października, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszła mi dziś 2 kreska na pink czułości 10
    Pojechałam na bete i wynik poniżej 1

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 3 października, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    Wyszła mi dziś 2 kreska na pink czułości 10
    Pojechałam na bete i wynik poniżej 1
    A ile jesteś dpo?

• ania14 Autorytet

Wysłany: 3 października, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jvvliett wrote:
    A ile jesteś dpo?
    A jaka to roznica ile jestem po?
    Test był pozytywny a beta negatywna 😞

• Natalienatt3 Znajoma

Wysłany: 3 października, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki- blada kreseczka na teście Pink i beta 30,74 dodatni czy to oznacza ciążę ?

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 3 października, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    A jaka to roznica ile jestem po?
    Test był pozytywny a beta negatywna 😞
    Ja też mialam od razu bardzo wyraźny cień cienia na pinkach czułości 10... niestety nie zrobił się różowy... ale byl cien.

Natomiast są też różowe testy testy z allegro to one to wychodza pozytywne chyba każdemu z piękna kreska mimo braku ciazy

2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡

2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 3 października, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalienatt3 wrote:
    Laseczki- blada kreseczka na teście Pink i beta 30,74 dodatni czy to oznacza ciążę ?
    Tak ciaza.

• Patrycja789 Nowa

Wysłany: 5 października, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    10 dpo, paskowy z porannego moczu, PINK z drugiego. Chętnie się dowiem, co myślą doświadczone testerki. :)

https://zapodaj.net/plik-u4MZeXEa0P

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 5 października, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę lekką drugą kreseczkę 🌸✊🏼

• Patrycja789 Nowa

Wysłany: 7 października, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź! Dziś już zdecydowana druga kreska. Czekam na wynik bety. ❤️

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 7 października, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja789 wrote:
    Dzięki za odpowiedź! Dziś już zdecydowana druga kreska. Czekam na wynik bety. ❤️
    Jaka beta ?

• Patrycja789 Nowa

Wysłany: 8 października, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z niedzieli czyli 11dpo, wynik 42,6.

Lusia3131 lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ