Test PINK
-
WIADOMOŚĆ
-
Didi147 wrote:Dziewczyny czy ja tylko sobie wmawiam ze tam jest druga kreska ? 😭 https://zapodaj.net/plik-FTDYb3JjAw
-
Jvvliett wrote:Ja raczej tam nic nie widzę 😕 ale może na żywo lepiej widać 🩷 a który to dpo?
Zrobiłam innej firmy i pozytyw 🙈 jutro powtórzę i w poniedziałek lecę na betę! Ile dpo to nie wiem bo miałam zwariowany czas 🙈 szczerze myślałam ze będę skakać pod sufit, mamy juz jedno dziecko i wiecie jestem przerażona 😭 z jednej storny meeeega się cieszę z drugiej boje się reakcji ludzi.. jestem na umówię zlecenie wiec w zasadzie nic mi się nie należy, mąż super zarabia ale mino wszystko, do tego nasza sytuacja mieszkaniowa jest skomplikowana bo mieszkamy narazie u rodziców aż wybudujemy się do konca i zaczelam się po prostu bać komukolwiek mówić o 2 ciąży… narazie wstrzymuje się z informowaniem nawet męża bo chce być pewna i zorbic mi fajna niespodziankę, ale całej reszty jestem przerażona i w totalnej rozsypce🫣 a przecież tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, tak bardzo o nie prosiłam a teraz nie umiem się odnaleźć.
PS. Przepraszam ale musiałam się gdzieś wygadać..Miamonia lubi tę wiadomość
-
Didi147 wrote:Zrobiłam innej firmy i pozytyw 🙈 jutro powtórzę i w poniedziałek lecę na betę! Ile dpo to nie wiem bo miałam zwariowany czas 🙈 szczerze myślałam ze będę skakać pod sufit, mamy juz jedno dziecko i wiecie jestem przerażona 😭 z jednej storny meeeega się cieszę z drugiej boje się reakcji ludzi.. jestem na umówię zlecenie wiec w zasadzie nic mi się nie należy, mąż super zarabia ale mino wszystko, do tego nasza sytuacja mieszkaniowa jest skomplikowana bo mieszkamy narazie u rodziców aż wybudujemy się do konca i zaczelam się po prostu bać komukolwiek mówić o 2 ciąży… narazie wstrzymuje się z informowaniem nawet męża bo chce być pewna i zorbic mi fajna niespodziankę, ale całej reszty jestem przerażona i w totalnej rozsypce🫣 a przecież tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, tak bardzo o nie prosiłam a teraz nie umiem się odnaleźć.
PS. Przepraszam ale musiałam się gdzieś wygadać..
Jeśli na umowie zlecenie opłacasz sobie składki to możesz iść nawet na L4(tylko musisz się dogadać z pracodawcą żeby Cię nie zwalniał- jemu to nie robi różnicy bo na zleceniu i na zwolnieniu jesteś od razu w kosztach zusu) i tak samo należy Ci się wtedy macierzyński. Mam nadzieję że wszystko się ułoży i Mąż będzie miał super niespodziankę -
Didi147 wrote:Zrobiłam innej firmy i pozytyw 🙈 jutro powtórzę i w poniedziałek lecę na betę! Ile dpo to nie wiem bo miałam zwariowany czas 🙈 szczerze myślałam ze będę skakać pod sufit, mamy juz jedno dziecko i wiecie jestem przerażona 😭 z jednej storny meeeega się cieszę z drugiej boje się reakcji ludzi.. jestem na umówię zlecenie wiec w zasadzie nic mi się nie należy, mąż super zarabia ale mino wszystko, do tego nasza sytuacja mieszkaniowa jest skomplikowana bo mieszkamy narazie u rodziców aż wybudujemy się do konca i zaczelam się po prostu bać komukolwiek mówić o 2 ciąży… narazie wstrzymuje się z informowaniem nawet męża bo chce być pewna i zorbic mi fajna niespodziankę, ale całej reszty jestem przerażona i w totalnej rozsypce🫣 a przecież tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, tak bardzo o nie prosiłam a teraz nie umiem się odnaleźć.
PS. Przepraszam ale musiałam się gdzieś wygadać.. -
Jezu, ja zawsze tylko używałam tych testów PINK i teraz dopiero odnalazłam ten wątek, a nigdy nie miałam tak, żeby tej kreski ewidentnie nie było widać...hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października, 21:33
-
ania14 wrote:A jaka to roznica ile jestem po?
Test był pozytywny a beta negatywna 😞
Natomiast są też różowe testy testy z allegro to one to wychodza pozytywne chyba każdemu z piękna kreska mimo braku ciazy2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Natalienatt3 wrote:Laseczki- blada kreseczka na teście Pink i beta 30,74 dodatni czy to oznacza ciążę ?2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2021 11 tydzień
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Patrycja789 wrote:Dzięki za odpowiedź! Dziś już zdecydowana druga kreska. Czekam na wynik bety. ❤️2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2021 11 tydzień
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !