Test PINK
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:Tak, za wcześnie. Ja kiedy się staraliśmy o pierwsze dziecko też miałam tendencje do napieprzania wczesnie testów j tylko stres i nerwy niepotrzebne 😅 teraz jak się staramy i drugie to czekam cierpliwie do dnia okresu i testuje na kolejny, jeżeli nie przychodzi @ tak jakoś glowa spokojniejsza i bez zawiedzionych nadzieji
Tak najlepiej, poczekać cierpliwie ale przy pierwszej wyczekanej ciąży faktycznie ciężko wytrwać z testowaniem 😉AgaKa800 lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
AnkaT wrote:11 DPO i nadal nic ,żadnych objawów , testy negatywne, więc pewnie już pozamiatane Dziewczyny, prawda ?
Myślę, że nie jest pozamiatane. Moja ciąża okazała się co prawda pozamaciczna ale pierwszy pozytywny test był dopiero pozytywny dzień przed 🐒 także myślę że jest szansa jeszcze 😉🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Cześć!
Dziewczyny czy orientujecie się czy test pink ma wbudowaną poświatę na której ma się pojawić kreseczka?
Zrobiłam test (11dpo) i widzę cień, nie odrazu ale w przeciągu 10 minut, ale nie wiem czy to nie fabrycznie
Dzień wcześniej (10dpo) kreseczkę zauważyłam po godzinie więc myślałam, że test nieważny.
Pozdrawiam -
AgaKa800 wrote:Cześć!
Dziewczyny czy orientujecie się czy test pink ma wbudowaną poświatę na której ma się pojawić kreseczka?
Zrobiłam test (11dpo) i widzę cień, nie odrazu ale w przeciągu 10 minut, ale nie wiem czy to nie fabrycznie
Dzień wcześniej (10dpo) kreseczkę zauważyłam po godzinie więc myślałam, że test nieważny.
Pozdrawiam
Nie czytamy testów po upływie czasu określonego przez producenta. Poczekaj 2 dni i powtórz test lub idź zrobić betę z krwi
-
Rozumiem, bardziej chodzi mi o to czy kreska jest wbudowana, bo wczoraj w czasie wg wskazań producenta widziałam już poświatę
Może ktoś ma doświadczenia z testem PINK i wie czy ta kreska pojawia się za każdym razem. Gdy wysycha to już jest całkiem widoczna, stąd też moje pytanie. Nigdy nie spotkałam się z testem, który po wyschnięciu miał zawsze druga kreskęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca, 09:04
-
AgaKa800 wrote:Rozumiem, bardziej chodzi mi o to czy kreska jest wbudowana, bo wczoraj w czasie wg wskazań producenta widziałam już poświatę
Może ktoś ma doświadczenia z testem PINK i wie czy ta kreska pojawia się za każdym razem. Gdy wysycha to już jest całkiem widoczna, stąd też moje pytanie. Nigdy nie spotkałam się z testem, który po wyschnięciu miał zawsze druga kreskę
Może być kreska kontrolna w teście. z doświadczenia - moje pierwsze pozytywne testy to też były pink test i pojawiała się bardzo bardzo blada kreska po około 2-3 minutach. Dosłownie cień cienia, ale z dnia na dzień robiły się ciemniejsze, ale z tego co wiem u niektórych takie cienie były negatywnymi testami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca, 09:48
-
Facelle zrób, wybarwia się lepiej niż pinki. Mi już wyszedł 9dpo a pink biały że nawet fabrycznej nie widziałam. Dużo dziewczyn ma z pinkiem takie doświadczenia 🙂
AgaKa800 lubi tę wiadomość
🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Marta.R. wrote:Facelle zrób, wybarwia się lepiej niż pinki. Mi już wyszedł 9dpo a pink biały że nawet fabrycznej nie widziałam. Dużo dziewczyn ma z pinkiem takie doświadczenia 🙂
Facelle to te z rossmanna paskowe?
Ahhh aż się cykam zrobić, bo ten cień na PINKu już trochę nadzieję zrobił -
Nie wytrzymałam. Zrobiłam test dzisiaj o 21!
Test pink o czułości 10. Po minucie druga kreska, około 4 minuty już bardzo wyraźna.
Chciałam to jeszcze potwierdzić i zrobiłam test check&go ale ten wyszedł tylko z delikatną prawie niewidoczną poświatą. Może dlatego, że jest o czułości 20. A może po prostu pink się myli. -
AgaKa800 wrote:Nie wytrzymałam. Zrobiłam test dzisiaj o 21!
Test pink o czułości 10. Po minucie druga kreska, około 4 minuty już bardzo wyraźna.
Chciałam to jeszcze potwierdzić i zrobiłam test check&go ale ten wyszedł tylko z delikatną prawie niewidoczną poświatą. Może dlatego, że jest o czułości 20. A może po prostu pink się myli.
Lec do laboratorium na badanie beta hcg będziesz miała 100% pewności -
Marta.R. wrote:Facelle zrób, wybarwia się lepiej niż pinki. Mi już wyszedł 9dpo a pink biały że nawet fabrycznej nie widziałam. Dużo dziewczyn ma z pinkiem takie doświadczenia 🙂
Może komuś kto szpera po forach się przyda:
- check&go - 13dpo prawie niewidoczna druga kreska, można ją przegapić,
- pink - cień już w 10 dpo, z każdym dniem widoczniejsza, a bardziej widoczna kreseczka 14 dpo, ale nadal nie jakaś bardzo gruba
- testeo - 14 dpo delikatny cien,
- Facelle - porządna krecha 14dpo
-
baby33 wrote:Madzigaw88 ja zrobiłam w 10dpo i był cień cienia, myślałam ze to kreska fabryczna bo miałam już kiedyś taką samą, potem następnego dnia w 11 dpo i była już różowa choć bardzo jasna, a później zamieniła się w cienką jak włos i różowa 😄
W poniedziałek zrobiłam betę czyli był to mój 13dpo.
Tylko ja miałam bardzo nieregularne okresy, nie mialam monitoringu wiec dzień mojej owulacji może się różnic od tego co mi się wydaje. Jakby była trochę wcześniej niż myśle to test wyszedł nie w 11 dpo, a w 12-14.
Powodzenia!!!
Cześć jestem tu nowa. I tak czytam i czytam. I właśnie wczoraj też zrobiłam test pink popołudniu i wyszła różowa bardzo jasna druga kreska i później właśnie zamieniła się w taka cieniutka. Dzisiaj zrobiłam z innej firmy I ta druga jest tylko poświata dosłownie. Już nie wiem co myśleć. ;(Ponad dwa lata starań.
👩🦰31lat,cukrzyca2,hiperprolaktynemia,otyłość, w ciągu roku -20kg
🧔33lat, luty badania nasienia - morfologia 0%
💊acard 150mg
💊3x1 no-spa , magnez
💉 neoparin 40mg
💉insulina
22.06.24 niepewne ⏸️🥹
05.07.24 - 5tydzień 🥹
18.07.24 - 6+6 -mierze 1,1cm ❤️ 146/min
31.07.24 - 8+5 -mierze 2.39cm❤️176/min
19.08.24 - 11+3-mierze 5.59cm ❤️ 165/min
28.08.24 -12+5 -mierze 6,84cm ❤️ 156/min - ryzyka niskie z testu Pappa
19.09.24 -15+6-ważę 155g i jestem chłopcem 💙
17.10.24 - 19+6 - ważę 328g 💙
24.10.24 II prenatalne - wszystkie parametry prawidłowe 100% chłopak , ważę 461g 💙
14.11.24 - 23+6-rozwijam sie dobrze,ważę 718g 💙
22.11.24 - echo 💙 bąbla
13.12.24 -wizyta u Gin.