X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Test PINK

Oceń ten wątek:
  • Bikcia123 Debiutantka

Wysłany: 8 października 2024, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Słuchajcie spoznia mi się miesiączka 4 dni. Zrobiłam (Ok. 18:00 nie z samego rana) 3 testy. Jest blada druga kreska na każdym. Czy może być to ciąża?

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 9 października 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bikcia123 wrote:
    Hej! Słuchajcie spoznia mi się miesiączka 4 dni. Zrobiłam (Ok. 18:00 nie z samego rana) 3 testy. Jest blada druga kreska na każdym. Czy może być to ciąża?
    Pewnie, że może 🥰 poza zdjecie

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ