X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Test PINK

Oceń ten wątek:
  • Bikcia123 Debiutantka

Wysłany: 8 października 2024, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Słuchajcie spoznia mi się miesiączka 4 dni. Zrobiłam (Ok. 18:00 nie z samego rana) 3 testy. Jest blada druga kreska na każdym. Czy może być to ciąża?

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 9 października 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bikcia123 wrote:
    Hej! Słuchajcie spoznia mi się miesiączka 4 dni. Zrobiłam (Ok. 18:00 nie z samego rana) 3 testy. Jest blada druga kreska na każdym. Czy może być to ciąża?
    Pewnie, że może 🥰 poza zdjecie

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ