Testowac czy jeszcze nie - oto jest pytanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzen2210, ja w sobotę bądź w niedziele tez mam dostać robiłam przedwczoraj i jedna krecha... A teraz sie boje rozczarować wiec nie wiem co Ci doradzić, przetestuj jutro raz jeśli nic to poczekaj do terminu @ ja tak zrobie
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa dopiero zaczynam starania o dziecko.. Pierwszy miesiąc starań, pokusiłam się na zrobienie testu dziś i niestety negatyw.. Ovu wskazuje że to dopiero 8 dpo, żałuję że zrobiłam ten test nie róbcie dziewczyny zbyt wcześnie można się nieźle zdołować
-
Amanita wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa dopiero zaczynam starania o dziecko.. Pierwszy miesiąc starań, pokusiłam się na zrobienie testu dziś i niestety negatyw.. Ovu wskazuje że to dopiero 8 dpo, żałuję że zrobiłam ten test nie róbcie dziewczyny zbyt wcześnie można się nieźle zdołować
Oj to prawda. Lepiej poczekać, bo jedna kreska od razy psuje humor... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmanita wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa dopiero zaczynam starania o dziecko.. Pierwszy miesiąc starań, pokusiłam się na zrobienie testu dziś i niestety negatyw.. Ovu wskazuje że to dopiero 8 dpo, żałuję że zrobiłam ten test nie róbcie dziewczyny zbyt wcześnie można się nieźle zdołować
Myślę, że to kwestia nastawienia bardziej, bo ja testowałam i jedna kreska mi nie zrobiła różnicy. Nadal jestem niezachwianie przekonana, że bąbel już się zagnieździł i rośnie
No chyba, że objawy mam na @, ale i tak się nie przejmuję choć to już 5cs
P.s. Tak, jestem niepoprawną optymistką -
Jak myślicie, zaryzykować?
-
To mój pierwszy post na na ovu. Zdecydowałam się napisać bo się polubiłam. To nasz 3 cykl starań , wpisując dane do wykresu ten zmienia mi dni występowania owulacji wiec juz w nie nie wierzę. Od 2 listopada co dzień robiłam testy owulacyjne i wszystkie 4 były pozytywne. Dziś 8 dzień po owu objawy mam jak na owu, temp wieczorem wzrosła, śluz wodny i dużo , kluje mnie lekko prawy jajnik a do tego test owulacyjny pozytywny... kreska z wynikiem jest jaśniejsza jak przed owulacja. Czy to znaczy , że moja owulacja się przesunęła. ?
-
Buniowa wrote:To mój pierwszy post na na ovu. Zdecydowałam się napisać bo się polubiłam. To nasz 3 cykl starań , wpisując dane do wykresu ten zmienia mi dni występowania owulacji wiec juz w nie nie wierzę. Od 2 listopada co dzień robiłam testy owulacyjne i wszystkie 4 były pozytywne. Dziś 8 dzień po owu objawy mam jak na owu, temp wieczorem wzrosła, śluz wodny i dużo , kluje mnie lekko prawy jajnik a do tego test owulacyjny pozytywny... kreska z wynikiem jest jaśniejsza jak przed owulacja. Czy to znaczy , że moja owulacja się przesunęła. ?
Sprobuj testowac o tej samej gpdzinie. Wydaje mi sie, ze dlatego OVU moze zmieniac daty owulacji. Ja testuje dopochwowo codziennnie o ok 7, zaraz po budziku Mam termometr przy lozku. Tylko tak mozna wysledzic trend i porownywac codzienne tempki. Powodzenia! -