Testowac czy jeszcze nie - oto jest pytanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
mam pytanie- czy mogłybyście mi podpowiedzieć co robić? Na wczoraj miałam termin @. Teoretycznie brzuch boli i plamię, w środku niby coś jest, ale na zewnątrz nie wylatuje.Nie wiem jak to traktować- bo od jakichś 2 tygodni czuję się dziwnie-ale nie wiem czy wmawiam sobie różne objawy czy coś faktycznie się dzieje (straszne bóle i zawroty głowy, niekiedy nudności-ale w ciągu dnia, przez 2 dni miałam straszną zgagę, na 2 dni przed terminem @ bolące piersi i pod pachami mega ból-taki że nie wiedziałam co z rękami zrobić. A i od kilku dni strasznie swędzi mnie skóra- głównie dekolt i piersi.
Kupiłam test, ale narazie patrzę na niego i nie wiem. Zrobić i się zawieść czy nie robić. Pomóżcie, bo już jestem zdesperowana na maxa. Staramy się z mężem od roku, tutaj jestem dopiero pierwszy cykl. Liczę bardzo na 2 kreski. Nie wiem co robić.
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Z góry dziękuję za opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
od trzech dni utrzymuj się na tym samym poziomie, po tym jak spadła.
Próbowałam udostępnić ten wykres ale dalej go nie widać w stopce. Nie wiem czemu. Ogólnie to mam mega dołek i znowu beczę. Nie radzę już sobie z tym. Mam 33 lata i ciągle nic ... -
od trzech dni utrzymuj się na tym samym poziomie, po tym jak spadła.
Próbowałam udostępnić ten wykres ale dalej go nie widać w stopce. Nie wiem czemu. Ogólnie to mam mega dołek i znowu beczę. Nie radzę już sobie z tym. Mam 33 lata i ciągle nic ... -
holusha wrote:od trzech dni utrzymuj się na tym samym poziomie, po tym jak spadła.
Próbowałam udostępnić ten wykres ale dalej go nie widać w stopce. Nie wiem czemu. Ogólnie to mam mega dołek i znowu beczę. Nie radzę już sobie z tym. Mam 33 lata i ciągle nic ...
Bedzie dobrze Jak z temperatuta u Ciebie?
Co do wykresu to musisz przekopiowac link z "biezacy wykres" na dole masz udostepnij wykres i tab "Miniatura". Ten link kopiuj i wstaw w: ustawienia , tab "Spolecznosc" , "Twoj podpis na forum". Mam nadzieje, ze to pomoze.
xoxo -
nick nieaktualnyholusha wrote:od trzech dni utrzymuj się na tym samym poziomie, po tym jak spadła.
Próbowałam udostępnić ten wykres ale dalej go nie widać w stopce. Nie wiem czemu. Ogólnie to mam mega dołek i znowu beczę. Nie radzę już sobie z tym. Mam 33 lata i ciągle nic ...
Holusha to może jeszcze nic straconego, jak @ się nie pojawi to powtórz jutro test, chyba że chcesz od razu iść na bete, będziesz miała czarno na białym.
Kochana ja jestem w Twoim wieku i też nadla nic, ale nie możemy się poddawać, trzeba walczyć dalej, kiedyś na pewno doczekamy się naszego szczęścia -
Cześć. Jeszcze nie ogarniam trochę tego forum. Dopiero zaczynam swoją przygodę. Także mam do was pytanko. Od jakiegoś czasu po owulce boli mnie podbrzusze, kłują jajniki a szczególnie prawy, bolą trochę plecy na dole. Tempkę mam 37 - 37,2 już tak ze 3 dni. Okres powinnam dostać za kilka dni.
Jak myślicie? Testować tylko że to już jutro w razie czego? Jutro też mam gin. Jestem ciekawa co ona mi powie.
Myślicie że mogło nam się udać? -
nick nieaktualnyKama ja na Twoim miejscu poczekałabym na jutrzejszą wizytę, dla lekarza to też jeszcze za wcześnie aby potwierdzić czy się udało, ale może zauważy jakieś zmiany...
tempke masz wysoką, więc oby to była fasolka trzymam kciuki
a odnośnie tych bóli, to różnie to bywa, moga być one zarówno na @ jak i przy ciąży -
Nusia wrote:Kama ja na Twoim miejscu poczekałabym na jutrzejszą wizytę, dla lekarza to też jeszcze za wcześnie aby potwierdzić czy się udało, ale może zauważy jakieś zmiany...
tempke masz wysoką, więc oby to była fasolka trzymam kciuki
a odnośnie tych bóli, to różnie to bywa, moga być one zarówno na @ jak i przy ciąży
Ja tez bym zaczekala. Trzymam kciuki za zielony koniec
powodzenia u gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny