X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie
Odpowiedz

testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika ja to rozumiem, tylko wlasnie ciezko jest odpuscic...
    dziekuje ;D

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• kmb Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Jestem tu nowa. I szczerze mówiąc nie wiem od czego zacząć. Od dawna monitoruje temperaturę tylko nigdy nie zapisywalam. Czy wy też macie uczucie bulgotanie w jajniku, przed @. I proszę napiszcie co myślicie o moich temp. Ja juz wariuje od 15 miesięcy. kiedy mogę testować

• Tosia 1981 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb temperaturka ładnie wygląda ale myślę że musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekaj przynajmniej do 13 dpo

1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak poczekam. Chciałam znać wasza opinie o temp. Zawsze łatwiej spojrzeć na czyjś wykres niż w swoim szukać jakiś znaków :-D

• MiSia :) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny testowałam przed wczoraj i wynik negatywny , dzisiaj mam spodziewany dzień miesiączki ale jak narazie jej nie ma i oby nie było oczywiście :) kiedy zatestowac kolejny raz ? Pozdrawiam was :)

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też proszę o pomoc -kiedy czas na test ? mam bardzo nieregularne cykle, ostatnio robiłam testy owulacyjne 2,3,4 (wyszło,że owulacja ma być w ciągu 24-36h), 5 października wyszedł negatywny (robiłam o innej porze) a 6.10 wyszedł pozytywny tak jakby owulacja była tego dnia. Współżyłam z mężem 28 września,2,4 i 6 października, jakie mam hipotetyczne szanse na zapłodnienie i kiedy powinnam zrobić test ciążowy ? chciałam zrobić go w tą sobotę (dobrze by było bo idę na imieniny i nie wiem czy mogę pozwolić sobie na niskoprocentowy alkohol) i poniedziałek.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jeśli pojawi się miesiączka to warto wykonać wtedy i tak test ? I czy jeśli juz to po okresie czy w trakcie? :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę zę nie warto wówczas testowac.
    . chyba ze okres bedzie wyjatkowo skąpy, albo tylko plamienie....to wtedy tak

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Ja też proszę o pomoc -kiedy czas na test ? mam bardzo nieregularne cykle, ostatnio robiłam testy owulacyjne 2,3,4 (wyszło,że owulacja ma być w ciągu 24-36h), 5 października wyszedł negatywny (robiłam o innej porze) a 6.10 wyszedł pozytywny tak jakby owulacja była tego dnia. Współżyłam z mężem 28 września,2,4 i 6 października, jakie mam hipotetyczne szanse na zapłodnienie i kiedy powinnam zrobić test ciążowy ? chciałam zrobić go w tą sobotę (dobrze by było bo idę na imieniny i nie wiem czy mogę pozwolić sobie na niskoprocentowy alkohol) i poniedziałek.

udostępnij swój wykresik, z tego co piszesz wynika ze współzyłaś w okolicach owulki, wiec szane na zapłodnenie są, ale test można robic najwczesniej 12dpo (choc niektórym wychodzi nawet 10dpo) - jesli owulkę miałaś 6 października o jestes dopiero 4dpo, także jeszcze conajmniej 7-8 dni musisz poczekac do testowania, a i to wielka niewiadoma czy cos wyjdzie bo moze byc za wczesnie...wszytsko alezy od tego czy zarodek sie odpoweidnio wczesnie zagnieżdził czy póżniej...

Fatim lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, zawsze miałam problem by rozróżnić plamienia od skapego okresu

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, też się zastanawiałam nad tym, czy jest jeszcze szansa, czy warto testować, bo u mnie wczoraj mocne krwawienie, dzisiaj baaardzo lekkie, chociaż zawsze miałam przez co najmniej 3 dni średnie i mocne. Ale chyba jednak trzeba myśleć trzeźwo i nie robić sobie nadziei, bo się człowiek cały czas rozczarowuje...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ