TESTOWANIE W 9dpo
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc.
Co prawda 2 kresek nie zobaczyłam,ale bede testować 8dpo ale zrobie bete bo pewniejsza.Moja gin napisała,że moge już śmiało robić,tempka podwyższona,podbrzusze boli,a do terminu @jeszcze ponad tydzień,i dużo białego śluzu.Na test sikany szkoda czasu chyba,beta pewniejsza tak wcześnie. -
nick nieaktualnyJejku ja też już mam takie objawy jak biały śluz, temperatura powyżej 37 st, podbrzusze boli, jajniki, piersi nigdy w życiu mnie tak nie bolały i na dodatek jem jak słoń, nie wiem gdzie ja tyle jedzenia mieszcze. Jak nie będzie 2 kresek to zwariuje
-
Jesli chcesz zrobic test sikany to moze poczekaj jeszcze troche,ale bete mozesz juz zrobic.Choc z drugiej strony u kazdej kobiety jest inaczej,oba testy mogą być pozytywne,albo negatywne a ciąża może być.Obserwuj siebie i jesli nie bedzie 2 kresek to poczekaj do terminu @,jesli nie przyjdzie to zrób bete z krwi.Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySleepyhead wrote:A ktory to Wasz cykl starań?
1! I dlatego dołuje mnie takie mówienie. Bo wiem że zajść w ciążę nie jest łatwo. Ale ja tak bardzo pragnę dzidziusia że mam nadzieję jednak że będą te 2 kreski. Zwariuje już chciałabym wiedzieć czy to ciąża czy nie 😓 -
Roksana wrote:1! I dlatego dołuje mnie takie mówienie. Bo wiem że zajść w ciążę nie jest łatwo. Ale ja tak bardzo pragnę dzidziusia że mam nadzieję jednak że będą te 2 kreski. Zwariuje już chciałabym wiedzieć czy to ciąża czy nie 😓
Roksana spokojnie bo zeswirujesz ! Inne zachodza od razu, inne czekają długo, a jeszcze inne mają problemy. Więc spokojnie czekaj na kreski ja wiem że ty chcesz, my wszystkie chcemy ale dobrze i radzę.odpusc troszeczk bo to już niezdrowo.Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoksana wrote:Jeszcze mój narzeczony mówi że jak nie zajdę w ciążę teraz to on pewnie jest bezpłodny, a to był zaledwie jeden dzień starań także zostaje totalnie sama z tym wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 10:33
szona, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak jak dziewczyny wyżej piszą, wyluzj trochę, zdrowe to na pewno nie jest i jeszcze to nakrecanie, szukanie objawów kilka dni po owulacji, która bez monitoringu nie ma 100% pewności ze sie odbyła jest moim zdaniem trochę chore.. niektórym test wyjdzie 10dpo innym 15dpo, a jeszcze inne muszą czekać do 20dpo bo zagniezdzenie było dość późno.. każda z nas bardzo by chciała, aby udało się teraz już!! Ale niestety tak to nie działa.. trzeba się niestety uzbroić w cierpliwość.. i sie tak nie nakręcac bo to ogromny stres dla organizmu, a ten jak wiadomo nie jest najlepszy w okresie starań o dzieciątko.. takze wyluzj i czekaj, wiem że ciężko ale uwierz że przynosi to pozytywne skutki 😊
Sonia94, Lalia, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jeżeli mogę się przyłączyć! U mnie sprawa wygląda tak! Dostałam duphaston na wywołanie! Dzisiaj jest 5 dzień od ostatniej tabletki! Zawsze szybko dostawałam okresu po dupastonie! Temperatura się trzyma ponad 37 stopni ból piersi nie zaduzy i tkliwe sutki! Od czasu do czasu kłucie jajnika lewego! Dzisiaj robiłam test ale chyba negatywny! Jak nie dostanę do jutra pójdę na betę!
Wkleilam zdjęcie! Powiedzcie czy jest nadzieja! Dzisiaj jakby brzucho zaczyna boleć jak na okres! Po dupastonie może się pojawić chyba do 14 dni? Nawet niewiem! Pozdrawiam was gorąco
https://zapodaj.net/acebd9bf06d05.jpg.html
Olga856 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóża 1 wrote:Cześć dziewczyny jeżeli mogę się przyłączyć! U mnie sprawa wygląda tak! Dostałam duphaston na wywołanie! Dzisiaj jest 5 dzień od ostatniej tabletki! Zawsze szybko dostawałam okresu po dupastonie! Temperatura się trzyma ponad 37 stopni ból piersi nie zaduzy i tkliwe sutki! Od czasu do czasu kłucie jajnika lewego! Dzisiaj robiłam test ale chyba negatywny! Jak nie dostanę do jutra pójdę na betę!
Wkleilam zdjęcie! Powiedzcie czy jest nadzieja! Dzisiaj jakby brzucho zaczyna boleć jak na okres! Po dupastonie może się pojawić chyba do 14 dni? Nawet niewiem! Pozdrawiam was gorąco
https://zapodaj.net/acebd9bf06d05.jpg.html
Ja się niestety nie znam na tym -
Zrobiłam dziś bete 8dpo i wynik <2,00 wiec Roksana faktycznie poczekaj do terminu @Ja nie mogłam wytrzymać,bo podbrzusze boli od 4 dni,biały śluz-dużo,plus trądzik-nigdy wczesniej nie miałam tak po owulacj(na pewno była,usg potwierdziło,ale nie konkretny dzień).Teraz grzecznie czekam do terminu@
Powodzenia! -
nick nieaktualnyMarzenia wrote:Zrobiłam dziś bete 8dpo i wynik <2,00 wiec Roksana faktycznie poczekaj do terminu @Ja nie mogłam wytrzymać,bo podbrzusze boli od 4 dni,biały śluz-dużo,plus trądzik-nigdy wczesniej nie miałam tak po owulacj(na pewno była,usg potwierdziło,ale nie konkretny dzień).Teraz grzecznie czekam do terminu@
Powodzenia!
Kiedy masz termin @? -
Roksana wrote:Cześć!! Czy ktokolwiek testował w 9 dniu po owulacji i miał 2 kreski na teście?
Ja. U mnie w 9dpo test facelle pokazał blado różowa kreskę, 10dpo kreska już była ciut mocniejsza 🥰 co prawda pierwszy raz w życiu test wyszedł mi tak wcześnie bo zawsze najwcześniej w dniu @ wychodziły bladziochy,ale jak widać możliwe 😊 -
Róża 1 wrote:Cześć dziewczyny jeżeli mogę się przyłączyć! U mnie sprawa wygląda tak! Dostałam duphaston na wywołanie! Dzisiaj jest 5 dzień od ostatniej tabletki! Zawsze szybko dostawałam okresu po dupastonie! Temperatura się trzyma ponad 37 stopni ból piersi nie zaduzy i tkliwe sutki! Od czasu do czasu kłucie jajnika lewego! Dzisiaj robiłam test ale chyba negatywny! Jak nie dostanę do jutra pójdę na betę!
https://zapodaj.net/acebd9bf06d05.jpg.htmlKobi96 lubi tę wiadomość