Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowa_strzala wrote:mnie dziewczyny nadal trzyma lekki skurcz macicy, cycki lekko pobolewają, sutki są bardziej wrażliwe, temp wysoka ale nadal mam wrażenie, że to jest urojone i takie objawy mam co miesiąc jeszcze 9 dni do testowania
Hihi wmawianie sobie objawów jest fajne -
Dzień dobry
Nie tracimy nadziei Dziewczyny Wszystkie objawy jak na @ ale to podobno normalne, szczególnie u starających się i doszukujących znaków;)
Ja wczoraj miałam zgagę, pierwszy raz z niczego. Brzuch wzdęty i napięty.
No i temp wróciła na dobre tory Poza tym nic kompletnie, nawet brzuch nie boli czy cycki, t tylko troche większe są i cięższe.
Detektor pokazał mi dzisiaj 18% szans na test pozytywny
-
Sówka_83 właśnie mi mąż też wczoraj powiedział, że mam większe cycki w pierwszej ciąży mocno mnie bolały, nie mogłam np leżeć na brzuchu a tutaj o dziwo nie bolą tak mocno ale są właśnie cięższe i jakby mniej plaskate w tamtym miesiącu cyce bolały mnie baaardzo, tak bardzo, że robiłam test ;P a tutaj tak dziwnie
-
Reyes Monforte "Niewierna" -opowiada autentyczna historię kobiety, która została zmanipulowana i poddana pełnemu posłuszeństwu muzułmaninowi, który porwał jej syna aby wykonała jego wszystkie polecenia. Początek książki trochę nudnawy, taki cukierek ale teraz w końcu doszło do opisywania zwyczajów muzułmanów, a zwłaszcza tego jak okropnie przedmiotowo są traktowane kobiety a tamtejsze dzieci mają jedynie za cel, żeby dać się zabić w imię allaha, bo wtedy ich rodziny są z nich dumne, ehh... jeszcze mi została połowa książki zaraz będę musiała nowej szukać, bo ja książki czytam jak szalona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny