Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko OK od tygodnia czuje ruchy ... w srode mialam USG, gin przylozyla glowice do brzucha a na pierwszym planie wylowila sie dupcia i pipusia wiec raczej zostaje Marcelinka
Czytalam dzis Twoj pamietnik, nie zlosc sie zawsze jest jeszcze np iui widzisz sowka zaskoczyla za pierwszym strzalem )Nasza Marcysia jest już z nami
-
Dzięki Dziewczyny, kciuki się przydadzą Jutro powtórka bety, tylko pewnie jej wynik będę miała dopiero we wtorek popoludniu, chyba że przez neta mi udostępnia
Klaudia jestem z Tobą, Twój wykres śledzę bo miałyśmy praktycznie w tych samych dniach owu i po cichu liczyłam, że uda się nam obu w tym samym czasie. Dalej trzymam mocno kciuki
Sylwia jak ten czas szybko leci jeszcze chwila i połowa ciąży za Tobą będzie :-)Super, że już wszystko jest ok i niunia się rozwija_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Ania ja kupiłam kosz Mojżesza ze względu na to ze pokoik dziecka będzie na górze to mam nadzieje ze posłuży nam na dole.
Dzisiaj miałam strasznie kiepski dzień emocjonalnie ale maleństwo na pocieszenie bryka I kopie dość mocno
Madzia daj znać jak tam Filipek? ile przybrał na wadze i jak se radzisz z karmieniem? -