Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no niby Aniu masz racje, ale patrzac z perspektywy tego, ze juz rok temu w sylwestra mialam nadzieje ze nie bede pic, to jest to slabe pocieszenie niestety
-
Klaudia nie smutaj sie jeszcze chwila i Ty doczekasz sie
Ja sylwestra rowniez przed telewizorem i butelka syropu na zgage Tak mnie meczy ze placze wieczorami
Dzisiaj doszedl moj wozeczek a ze maz w pracy to sama go zmatowalam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5370ec6d057.jpg
Fotelik leciutki, i pelno gadzetow fajnych
Ania Rafaello dolaczcie do grupy na fejsie bedzie razniejKlaudia N. lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Klaudia nie smutaj sie jeszcze chwila i Ty doczekasz sie
Ja sylwestra rowniez przed telewizorem i butelka syropu na zgage Tak mnie meczy ze placze wieczorami
Dzisiaj doszedl moj wozeczek a ze maz w pracy to sama go zmatowalam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5370ec6d057.jpg
Fotelik leciutki, i pelno gadzetow fajnych
Ania Rafaello dolaczcie do grupy na fejsie bedzie razniej
Miałam ci pisać na fb właśnie kup sobie na zgage Gaviscon ja polecam bo miałam zgage od początku do końca ciąży i tylko to mi pomagało
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Jak po świętach ? bo ja jeszcze nie unormowałam żołądka hihi oprócz tego prawdopodobnie jestem po owu ( po moich i ovu obserwacjach ). Teraz czekam do 11.01 i będę testować Macie śliczne te dzieciątka. Ja niestety nie zrobiłam mojej kruszynce sesji jak się urodziła... ale przy drugim chciałabym. Chociaż nie ukrywam, że zdjęć maleńkiej od narodzin aż po roczek mam chyba tysiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie az mnie to zdziwilo bo nigdy tak bolesnej owulacji nie mialam, a 2kreska na testach owu wychodzila slaba w dodatku piersi mnie bola a nigdy nie bolaly, moze ze 2 razy sie zdarzylo ze bolaly mnie przed okresem ale nigdy w trakcie owulki. Moj organizm fiksuje i nie wiem dlaczego:)
-
rafaello ja w zasadzie zawsze mam takie bolesne owulacje;/ gin mowil ze to wszystko zalezy od tego w jakim miejscu jajeczko sie wydostaje i takie tam inne.
a tak w ogole to dzisiaj 3dc 14 cyklu staran. -
Klaudia u mnie dzisiaj 2 dc 17 Cs @ przyszła 2 dni później niż zwykle, pewnie skutek duphaston i do tego mega bolesna.
Jak dobrze pójdzie to teraz czeka mnie hsg. Nie mam zrobionej cytologi a chyba jest wymagana. No i myślałam o inseminacji, tylko tu z kolei nie ma mąż badań, chyba że w stolicy je wykona. Muszę to z nim jeszcze przedyskutować. Może teraz jeszcze naturalnie się postaramy.
Powodzenia Dziewczyny