Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Nie udzielam się ale czytam
Klaudia ja dziś mam tak jak Ty, 3 dpo. Ten cykl stymulowany ale nie za bardzo na niego liczę bo o ile na początku wielkie nadzieje tak termin owu (17 dc) przypadł akurat w kiepskim czasie jeśli chodzi o seks. Ale jedno serducho w dni owu było i dwa pekniete ładne pęcherzyki 30 grudnia idę na betę a od jutra duphaston.
Co ma być to będzie
W planach na styczeń sono hsg i być może inseminacja o ile owu wytrzyma do przyjazdu męża
Przed świętami jeszcze się odezwę do Was
Nadal trzymam kciuki za swiezo upieczone mamuśki i przyszłe mamuśki
-
Sówka no to fajnie, trzeba miec nadzieje! u mnie wlasnie po owu,aczkolwiek cykl bezowulacyjny mi sie widzi ale juz sama nie wiem, jezeli owu byla 4 dni temu to @ powinna byc w nowy rok, tak jak po pierwszym cs... i mysle ze najchetniej wtedy bym testowala ale znowu wtedy jest wolne no i nie wiem, zawsze sobie myslalam, ze jak zobacze II to polece od razu na bete roznie bywa z tymi testami a potem zawsze jeszcze moze okres przyjsc a jakby sie okazalo ze 'cos' sie zaczelo dziac to przynajmniej beta to potwierdzi
-
nick nieaktualnyDziewczyny pisze, ze szpitala bo trafiłyśmy z małą w piątek. Malutka zachłysnęła się wodą podczas kąpieli i przez kilka sekund nie oddychała. Przeżyliśmy koszmar i omal nie zeszliśmy na zawał. Po wszystkim mała dziwnie oddychała i wezwaliśmy pogotowie, które z wielką łaską zabrało nas do szpitala(przecież wszystko jest ok to po co:/). Po zrobieniu rtg płuc okazało się, że są zmiany zapalne w płucach i dostaje antybiotyk żeby nie rozwinęło się zachłystowe zapalenie płuc. W tej chwili osłuchowo wszystko ok, malutka czuje się dobrze. Jak wszystko będzie ok to możliwe, że w środę wieczorem wyjdziemy. Oby bo bardzo chcę być na Święta z małą w domu. Jestem wykończona. Do spania są twarde kozetki, nie idzie się wyspać
Nikomu nie życzę tego co przeżyliśmy to był koszmar... -
Mala Maja 93, ja też zaczęłam 4 cykl starań i też nie obyło się bez zawirowań. Strasznie popieprzyl mi się cykl i tym razem już nawet nie wiem kiedy testować bo nie wiadomo tak naprawdę kiedy bd ovu. W każdym razie.... będzie to styczeń jeżeli więc w styczniu by się udało, to będę rodzić w swoje 25 urodziny
MałaMaja93 lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Ania trzymajcie się. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czuliscie ale całe szczęście, że zachowaliscie zimną krew :-* Życzę Wam szybkiego wyjścia do domu, na święta raczej nikogo trzymać w szpitalu nie będą chcieć Zdrówka
Witam nowe Dziewczyny i życzę powodzenia :-)Nas starających się jest tu zaledwie dwie ale za to wytrwale dążące do celu
Klaudia ja robię betę 30 grudnia i tego samego dnia wynik. Jak będzie pozytyw to po prostu powtórzę ją 4 stycznia. Jak negatyw to będę mogła spokojnie świętować. A bardziej nastawiona jestem na styczeń i hsg niż na ciążę Przynajmniej ma razie, później może być różnie :-p
-
No właśnie juz dwa razy bylam na becie bez testowania i juz nie pójdę dopóki nie zobaczę pozytywu albo ze trzy dni mi się okres spozni ale zobaczę jeszcze co się będzie działo. Mam zamiar za dwa trzy dni walnac cipkometr w kat i się nie nakręcać temperaturami. . .
-
Aniu najważniejsze że już wszystko dobrze :* Choć domyślam się co przezyliscie bo ja się stresuje przy każdym zakrztuszeniu się Fifiego mlekiem
Trzymam kciuki za szybki powrót do domu i zdrowka dla Małej
Dziewczyny może założymy grupę na fb do naszych pogaduszek? -
Hej dziewczyny
Ania wyobrazam sobie przez co przeszlas i bardzo wspolczuje. Najwazniejsze ze kornelia czuje sie dobrze.
Madzia jestem za bedzie szybciej i latwiej
U mnie male przygotowywania mimo ze obiecywalam sobie ze w te swieta wyluzuje. wczoraj mialam intesywny dzien, piklismy pierniczki z dziecmi, bigos (podstawa dla meza) i farbowalam wlosy razem z coka. Zrobilam jej ombre standardowo wyszlo bardzo naturalnie i jestesmy zadowolone. Na wieczor po sprzataniu myslalam ze kregoslup odmowi posluszenstwa, i doszla zgaga co za koszmar. Dzisiaj robie farsz na pierogi i czekam na meza pomoze wyrobic mi ciasto (bo nie lubie ) Dojdzie salatka i pewnie znowu bede jeczec z bolu kregoslupa
Wlasnie kupilam wozek na allegro i byla mozliwa przesylka za granice.
Wszystkim Wam zycze spokojnych i wesolych swiat Bozego Nrodzenia i mnostwo prezentow Dla naszych staraczek oczywiscie dwoch tlustych kresek, dla innych spokojnych ciaz i dla mam zdrowych i radosnych maluszkow
a tu wypieki moich dzieci
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5321a4bfeb2.jpg
[/link]
-
Żeby mi to było ostatni raz dziewczyny!
Przez niepęknięty pęcherzyk z którego zrobiła się torbiel cykl mi się skrócił czy następny cykl z tego względu może mi się wydłużyć? W tym cyklu monitoring będę mogła zrobić dopiero 17dc ze względu na przypadający nowy rok o ile w ogóle gin będzie w tym czasie przyjmowała. -
nick nieaktualny