Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja też chcę wiedzieć !!
Ja właśnie wróciłam z manicuru i henny, byłam u nowej babki. Nie mogła się nadziwić, że ja mam takie brzucho (w ciągu dnia jest jeszcze bardziej widoczne, bo po jedzeniu itp), a to moja pierwsza ciąża i dopiero jej połowa LOL
Lubię to bycie w ciąży Ciągle wszyscy mi mówią, że pięknie wyglądam i promienieję -
nick nieaktualny
-
Ja niestety mam okropne brwi, w połowie ich mam dziury łyse i bez henny to wyglądam jak po chemii
Paznokcie to co tydzień mam inne i szalone . Dziś oczojebny róż Ale nie chodzę na manicure za często, bo to swoje też kosztuje. Ale miałam już za długie i chciałam, żeby kształt nadała.
Chętnie, oj chętnie przeszłabym się na jakiś porządny masaż nóg i stóp.
Ja jeszcze na pedicure i wosk bikini chodzę. Ale to przed naszymi wakacjami zrobię już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:07
-
nick nieaktualny
-
Pedicure generalnie też sama sobie robię, ale przed wyjazdem na wakacje sobie zrobię, bo nie lubię trzeć pięt itd.
Depilacji od dawna nie robię sama, bo kiedyś robiłam wosk+depilator i się koszmarnie nim zacięłam. Never again. A samym woskiem to całości nie dawałam rady. Ale na szczęście w wwa jest time for wax, gdzie w 15 min mam pełne bikini zrobione bez bólu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny