Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Oby ten cykl był dla Ciebie owocny
Paula - beta ładnie rośnie
Domi - super!
Od tygodnia mam jakąś infekcje, czy co, nie piecze mnie ani nie ganiam do łazienki, ale mnie swędzi i czasami zaboli w miejscach intymnych, umówiłam się do ginekologa ostatnio i prywatnie nawet muszę czekać tydzień ponad, u innych to samo.. teraz mam te dni i nie wiem, czy coś z tego wyjdzie przez to wogóle ;/ czy jak pójdę dzisiaj do szpitala na ginekologie i powiem, że mmie bardzo boli i wogóle, że już nie wytrzymuje, to mnie przyjmą odrazu i zbadają??
Zbadać będą musieli . Ja tak kiedyś trafiłam w nocy na ginekologię , okazało się ze to nie kobiece sprawy tylko kamienieJustek -
Justek wrote:Zbadać będą musieli . Ja tak kiedyś trafiłam w nocy na ginekologię , okazało się ze to nie kobiece sprawy tylko kamienie23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na tym forum, choć przyznam, że podczytuje je regularnie od jakiegos czasu. Staramy się z mężem o pierwsze dziecko od 4 miesięcy czyli jakiś 5 cyklów. Mowiąc szczerze na początku liczyłam każdy dzień, robiłam testy ovu, obserwowałam śluz, ale niestety nic to nie dało, więc odpuściłam i z tym miesiącu poszliśmy na żywioł, bez spiny
Do rzeczy - za 2 dni powinnam dostać @, więc zobaczymy czy nadejdzie! W poprzednim miesiącu @ przyszła w 26 dniu, więc w tym czekam do 28 i testuje
Czuję jakby miała zaraz nadejść, mam czasem lekkie bóle brzucha i jestem meeega zmęczona. Ostatnio miałam też zawroty głowy i mdłości, ale to zdarzało się już wcześniej przed okresem, gdy miałam po prostu ciężki okres w pracy, więc na nic się nie nastawiam.
Co mnie dziś jednak zdziwiło, to dość wysoka temperatura w pochwie, bo aż 37,2 stop., ale że nigdy jej nie mierzę i nie prowadzę żadnych wykresów to nawet nie mam punktu odniesienia.
Postanowiłam, że jeśli w tym cyklu się nie uda, to w kolejnym już wezmę się za mierzenie tempki, bo to też doradzil mi mój lekarz
Powodzenia wszystkim Staraczkom i owocnego testowania!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 06:55
Starania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
nick nieaktualnyNeytiri, rozumię Cię, ja też przed okresem miewam mdłości i praktycznie wszystkie objawy, które można by do ciąży przypisać. W tym ostatnim cyklu była tylko jedna różnica - zmiast całaych piersi, bolały mnie tylko sutki. Życzę Ci, aby ten cykl był owocny, daj znać jaki wynik testu.
-
Dzieki za dobre slowo Domi mnie w tym miesiacu jakos piersi praktycznie nie dokuczaja :o to az dziwne bo zwykle nie moge nawet zdjac stanika... dzis 27 dc, czekam do jutra i jesli nie przyjdzie to testujeStarania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
Dzisiaj u mnie jest 16dc, testy robię od 11dc i wychodzą negatywne i na dodatek coraz bardziej jaśnieją i nie wiem już sama ;/ mi się wydaje, że owu była gdzieś w 13-14dc, bo miałam dużo śluzu, a teraz ten śluz jest już taki mleczny, mam jeszcze kilka tych testów, to porobię, zobaczymy.. a może owu w tym cyklu nie było? Hmm.. W poprzednim cyklu pozytywny test owu miałam w 16dc23.07.2017 - Sandra
-
Meluśka wrote:Dzisiaj u mnie jest 16dc, testy robię od 11dc i wychodzą negatywne i na dodatek coraz bardziej jaśnieją i nie wiem już sama ;/ mi się wydaje, że owu była gdzieś w 13-14dc, bo miałam dużo śluzu, a teraz ten śluz jest już taki mleczny, mam jeszcze kilka tych testów, to porobię, zobaczymy.. a może owu w tym cyklu nie było? Hmm.. W poprzednim cyklu pozytywny test owu miałam w 16dc
Ja w swojej owulacji totalnie się pogubiłam testy robiłam do 19 dni cyklu potem przestałam , of wyznaczyło mi na 24 dzień dopiero .Justek -
Meluśka wrote:Dzisiaj u mnie jest 16dc, testy robię od 11dc i wychodzą negatywne i na dodatek coraz bardziej jaśnieją i nie wiem już sama ;/ mi się wydaje, że owu była gdzieś w 13-14dc, bo miałam dużo śluzu, a teraz ten śluz jest już taki mleczny, mam jeszcze kilka tych testów, to porobię, zobaczymy.. a może owu w tym cyklu nie było? Hmm.. W poprzednim cyklu pozytywny test owu miałam w 16dc
Meluska a może wyjść test pozytywny a do owulacji może i tak nie dojść ?Justek -
Justek wrote:Meluska a może wyjść test pozytywny a do owulacji może i tak nie dojść ?23.07.2017 - Sandra
-
Meluśka wrote:Może tak być, testy owu tylko informują, że owulacja wystąpi w ciągu iluś tam godzin, ale czy do niej dojdzie, to już Ci nie pokaże ;p a ten żel to se kupię jutro, dzięki dzisiaj robiłam test już innej firmy i była już dość ciemna druga kreska, może tamte były słabsze?
Nie wiem , ja nie używam tych pasków . Kupuję elektroniczne - dzisiaj zamówiłam nowy zapas.Justek