Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny u nas obecnie 13cs, 2 cykl na progesteronie BESINS. znoszę go okropnie. w tym cyklu mam takie zawroty głowy, że odbijam się od ściany do ściany. wczoraj 22dc i pojawił się brązowy śluz wraz z lekkimi bólami brzucha i jajników. dziś raczej czysto,lekkie mdłości i piersi przestały boleć chociaż do okresu jeszcze 5 dni. zawsze bolały aż do 1-2 dnia krwawienia. nie wiem o co chodzi. może mi się wszystko poprzestawiało. jest to cykl z badaniem hsg- jajowody drożne. jak nie zwariować? temperaturę przestałam mierzyć kilka miesięcy temu. nie chcę nastawiać się na ciążę, jednak ciężko
-
magda.g85 wrote:dziewczyny u nas obecnie 13cs, 2 cykl na progesteronie BESINS. znoszę go okropnie. w tym cyklu mam takie zawroty głowy, że odbijam się od ściany do ściany. wczoraj 22dc i pojawił się brązowy śluz wraz z lekkimi bólami brzucha i jajników. dziś raczej czysto,lekkie mdłości i piersi przestały boleć chociaż do okresu jeszcze 5 dni. zawsze bolały aż do 1-2 dnia krwawienia. nie wiem o co chodzi. może mi się wszystko poprzestawiało. jest to cykl z badaniem hsg- jajowody drożne. jak nie zwariować? temperaturę przestałam mierzyć kilka miesięcy temu. nie chcę nastawiać się na ciążę, jednak ciężko23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
Justek wrote:Przyszła dzisiaj wredota zaczynam nowy cykl
Paula - beta ładnie rośnie
Domi - super!
Od tygodnia mam jakąś infekcje, czy co, nie piecze mnie ani nie ganiam do łazienki, ale mnie swędzi i czasami zaboli w miejscach intymnych, umówiłam się do ginekologa ostatnio i prywatnie nawet muszę czekać tydzień ponad, u innych to samo.. teraz mam te dni i nie wiem, czy coś z tego wyjdzie przez to wogóle ;/ czy jak pójdę dzisiaj do szpitala na ginekologie i powiem, że mmie bardzo boli i wogóle, że już nie wytrzymuje, to mnie przyjmą odrazu i zbadają??23.07.2017 - Sandra
-
Hej, a ja właśnie po dniach płodnych i już ciągle myślę o tym kiedy dokładnie była owu i czy odpowiednio było przytulanko, obłęd jakiś
Testowanie kolo 16.09.. Tak bardzo bym chciała.
Jak u was jest? Jak szybko po owu się zamyka szyjka? U mnie to zawsze znak, że koniec dni płodnych, ale wczoraj jakoś zasnęło mi się szybko, przez co nie było no, a dzisiaj szyjka zamknięta. Zastanawiam się, czy wczorajsze lenistwo mi może coś pokrzyżować, jeśli poprzednie 5 dni codziennie;) Może jednak zamknięcie następuje dopiero parę dni po owu, a nie od razu?
Podpowiecie coś? -
Aga1000 wrote:Meluśka, wydaje mi się, że z infekcją to Cię nie przyjmą tak szybko.... A mieszkasz w małej miejscowości? Bo w dużych miastach to do skutku-któryś gin przyjmie.
A co do badania szyjki, to Ci nie pomogę, bo sama nie badam23.07.2017 - Sandra
-
nick nieaktualnyAga100 - Jeśli ma dojsć do zapłodnienia, to ten jeden dzień braku s w niczym nie przeszkodzi, plemniki żyją kilka dni przecież. Trzymam kciuki.
Moja gin wczoraj coś przebąkiwała o dwóch pęcherzykach, ale puszczam to mimo uszu. Za 2 tygodnie zobaczymy.
Beta tydzień temu 13, dziś 380.